nika28 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzisiaj porobię jej nowe ogłoszenia i porozwieszam trochę papierowych po Łodzi. Może coś w końcu ruszy... Ona jest na prawdę wspaniała, nie wiem dlaczego nikt jej nie chce :( Quote
Andzike Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 nika28 napisał(a):Dzisiaj porobię jej nowe ogłoszenia i porozwieszam trochę papierowych po Łodzi. Może coś w końcu ruszy... Ona jest na prawdę wspaniała, nie wiem dlaczego nikt jej nie chce :( Dzięki, ja dziś przejrzę jeszcze swoje zdjęcia i wrzucę ją na portal do siebie w pracy. I na naszą-klasę. I na Facebooka. I założe sobie konto na sympatia.pl i tam też ja wrzucę ;) Quote
Romka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Andzike napisał(a):Tylko kiedy? Ona tak bardzo chce być blisko człowieka... Jak kucnełam, żeby zrobić zdjęcie Loli czy Barremu (pozostałe psy, które chciałyśmy wyadoptować na dożynkach) od razu wpakowała mi się na kolana, podstawiała główkę i koniecznie chciała dawać buziaki. Jak wracałyśmy to na początku siedziały razem z Nelką z tyłu, a raczej leżały w zwinięte w dwa szorstkowłose kłębuszki (wieczorem wrzucę zdjęcie), potem Debra stwierdzila, ze idzie do mnie na przód i leżała bardzo grzecznie co jakiś czas zaczepiając mnie delikatnie łapką lub podsuwając łepek jak zmieniałam biegi :) Świetna jest :) Jak byłysmy u Sylwiaso ,przy okazji kąpieli Florci, to Debra robiła wszystko,zeby znależć się w domu.Skradając się na ugiętych łapkach,weszła do domu i cichutka połozyła się obok kanapy.Jak pomyślę o boksie ,który Debra miała w Głownie.... Quote
Romka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Andzike napisał(a):Dzięki, ja dziś przejrzę jeszcze swoje zdjęcia i wrzucę ją na portal do siebie w pracy. I na naszą-klasę. I na Facebooka. I założe sobie konto na sympatia.pl i tam też ja wrzucę ;) Dziękuję Andzike! Quote
Andzike Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Moje cudenko :) Tak Debrunia chciala na kolanka... Podróżowanie z Nelka :) I z Lolą, która już z nami nie wróciła... Bo znalazła SUPER dom :D :D :D Quote
Andzike Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Weeeez mnie do doooomu !!!! :( :( :( Niestety, nikt nie usłyszal wołania Debry... Zwinięta w szorstki kłebuszek wrócila do Sylwii... Ale znajdziemy Ci dom suczynko, znajdziemy !!! Quote
nika28 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Cieszę się że Lola ma domek :loveu: Szkoda że nic nie pisze na jej wątku, chętnie bym poczytała... A Debrunia jaka grzeczna :loveu: Taka bezproblemowa psinka bez domu... Porobiłam jej dzisiaj ogłoszenia, niech coś wreszcie ruszy !!!! Quote
Andzike Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 nika28 napisał(a):Cieszę się że Lola ma domek :loveu: Szkoda że nic nie pisze na jej wątku, chętnie bym poczytała... A Debrunia jaka grzeczna :loveu: Taka bezproblemowa psinka bez domu... Porobiłam jej dzisiaj ogłoszenia, niech coś wreszcie ruszy !!!! nika, daj linka do wątku Loli to zrobię relacje co i jak :) ale to później, bo właśnie wychodzę po swojego pierwszego tymczasowicza :D :D :D Quote
nika28 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Andzike napisał(a):nika, daj linka do wątku Loli to zrobię relacje co i jak :) ale to później, bo właśnie wychodzę po swojego pierwszego tymczasowicza :D :D :D Tu jest wątek Lolci : http://www.dogomania.pl/threads/191627-2-miesi%C4%99czna-sunia-od-alkoholika.-Potrzebne-wsparcie-na-szczepienia-i-karm%C4%99-zdj.-p.21 O, a co to za tymczasowicz ? :) Ma wątek ? :) Quote
Andzike Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 nika28 napisał(a):Tu jest wątek Lolci : http://www.dogomania.pl/threads/191627-2-miesi%C4%99czna-sunia-od-alkoholika.-Potrzebne-wsparcie-na-szczepienia-i-karm%C4%99-zdj.-p.21 O, a co to za tymczasowicz ? :) Ma wątek ? :) Dzięki Nika :) Na wątku Loli już relacja ;) A tymczasowicz owszem - ma wątek => zapraszam do banerka w sygnaturze :) Quote
sylwiaso Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dziewczyny jesteście ANIOŁAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!dziękuję Wam w imieniu Debruni i Loluni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Andzike,postaramy sie wszystkie znależć Debrze domek. Quote
sylwiaso Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ten nasz Kochany Aniołek :angel:to już powinien mieć domek!!!!bo jest fantastycznym psiakiem! Quote
nika28 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Dzisiaj wydrukowałam kilka papierowych ogłoszeń, porozwieszam, może tak ją ktoś wypatrzy... Quote
Borówka16 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Kiedy wreszcie te adopcje ruszą ! ? Quote
Romka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dziewczyny ona chyba nie ma ogłoszeń,ten bazarek,który Wam polecałam chyba nie wypalił! Quote
nika28 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Romka napisał(a):Dziewczyny ona chyba nie ma ogłoszeń,ten bazarek,który Wam polecałam chyba nie wypalił! Ja jej ostatnio trochę robiłam z nowymi zdjęciami, ale zero odzewu :( Porozwieszałam też po mieście ale nic... Czy na prawdę nikt nie chce kochanej, bezproblemowej psinki ? :( Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 nika28 napisał(a):Ja jej ostatnio trochę robiłam z nowymi zdjęciami, ale zero odzewu :( Porozwieszałam też po mieście ale nic... Czy na prawdę nikt nie chce kochanej, bezproblemowej psinki ? :( Na wątku Sary z Białej Podlaskiej ostatnio ktoś napisał, że szorściaki mają problem z adopcjami ... oby to było przejściowe ... Quote
Romka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A powód tych problemów?To takie cudne psiaki. Quote
E-S Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Romka napisał(a):A powód tych problemów?To takie cudne psiaki. Wiesz nie znam powodu ... nic mi do głowy ni przychodzi sensownego ... że co, może się boją żywiołowości ? może nie na topie są szorściaki ? Nie wiem, naprawdę, sądzę, że nie ma 1 dobrej odpowiedzi. Quote
martini77 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dziewczyny, jest koniec miesiaca. Jak stoimy z deklaracjami? Ile mamy, a ile brakuje? Quote
nika28 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 martini77 napisał(a):Dziewczyny, jest koniec miesiaca. Jak stoimy z deklaracjami? Ile mamy, a ile brakuje? Zadzwonię jutro do p. Zosi i dopytam. Quote
Recommended Posts