sylwiaso Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ciociny ćwoczek na 5-tej stronie?Debcia do góry na pierwszą:multi::multi::multi: Quote
Andzike Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='nika28']Przelałam dzisiaj na Debrę 200 zł z bazarku ogłoszeniowego.[/QUOTE] Wow, to cały dochód z bazarku jest na Debrunię??? zaraz zajrzę, może coś zamówię :) Quote
nika28 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Andzike']Wow, to cały dochód z bazarku jest na Debrunię??? zaraz zajrzę, może coś zamówię :)[/QUOTE] Chce jeszcze wysterylizować kilka suk z Głowna, bo teraz mają straszne długi :( Ale dla Debruni też na pewno coś jeszcze przeleję :) Quote
sylwiaso Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Nika jutro potwierdzę na wątku wpłatę,bo jeszcze nie byłam w banku!A nasza Debrunia ma nowego kawalera!:loveu: Quote
nika28 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 sylwiaso napisał(a):Nika jutro potwierdzę na wątku wpłatę,bo jeszcze nie byłam w banku!A nasza Debrunia ma nowego kawalera!:loveu: Sylwuś, ja to wysłałam do p. Zosi, nie wiem czy jeszcze przelała na Twoje konto. A co to za kawaler ? :loveu: Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Tak Nikuś jeszcze pieniążków nie ma to nic p.Zosia wpłaci to wiem!To jest Czaczi z dolnego śląska od Kory78 przesympatyczna psinka zero agresji przystojniak i Debrunia bardzo go lubi puka go noskiem,żeby się z nią bawił a ja mam ubaw z nich to są moje Skarby!!! Quote
nika28 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 sylwiaso napisał(a):Tak Nikuś jeszcze pieniążków nie ma to nic p.Zosia wpłaci to wiem!To jest Czaczi z dolnego śląska od Kory78 przesympatyczna psinka zero agresji przystojniak i Debrunia bardzo go lubi puka go noskiem,żeby się z nią bawił a ja mam ubaw z nich to są moje Skarby!!! Debrunia widać bardzo chętna do zabawy :) Andzike, nie było o nią żadnego zapytania ? Tydzień temu zrobiłam jej ok. 100 ogłoszeń i nic ? :( Quote
Andzike Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 nika28 napisał(a):Debrunia widać bardzo chętna do zabawy :) Andzike, nie było o nią żadnego zapytania ? Tydzień temu zrobiłam jej ok. 100 ogłoszeń i nic ? :( A do mnie podawałaś namiary? Nawet pół telefonu :( Quote
Romka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Debra jest szczęśliwa...super...miała szczęście mała. Quote
mamanabank Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 http://img210.imageshack.us/img210/8125/dscn3588z.jpg Świetne zdjęcie :-D Ubaw po pachy! Quote
nika28 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Andzike napisał(a):A do mnie podawałaś namiary? Nawet pół telefonu :( Tak, na Ciebie cały czas podaję... Jutro napiszę jakiś nowy tekst i poogłaszam ją znowu... Ślicznie Debra wygląda, i raczej nie jest agresywna do innych psów ;) chyba pomylili ją z innym pieskiem w przytulisku :) Quote
sylwiaso Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zero agresji!!!ona tylko tak dochodzi i noskiem puka,żeby się z nią bawić!!Kochana i mądra psina!!!A jak się na mnie patrzy te wielkie oczy i prosi,żeby ją wpuścić do domu to ja już wymiękam,żaden psiak u mnie nie ma takiej siły przekonania!!!!:shocked!::iloveyou: Quote
Andzike Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 nika28 napisał(a):Tak, na Ciebie cały czas podaję... Jutro napiszę jakiś nowy tekst i poogłaszam ją znowu... Ślicznie Debra wygląda, i raczej nie jest agresywna do innych psów ;) chyba pomylili ją z innym pieskiem w przytulisku :) No niestety, nikt nie dzwoni :( ale po mojego Nelsonka też nikt ... :( Nie wiem co się dzieje ... A Debrunia jest słodka kochana pieszczoszka, żaden z niej agresor ! Quote
nika28 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dzisiaj rozmawiałam z p. Zosią i na Debrę mamy 300 zł (chyba przelane na konto Sylwii). Czy Debra ma allegro ? Bo coś mi się zdaje że nie ? Quote
Andzike Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 nika28 napisał(a):Dzisiaj rozmawiałam z p. Zosią i na Debrę mamy 300 zł (chyba przelane na konto Sylwii). Czy Debra ma allegro ? Bo coś mi się zdaje że nie ? Wydaje mi się, że nie ma... :( Ktoś umie zrobić? Qrde, co się dzieje, nawet pół telefonu ani po Debrę, ani po mojego Nelsonika :( Quote
Romka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Jak ktoś robi allegro to niech zaznaczy w tytule,np:terier niemiecki,terier czy coś podobnego...ludzie szukają po rasach. Quote
hop! Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Romka napisał(a):Jak ktoś robi allegro to niech zaznaczy w tytule,np:terier niemiecki,terier czy coś podobnego...ludzie szukają po rasach. Poza tym bardzo ważne są zdjęcia. Przydałyby się porządne fotki Debry... Quote
nika28 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 hop! napisał(a):Poza tym bardzo ważne są zdjęcia. Przydałyby się porządne fotki Debry... Ogłaszam ją ze zdjęciami które są na 35 str... Myślę że Debra nawet ładnie na nich wygląda... No i kilka zdjęć Sylwii na zielonej trawce też dodaję... Quote
sylwiaso Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 A to zdjęcie po łóżeczkiem czy o nim myślicie jest cudne!a dzisiejsze zobaczcie z moją kizią i Amelcią! Quote
nika28 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 sylwiaso napisał(a):A to zdjęcie po łóżeczkiem czy o nim myślicie jest cudne! Tak, też je dodaję w ogłoszeniach :) Debra ma na nim takie fajne oczka... O, czyli Debra toleruje też koty ? :) To też muszę dopisać. Quote
nika28 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Jeju, jaka ta nasza Debra kochana ! Nawet kotom pozwala z miski jeść ;) Quote
Recommended Posts