Andzike Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 25-go listopada Debra trafiła do swojego super domu! Debra przebywa obecnie w hoteliku u sylwiaso - nadal zbieramy deklaracje jednorazowe i stałe. Prosimy o najmniejsze nawet wpłaty ! NR KONTA ORAZ SPIS DEKLARACJI / WPŁYWÓW / WYDATKÓW W PIĄTYM POŚCIE!!! Imię : Debra Wiek : ok. 4 lata Płeć : suczka Sterylizacja : tak Sierść : szorstka Wielkość : średnia Miejscowość : Głowno Miejsce pobytu : hotelik u sylwiaso Zachowanie : Do ludzi nie wylewna, sama nie podchodzi na głaskanie - woli biegać w kółko, wąchać wszystko, sprawdzać, zwiedzać. Jakby kogoś lepiej poznała, na pewno byłaby wierną, oddaną towarzyszką. Do dzieci ok. Psów nie toleruje, kotów pewnie też nie, chociaż trzeba by było sprawdzić. EDIT: z hoteliku u sylwoiaso - bardzo przyjazna i tolerancyjna dla innych psów psinka Dla kogo : Dla aktywnej osoby, która mogłaby z nią chodzić na długie spacery, do mieszkania lub do domu z ogrodem. Kontakt : [email protected], tel. 519127664 Głowno to niewielka miejscowość położona niedaleko Łodzi. Problem bezdomności zwierząt i zacofanie, znieczulica oraz podejście mieszkańców do zwierząt powoduje, że w przytulisku znajduje się ponad 90 kochanych psiaków. Przytulisko nie ma niczego. Skromny ochłap finansowy z UM nie pozwala utrzymywać psów w należytych dla nich warunkach. Na terenie schroniska pracuje 1 osoba, Pani, która kocha zwierzęta najbardziej jak może. Dość często przyjeżdżają wolnotariusze, ale to i tak za mało, żeby ogarnąć całą zgraję, która się tam znajduje. W przytulisku jest ludzka miłość a na dogomanii chęć pomocy. Więc pomóżmy tym psiakom na miarę naszych możliwości. Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Konto do wpłat (z dopiskiem "Dla Debry") Koło Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Głownie: ul. Sikorskiego bl. 14 m. 29, Głowno 95-015 nr konta: 42 8787 0000 0000 1052 2000 0001 lika1771 - 30 zł/mies. Andzike - 20 zł/mies. sylwiaso - 10 zł/mies. li1 - 10 zł/mies. kmurdz - 15 zł/mies. ranias - 5 zł/mies. coronaaj - 25 zł/mies. martini71 - 10 zł/mies. Aliszcze - 20 zł/mies. [SIZE=3]Razem 145zł !!! :multi::multi::multi: bico - 20 zł/jednorazowo nika28 - 20 zł/jednorazowo Razem 40zł !! Brakuje 155zł deklaracji stałych, żeby Debra wyszła ze schroniska ! Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 nika28 napisał(a):Zaznaczam :) Dzięki Andzike za wątek :) Spoko loko ;) sama go nie pociągnę, ale Debra mi tak samo zapadla w serce jak Romce :) Mam nadzieje, że będziesz współredaktorką :D wątku, bo to w końcu Ty masz o Debrze najwięcej informacji :) Quote
Madallena Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jestem i ja. proponuje, zeby w kontakcie podac np maila andzike czy Romki. Do niki przekierowujcie osoby, ktore przejda wstepna weryfikejszyn ;) nika, moze byc? Quote
nika28 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Madallena napisał(a): proponuje, zeby w kontakcie podac np maila andzike czy Romki. Do niki przekierowujcie osoby, ktore przejda wstepna weryfikejszyn ;) nika, moze byc? Oczywiście że może być :) Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 nika28 napisał(a):Oczywiście że może być :) Już zmienione :) Quote
E-S Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Widziałam jej zdjęcia na wątku ogólnym schroniska chyba. Dobrze, że ma wątek. Sorki, nie napiszę nic inteligentnego bo dopiero wróciłam z negrą ze szpitala, jutro napiszę na jej wątku co się okazało :( Debra, masz wielkie szczęście i nawet o tym nie wiesz. :) Quote
Andzike Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Ewa, dzięki, że jesteś ... Jak zawsze... :D Pisz, co u Negry bo się martwię... (Negra takie samo cudo jak Debra, tyle, że całkiem czarne:D ) Quote
Paula03 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Zapisuję sobie Debrę! Jest taka śliczna :) jak będzie miała ogłoszenia to szybko znajdzie domek! Quote
vega17 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 ja też się melduje, ale nie będę często wpadać:( Quote
mshume Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Słodki pysiak, widać że jest wesoła :) Ogłaszacie ją? Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 mshume napisał(a):Słodki pysiak, widać że jest wesoła :) Ogłaszacie ją? Ona taka trochę - nie chcę straszyć absolutnie - w typie teriera niemieckiego :) Jak rozwinie skrzydła w domu będzie weselej niż u mnie z Bugim :evil_lol: Uwielbiam takie psy. Quote
Madallena Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Dlatego w ogłoszeniach koniecznie trzeba dodac, ze Debra szuka domu takiego jak ES. Takiego ktory bedzie wklejal fotki pogryzionych butow na dogo :D Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Madallena napisał(a):Dlatego w ogłoszeniach koniecznie trzeba dodac, ze Debra szuka domu takiego jak ES. Takiego ktory bedzie wklejal fotki pogryzionych butow na dogo :D Oj lepiej nie. Ale ludzi trzeba szukać tolerancyjnych, wyluzowanych i z prawidłową gradacją wartości oraz energicznych do takiego psa. Snoby odpadają w przedbiegach. Quote
Romka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Już jestem!Jak dobrze,ze ją wypatrzyłam bo jest cudna! Quote
Madallena Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Romka, proponuję, żebyś zamówła dla niej ogłoszenia na bazarku... będzie szybciej Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Madallena napisał(a):Romka, proponuję, żebyś zamówła dla niej ogłoszenia na bazarku... będzie szybciej daj link na bazarek ogłoszeniowy, please ... Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Madallena napisał(a):eee, nie mam? Romka ma? :) No dobra ... A te chusteczki psie z napisem "szukam domu" ??? Nie ma bazarku z nimi !!! Quote
Madallena Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 pinczerka&gizmo Napisz do niej na PW i zapytaj sie kiedy bedzie nastepna edyszyn Quote
Recommended Posts