Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę że nikt nie napisał tekstu :(
Szkoda :(

Ja napisałam tekst, ale bez rewelacji.

Debra – przygarnij niesamowitą suczkę.

Debra została oddana do przytuliska, ponieważ jej właściciel wyjechał za granicę. Sunia wciąż stoi przy kratach boksu i wiernie czeka na swojego pana, który już po nią nie wróci...
Debra jest bardzo miłą, spokojną, zrównoważoną suczką średniej wielkości. Ma ok. 4 lata. Przed adopcją zostanie wysterylizowana.
Niestety Debra nie toleruje innych psów, więc w grę wchodzi dom bez innych zwierząt, taki dom, w którym cała uwaga skupi się na niej, suczka będzie rozpieszczana i kochana. Sunia lubi dzieci.
Prosimy o dom dla Debry, suczka już wystarczająco wycierpiała się w swoim krótkim życiu.

[FONT=&quot]Kontakt : ... [/FONT]

Może ktoś napisze lepszy, coś doda... ?

Posted

[quote name='Romka']No i dobrze!Niech zostanie![/QUOTE]

Jest w porządku. Kontakt niech będzie na mnie ;) Będę robić wstępną selekcje i przesyłać do Ciebie nika ;)
Mam nadzieję, że nie będę mogła odpędzić się od telefonów ;)

Posted

[quote name='Andzike']Jest w porządku. Kontakt niech będzie na mnie ;) Będę robić wstępną selekcje i przesyłać do Ciebie nika ;)
Mam nadzieję, że nie będę mogła odpędzić się od telefonów ;)[/QUOTE]

Napisałam na wątku bazarkowym co maja sobie dziewczyny ściągnąć!mam nadzieję ,że juz niedługo bedą ogłoszenia.

Posted

Domu jej trzeba i to pilnie... Ta sunia powinna mieć dom z dużym ogrodem, właściciela który chodziłby z nią na długie spacerki... A tymczasem siedzi w ciasnym boksie :(

Posted

Nawet pół telefonu...
Odbieram każdy telefoin - i tak jak kiedyś Florentynkę - dopadli mnie wszyscy windykatorzy i ubezpieczyciele świata, a domek dla Debry jeszcze nie dzwonił:(