Romka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Zapomniałam dodać,że Debrunia będzie miała nowe imię...ale dowiem się jakie jutro...Pani powiedziała:nowe życie,nowe imię...wtedy zamówię identyfikator dla dziewczynki...:lol: Quote
Andzike Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Bamboo ® napisał(a):Proponuję zmienić tytuł wątku i napisać do moda o przeniesienie do właściwego działu ;) Nigdy nie zmieniam tytułu zaraz po adopcji ;) Ale dziś juz drugi dzień:D :D :D Quote
sylwiaso Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 A ja miałam intuicje i wzięłam nową smyczkę ,obróżkę i książeczkę!!!po telefonie Andzike!!! Quote
Paula03 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ale super wieści! Bardzo się cieszę!:multi: Quote
argusiowa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 heh na końcu jak zwykle do mnie wszystko dociera ale radość jest niemniej wielka :D:D:D Quote
martini77 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Wspaniale! Czekamy na wiesci i zdjecia z nowego domku. Quote
Romka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Debrunia ma na imię MARUSIA,była juz u lekarza,super gra w piłkę "jak Ronaldo",jak powiedziała Pani,zajęła fotel kocurkowi i raz warknęła na niego przy misce...póki co wszystko ok.Niedługo będzie identyfikator dla Debruni(zamówiony na allegro) i dostarczymy Pani wyniki badania krwi Debruni...to będa odwiedziny no i zdjęcia. Quote
mamanabank Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Tak jest :-) Identyfikator już zamówiony :-) Quote
Romka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 mamanabank napisał(a):Tak jest :-) Identyfikator już zamówiony :-) No i pewnie pojedziemy silną grupą...ja ,Mamnabank i Sylwiaso. Quote
sylwiaso Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Dzwoniłam dziś do Marusi Pani mówiła,że wszystko jest dobrze tylko Debrunia(tak mi lepiej pisać)nie daje jej spać w nocy bo chodzi po domu wyśpi się w ciągu dnia na swoim foteliku a potem urzęduje po domu!!!chodzą na dalekie spacerki Pani ma nadzieję,że Debrunia jest szczęśliwa a ja jestem pewna że jest bardzo szczęśliwa!!!!!!!!!! Quote
Andzike Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Super wieści :) bardzo się cieszę, że Debrunia jest szczęśliwa!!! :) Quote
Aliszcze Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 długie spacery i własny fotelik:) brzmi super :D Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Debrunia, jak widać, monitorowana przez ciotki Sylwię i Romkę...:cool3: Quote
martini77 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Beda zdjecia od Marusi z nowego domku? Quote
Romka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Będą musimy tylko tam pojechać...a czasu nie mamy...jest już identyfikator...trzeba się tylko zebrać...ostatnio jak dzwoniłam to Marusia odśnieżała ze swoim nowym opiekunem podwórko i radośnie bawiła się...z kotem moze nie miłość ale nie wchodzą sobie w drogę...była jeszcze raz odrobaczana,a my przywieziemy dodatkowo badania krwi Debruni bo Pani bardzo o nie prosiła... Quote
Romka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Sylwuś ,no to kiedy jedziemy?Mam już wszystko...umowę ,identyfikator i czip... Quote
Romka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Zadzwoniłam dziś do nowego domku Debruni,zeby powiedzieć ,ze wysyłam wszystkie rzeczy Debruni pocztą,te wszystkie rzeczy to czip i identyfikator oraz umowa przekazana przez schronisko w Głownie.Pani Debruni zaprasza nas jak tylko będzie taka mozliwość...Debrunia przytyła i nie jest już tym samym chudym psiakiem...jak dzwoniłam spała w fotelu z głowa na poduszce...jest trochę zazdrosna o kota...do głaskania ustawia się jako pierwsza...no i juz czuje się bardzo pewnie.Jak tylko będzie lepsza pogoda to odwiedzimy Debrunię na pewno.Mamanabank,wrzuć na wątek zdjęcie identyfikatora Debruni...wysłałam Ci już dawno... Quote
Aliszcze Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 No prosze, przytyło jej się;) od leżenia na fotelach:D ale Debra bedzie mieć fajne święta;) Quote
Romka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Mamnabank pokaz wszystkim identyfikator Debruni/Marusi,wysłałam Ci zdjęcie bo u mnie nie ładuje się... Quote
mamanabank Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 no już, już, spieszę się jak umiem najszybciej :-) Quote
nika28 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jaki śliczny :) Ja się jakoś nie mogę przyzwyczaić do tego imienia... Dla mnie to Debra i już ;) Quote
Andzike Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 nika28 napisał(a):Jaki śliczny :) Ja się jakoś nie mogę przyzwyczaić do tego imienia... Dla mnie to Debra i już ;) Ja też nie ;) Dla nowych Państwa niech sobie będzie Marusią, ale dla nas to zawsze będzie Debra :) Quote
Romka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 A ja nie widzę tego zdjęcia ale widziałam identyfikator i nawet zrobiłam to zdjęcie.Debrunia ma tez już przesłany czip(wizyta u lekarza miała być po świętach) a do przytuliska odesłałam umowę adopcyjną. Quote
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
Recommended Posts