Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłaciłam 14 zł na podane konto as_ko na wyróżnione allegro dla Debry i 20 zł jednorazowo na konto Koła TOZ Łódź w Głownie na hotelik dla suni.

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Debra jest dzisiaj w gazecie Metro - są podane dane kontaktowe z pierwszego postu. ;)

Już był pierwszy telefon - odpada, do budy, bez wstępu do domu. Nie takiego domu szukamy dla Debry ...

Posted

Debra ma od dzisiaj jedno allegro takie normalne i drugie takie samo tylko wyróżnione i pogrubione, dzięki bico. Jak to nie pomoże to ja już nie wiem :D

Posted

Sankja napisał(a):
no i super!

Dziewczyny, ja bym ją już zabierała ze schronu do hotelu. Niech tam już siedzi. deklaracje się dozbiera.... Co to za hotel? Czy karma już jest w cenie?ile w ogóle kosztuje miesięcznie ten płatny wolnotariat?

Wybaczcie, ale pozwole sobie na uwage. Ja bym byla ostrozna z umieszczaniem psa w hoteliku bez uzbierania pelnej sumy deklaracji. Roznie to bywa z ludzmi, rozne rzeczy losowe sie zdarzaja, niech sie okaze, ze ktos zrezygnuje itp. Lepiej w tej sytuacji cierpliwie poczekac az sie zbiorka zakonczy. Wiem, ze dla psinki kazdy dzien w schronisku to nieszczescie, ale wyobrazcie sobie sytuacje, ze trzeba ja by bylo odeslac z hoteliku ponownie do schroniska, bo nie starczylo pieniedzy. Cierpliwosci cioteczki i odrobiny rozsadku. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Posted

martini77 napisał(a):
Wybaczcie, ale pozwole sobie na uwage. Ja bym byla ostrozna z umieszczaniem psa w hoteliku bez uzbierania pelnej sumy deklaracji. Roznie to bywa z ludzmi, rozne rzeczy losowe sie zdarzaja, niech sie okaze, ze ktos zrezygnuje itp. Lepiej w tej sytuacji cierpliwie poczekac az sie zbiorka zakonczy. Wiem, ze dla psinki kazdy dzien w schronisku to nieszczescie, ale wyobrazcie sobie sytuacje, ze trzeba ja by bylo odeslac z hoteliku ponownie do schroniska, bo nie starczylo pieniedzy. Cierpliwosci cioteczki i odrobiny rozsadku. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Ja też tez tak uważam.Musimy przecież wpłacić hotelikowi całą kwotę.

Posted

Romka napisał(a):
Czy ktoś kontaktował się z hotelikiem?Czy miejsce dla Debry jest nadal zarezerwowane?

Jutro dzwonię do Sylwii.
Dzisiaj jest już za późno, a ja dopiero teraz dostałam się do internetu...