Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

25-go listopada Debra trafiła do swojego super domu!

Debra przebywa obecnie w hoteliku u sylwiaso - nadal zbieramy deklaracje jednorazowe i stałe. Prosimy o najmniejsze nawet wpłaty !

NR KONTA ORAZ SPIS DEKLARACJI / WPŁYWÓW / WYDATKÓW W PIĄTYM POŚCIE!!!

Imię : Debra
Sterylizacja : tak
Sierść : szorstka
Wielkość : średnia
Miejscowość : Głowno
Miejsce pobytu : hotelik u sylwiaso
Zachowanie : Do ludzi nie wylewna, sama nie podchodzi na głaskanie - woli biegać w kółko, wąchać wszystko, sprawdzać, zwiedzać. Jakby kogoś lepiej poznała, na pewno byłaby wierną, oddaną towarzyszką. Do dzieci ok. Psów nie toleruje, kotów pewnie też nie, chociaż trzeba by było sprawdzić. EDIT: z hoteliku u sylwoiaso - bardzo przyjazna i tolerancyjna dla innych psów psinka
Dla kogo : Dla aktywnej osoby, która mogłaby z nią chodzić na długie spacery, do mieszkania lub do domu z ogrodem.
Kontakt : [email protected], tel. 519127664

Głowno to niewielka miejscowość położona niedaleko Łodzi. Problem bezdomności zwierząt i zacofanie, znieczulica oraz podejście mieszkańców do zwierząt powoduje, że w przytulisku znajduje się ponad 90 kochanych psiaków.

Przytulisko nie ma niczego. Skromny ochłap finansowy z UM nie pozwala utrzymywać psów w należytych dla nich warunkach. Na terenie schroniska pracuje 1 osoba, Pani, która kocha zwierzęta najbardziej jak może. Dość często przyjeżdżają wolnotariusze, ale to i tak za mało, żeby ogarnąć całą zgraję, która się tam znajduje.

W przytulisku jest ludzka miłość a na dogomanii chęć pomocy. Więc pomóżmy tym psiakom na miarę naszych możliwości.

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Konto do wpłat (z dopiskiem "Dla Debry")
Koło Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Głownie: ul. Sikorskiego bl. 14 m. 29, Głowno 95-015
nr konta:
42 8787 0000 0000 1052 2000 0001

lika1771 - 30 zł/mies.
Andzike - 20 zł/mies.
sylwiaso - 10 zł/mies.
li1 - 10 zł/mies.
kmurdz - 15 zł/mies.
ranias - 5 zł/mies.
coronaaj - 25 zł/mies.
martini71 - 10 zł/mies.
Aliszcze - 20 zł/mies.
[SIZE=3]Razem 145zł !!! :multi::multi::multi:

bico - 20 zł/jednorazowo
nika28 - 20 zł/jednorazowo
Razem 40zł !!

Brakuje 155zł deklaracji stałych, żeby Debra wyszła ze schroniska !

Posted

nika28 napisał(a):
Zaznaczam :)
Dzięki Andzike za wątek :)

Spoko loko ;) sama go nie pociągnę, ale Debra mi tak samo zapadla w serce jak Romce :) Mam nadzieje, że będziesz współredaktorką :D wątku, bo to w końcu Ty masz o Debrze najwięcej informacji :)

Posted

Madallena napisał(a):

proponuje, zeby w kontakcie podac np maila andzike czy Romki. Do niki przekierowujcie osoby, ktore przejda wstepna weryfikejszyn ;)
nika, moze byc?

Oczywiście że może być :)

Posted

Widziałam jej zdjęcia na wątku ogólnym schroniska chyba. Dobrze, że ma wątek. Sorki, nie napiszę nic inteligentnego bo dopiero wróciłam z negrą ze szpitala, jutro napiszę na jej wątku co się okazało :(
Debra, masz wielkie szczęście i nawet o tym nie wiesz. :)

Posted

mshume napisał(a):
Słodki pysiak, widać że jest wesoła :) Ogłaszacie ją?

Ona taka trochę - nie chcę straszyć absolutnie - w typie teriera niemieckiego :)
Jak rozwinie skrzydła w domu będzie weselej niż u mnie z Bugim :evil_lol:
Uwielbiam takie psy.

Posted

Madallena napisał(a):
Dlatego w ogłoszeniach koniecznie trzeba dodac, ze Debra szuka domu takiego jak ES. Takiego ktory bedzie wklejal fotki pogryzionych butow na dogo :D

Oj lepiej nie.
Ale ludzi trzeba szukać tolerancyjnych, wyluzowanych i z prawidłową gradacją wartości oraz energicznych do takiego psa. Snoby odpadają w przedbiegach.

Posted

Madallena napisał(a):
Romka, proponuję, żebyś zamówła dla niej ogłoszenia na bazarku... będzie szybciej

daj link na bazarek ogłoszeniowy, please ...

Posted

Madallena napisał(a):
eee, nie mam?
Romka ma? :)

No dobra ...
A te chusteczki psie z napisem "szukam domu" ??? Nie ma bazarku z nimi !!!