Romka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Bardzo dziękujemy dla Ciebie i Twojej gromadki samych radości... Quote
Borówka16 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Marusia-Debrunia grzeje dupcię w domku, a do zgierskiego schroniska trafił jej klon tylko, że w wersji męskiej :-( Przerażony schroniskiem, lata po boksie, nie wie o co chodzi, obszczekuje wszystkich, nie da się dotknąć. Młodziutki-roczny. Macie cioteczki jakiś pomysł? :roll: Tutaj fotka, tylko taką dało się zrobić: Quote
Romka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='Borówka16']Marusia-Debrunia grzeje dupcię w domku, a do zgierskiego schroniska trafił jej klon tylko, że w wersji męskiej :-( Przerażony schroniskiem, lata po boksie, nie wie o co chodzi, obszczekuje wszystkich, nie da się dotknąć. Młodziutki-roczny. Macie cioteczki jakiś pomysł? :roll: Tutaj fotka, tylko taką dało się zrobić: O rany.faktycznie bardzo podobny...bardzo... Quote
Olga7 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Zapisze choć wątek ,bo kiedys nika28 zapraszala mnie do Debry i nie pamiętam,czy choć zajrzalam,sorry. Bardzo mnie cieszy ,że Debra ma taki dobry dom i jest szczęsliwa -oby i ten jej "klon" też doczekal się takiego domu ! Quote
coronaaj Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Andzike napisał(a):Ja też nie ;) Dla nowych Państwa niech sobie będzie Marusią, ale dla nas to zawsze będzie Debra :) Dla mnie tez to Debra a moze jakies nowe fotki z DS? Quote
Borówka16 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 olga7 napisał(a):(...)oby i ten jej "klon" też doczekal się takiego domu ! Niestety on jest w schronie nieadopcyjny, bo szczeka, lata po boksie, a jakby się przełożyło rękę to by capnął :(:(:( Quote
nika28 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 coronaaj napisał(a):Dla mnie tez to Debra a moze jakies nowe fotki z DS? Dziewczyny nie mają czasu żeby podjechać do domku Debry :( Ale na pewno ma tam dobrze :) Quote
Recommended Posts