bico Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Wpłaciłam 14 zł na podane konto as_ko na wyróżnione allegro dla Debry i 20 zł jednorazowo na konto Koła TOZ Łódź w Głownie na hotelik dla suni. Quote
hop! Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Debra jest dzisiaj w gazecie Metro - są podane dane kontaktowe z pierwszego postu. ;) Quote
Romka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dziewczyny niech ,ktos skontaktuje się z hotelikiem,żeby wszystko było ustalone jak trzeba. Quote
Andzike Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 hop! napisał(a):Debra jest dzisiaj w gazecie Metro - są podane dane kontaktowe z pierwszego postu. ;) Już był pierwszy telefon - odpada, do budy, bez wstępu do domu. Nie takiego domu szukamy dla Debry ... Quote
Sankja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 e no rewelacja! Debra! trzymaj się ! masz szansę! rany, jak ja kciuki trzymam! A do budy to niech się samo wsadzą! Quote
Aliszcze Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Przelew poszedł:) Ona jest taka śliczna, musi szybko znaleźć fajny domek, no bo kto by nie chciał takiej piękności:D Quote
DAGA1505 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Bardzo mi przykro ale nie mogę pomóc finansowo.....jedyne co mogę to podrzucić aby była widoczna Ta bezradność już mnie dobija......... Quote
kameralna Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 I ode mnie przelew już wyszedł. Wspólnymi siłami uzbieramy dla debry potrzebną kwotę :) Quote
nika28 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 No, kto jeszcze wpłaci grosik ? Debra tak bardzo prosi ! Quote
Szarotka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Podniose sunie, dostalam email, jak bylam w podrozy. Quote
as_ko Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Debra ma od dzisiaj jedno allegro takie normalne i drugie takie samo tylko wyróżnione i pogrubione, dzięki bico. Jak to nie pomoże to ja już nie wiem :D Quote
martini77 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Sankja napisał(a):no i super! Dziewczyny, ja bym ją już zabierała ze schronu do hotelu. Niech tam już siedzi. deklaracje się dozbiera.... Co to za hotel? Czy karma już jest w cenie?ile w ogóle kosztuje miesięcznie ten płatny wolnotariat? Wybaczcie, ale pozwole sobie na uwage. Ja bym byla ostrozna z umieszczaniem psa w hoteliku bez uzbierania pelnej sumy deklaracji. Roznie to bywa z ludzmi, rozne rzeczy losowe sie zdarzaja, niech sie okaze, ze ktos zrezygnuje itp. Lepiej w tej sytuacji cierpliwie poczekac az sie zbiorka zakonczy. Wiem, ze dla psinki kazdy dzien w schronisku to nieszczescie, ale wyobrazcie sobie sytuacje, ze trzeba ja by bylo odeslac z hoteliku ponownie do schroniska, bo nie starczylo pieniedzy. Cierpliwosci cioteczki i odrobiny rozsadku. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Quote
shani Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Hopa Debruniu jeszcze trochę i opuścisz schron Quote
Aliszcze Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Pozdrowienia dla Debry:) mam nadzieję, że jak najszybciej opusci schron, ale zgadzam się, że trzeba jeszcze trochę poczekać na jakieś deklaracje. Quote
Romka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 martini77 napisał(a):Wybaczcie, ale pozwole sobie na uwage. Ja bym byla ostrozna z umieszczaniem psa w hoteliku bez uzbierania pelnej sumy deklaracji. Roznie to bywa z ludzmi, rozne rzeczy losowe sie zdarzaja, niech sie okaze, ze ktos zrezygnuje itp. Lepiej w tej sytuacji cierpliwie poczekac az sie zbiorka zakonczy. Wiem, ze dla psinki kazdy dzien w schronisku to nieszczescie, ale wyobrazcie sobie sytuacje, ze trzeba ja by bylo odeslac z hoteliku ponownie do schroniska, bo nie starczylo pieniedzy. Cierpliwosci cioteczki i odrobiny rozsadku. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Ja też tez tak uważam.Musimy przecież wpłacić hotelikowi całą kwotę. Quote
Romka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Czy ktoś kontaktował się z hotelikiem?Czy miejsce dla Debry jest nadal zarezerwowane? Quote
__Lara Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Romka napisał(a):Ja też tez tak uważam.Musimy przecież wpłacić hotelikowi całą kwotę. Jestem tego samego zdania. Quote
ranias Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Kto jeszcze dołoży pieniążka? Sunia chce już pakować walizki!!! Quote
nika28 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Romka napisał(a):Czy ktoś kontaktował się z hotelikiem?Czy miejsce dla Debry jest nadal zarezerwowane? Jutro dzwonię do Sylwii. Dzisiaj jest już za późno, a ja dopiero teraz dostałam się do internetu... Quote
AgusiaP Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dziękuje za zaproszenie. Niestety nie mogę pomóc finansowo za dużo deklaracji. Będę podnosic sunieczkę... Quote
ranias Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Grosik dla Debry potrzebny pilnie!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts