Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Zapomniałam dodać,że Debra swietnie otwiera drzwi...skacze na klamkę i juz...

A to cwaniara ... :)
Ciotki, zapytam tutaj bo nie wiem gdzie jest wątek zbiorczy hoteliku - czy ma ktoś linka do jakiegoś czarnego kudłacza, który jest u Sylwi?? ;)

A jak już uprawiam prywatę u Debry to zapraszam do kudłatego Szoko, który jutro do mnie przyjeżdza na tymczas :)

http://www.dogomania.pl/threads/194083-ma%C5%82y-kud%C5%82aczek-i-ma%C5%82y-kundelek-ich-dom-zostanie-zburzony-a-one-nie-maj%C4%85-gdzie-i%C5%9B%C4%87-%28

Posted

[quote name='Andzike']A to cwaniara ... :)
Ciotki, zapytam tutaj bo nie wiem gdzie jest wątek zbiorczy hoteliku - czy ma ktoś linka do jakiegoś czarnego kudłacza, który jest u Sylwi?? ;)

A jak już uprawiam prywatę u Debry to zapraszam do kudłatego Szoko, który jutro do mnie przyjeżdza na tymczas :)

http://www.dogomania.pl/threads/194083-ma%C5%82y-kud%C5%82aczek-i-ma%C5%82y-kundelek-ich-dom-zostanie-zburzony-a-one-nie-maj%C4%85-gdzie-i%C5%9B%C4%87-%28
Byłam na wątku ale nie ma zdjęć...

Posted

Romka napisał(a):
Nie wyświetlają mi się więc...zobaczę na domowym komputerze...

Ja mam to samo w pracy :( wlasnie na ogólnym łowickim to napisałam.
Zobacz w domu:) zanim zobaczysz w niedziele na ŻYWO :D

Posted

Andzike napisał(a):
Ja mam to samo w pracy :( wlasnie na ogólnym łowickim to napisałam.
Zobacz w domu:) zanim zobaczysz w niedziele na ŻYWO :D

Super,myślałam ,że masz problem z samochodem ale jednak u nas...zapraszamy...:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Super,myślałam ,że masz problem z samochodem ale jednak u nas...zapraszamy...:lol:

Problem z samochodem mam taki, że nie mam samochodu bo stoi u mechanika :) ale aikowo ma, więc będziemy :D

Posted

nika28 napisał(a):
Oj, tak, doszły, wysłałam Ci odpowiedzi ? Masz ?

Nic do mnie nie doszło:shake:
Chyba dogo znów szwankuje:mad:

nika28 napisał(a):

Jeśli nie, to informuję że mamy twoją wpłatę.

No to cieszę się :multi: Teraz już mam klar w finansach.
Dzięki za info! :)

Posted

Bamboo ® napisał(a):
Nic do mnie nie doszło:shake:
Chyba dogo znów szwankuje:mad:

To przez moją skrzynkę pw, była zapchana na maxa i dlatego nie wysłała... :(
No ale już jest ok :)

Posted

sylwiaso napisał(a):
Ja też czekam na wyniki z niecierpliwością i wierzę,że wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!
Debrunia zdrowa hurra:multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!!!!!jeszcze tylko można zbadać kał,ale to już decyzja należy do wszystkich cioteczek!!!!

Posted

Romka napisał(a):
Super,:lol:to znaczy ,że taka jest jej uroda,jak to mówią...ale może bardziej kaloryczna karmę jej dawać,taką dla szczeniaków,co cioteczki myślą?

Bardzo się cieszę że ze zdrówkiem naszej Debruni wszystko dobrze ! :)
Romka, sądzę że to dobry pomysł.

Sylwuś, a jak sytuacja finansowa Debry ? Wszystko jest opłacone ?

Posted

Dziś przy okazji wizyty Florci byłam w lecznicy... i zaptałam o karmienie Debry karmą dla szczeniąt...pani doktor powiedziała,ze to dobry pomysł...Coś tam mamy w zapasach ,jak nie będziemy myśleć dalej...;)

Posted

Nika z rachunkami to wg.mnie to jest tak dostałam od p.Zosi wpłaty 335zł 185zł i 100zł na leczenie i Romka dała 30zł a wydatki to 27zł zastrzyki na odrobaczenie i 19zł kropelki od kleszczy i 115złbiochemia i od pchełek 19zł i 250zł hotelik za wrzesień: czyli zostało 220zł proszę sprawdżcie mnie!!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Nika z rachunkami to wg.mnie to jest tak dostałam od p.Zosi wpłaty 335zł 185zł i 100zł na leczenie i Romka dała 30zł a wydatki to 27zł zastrzyki na odrobaczenie i 19zł kropelki od kleszczy i 115złbiochemia i od pchełek 19zł i 250zł hotelik za wrzesień: czyli zostało 220zł proszę sprawdżcie mnie!!!!!
Nikusiu czy jest dobrze czy popiern....coś?Dziś była u mnie Romcia oczywiście w biegu przywiozła karme dla Debruni weszła na 10min nasze spotkania odbywają się na zasadzie giełdy: mówimy razem,przekrzykujemy się,przekazujemy sobie jakieś rzeczy na bazarki i uciekamy bo każda ma swoje sprawy tylko dzięki Bogu naszym jedynym celem jest pomoc tym bidulom!!!karme przeliczę jutro bo w tej chwili już nikt nie wygoni mnie z domu!!!