Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nika28']Konto do wpłat :

Koło Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Głownie:

ul. Sikorskiego bl. 14 m. 29, Głowno 95-015
nr konta: 42 8787 0000 0000 1052 2000 0001

Jestem cos kapne jak sie wyrobie ze wszystkimi psiakami ale po 20 sierpnia...narazie zycze powodzenia !!!

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coronaaj napisał(a):
Jestem cos kapne jak sie wyrobie ze wszystkimi psiakami ale po 20 sierpnia...narazie zycze powodzenia !!!

Moze ktos ma Excel program do tych wszystkich deklaracji z [email protected]

Moja deklaracja na Debre 25zl miesiecznie aktualna...czy wplacac na Glowno czy jest jakas osoba zbierajaca na prywatne konto???

Posted

Dzwoniłam do sylwiso, zaklepałam miejsce, Debra pojedzie do tego hoteliku.
Miesiąc w hoteliku dla Debry będzie kosztował 250 zł, dziękuję Sylwio :loveu:
To co robimy ? Czekamy na pozostałe deklaracje czy ją wyciągamy ? Nie wiem... Boję się trochę wyciągnąć bez pełnych deklaracji, bo różnie to bywa...
Dzisiaj podesłałam jeszcze wątek kilku osobom i dalej rozsyłam !

Posted

Romka napisał(a):
dziewczyny Debra nie ma jeszcze ogłoszeń czy zastanawiacie się nad zdjęciami i tekstem czy ma porosić o przyśpieszenie realizacj?

Zdjęć niestety na razie nie będzie. Jestem w przytulisku dopiero za tydzień...
A tekst... Może być chyba ten co poprzednio. Lepszego raczej nie napiszę :(

Posted

nika28 napisał(a):

Dzisiaj podesłałam jeszcze wątek kilku osobom i dalej rozsyłam !

Mnie również wysłałaś, wpłacę 15 zł jednorazowo, bo wszędzie kasy potrzeba...:roll:
Konto z pierwszej strony aktualne czy coś się zmieniło?

Posted

wpłaciłam swoją deklarację sierpniową na konto Przytuliska ;)
Cioteczki, znikam na dwa tygodnie - czy Przytulisko mogłoby zarezerwować jeden post i wpisywać tam wszystkie wpłaty jakie wpłynęły? Tak, żeby było wiadomo na czym stoimy?
Po powrocie przekleję wszystko na początek :D
mam nadzieję, że za 2 tygodnie zobaczę na wątku zdjęcia uśmiechniętej Debry w hoteliku u Sylwii!! A moźe nawet z nowego domu... :D

Posted

Czy numer telefonu w ogłoszeniach ma być nadal na Andzike skoro ona wyjeżdża - pytałam już wcześniej ale chyba nikt nie zauważył- obiecałam Romce która zapłaciła za ogłoszenia dla Debry, że ogłoszenia będą dziś więc jak ktoś może to niech odpowie bo nie na wszystkich portalach da się edytowac treść ogłoszenia.

Posted

Andzike napisał(a):
wpłaciłam swoją deklarację sierpniową na konto Przytuliska ;)
Cioteczki, znikam na dwa tygodnie - czy Przytulisko mogłoby zarezerwować jeden post i wpisywać tam wszystkie wpłaty jakie wpłynęły? Tak, żeby było wiadomo na czym stoimy?
Po powrocie przekleję wszystko na początek :D
mam nadzieję, że za 2 tygodnie zobaczę na wątku zdjęcia uśmiechniętej Debry w hoteliku u Sylwii!! A moźe nawet z nowego domu... :D

Podajcie link do Przytuliska bo nawet nie pamietam ile wplacilam na Debre o ile wogole...gdzie to mozna znalesc???
Przypominam o tym Excelu ..moze ktos ma??? Czy dalej brakuje te 155zl miesiecznie?

Posted

Wpłaciłam 15 zł na konto TOZ z pierwszej strony, myślę, że jutro pieniążki dotrą :)

Edit: oczywiście pomyłka, wiadomo, że do jutra nie dotrą, bo jutro niedziela:p
Będą pewnie w poniedziałek.

Posted

[quote name='Andzike']czy Przytulisko mogłoby zarezerwować jeden post i wpisywać tam wszystkie wpłaty jakie wpłynęły? Tak, żeby było wiadomo na czym stoimy?

Zapytam się.

DG32, kontakt ten co w pierwszym poście.
Bamboo ®, dziękuję bardzo :loveu:
Coronaaj, to jest strona przytuliska : www.przytulisko.glowno.pl, poproszę żeby wszystkie wpłaty na Debrę były wpisywane na wątku, mam nadzieję że będzie to możliwe. Excela nie mam... Nadal mamy tylko 155 zł deklaracji miesięcznie i jednorazowe wpłaty...

Posted

haliza napisał(a):
Witaj malutka, jesteś pięknym kudłaczem :loveu: ale mogę na razie tylko zaglądać -do końca sierpnia nie mam grosza :oops:

dziekuje za zaproszenie. niestety ja tez chwilowo jestem bez grosza. bede jednak pamietac o Debrze... moze za kilka dni bede miala cos wiecej na koncie.