Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapomniałam dodać,że Debrunia będzie miała nowe imię...ale dowiem się jakie jutro...Pani powiedziała:nowe życie,nowe imię...wtedy zamówię identyfikator dla dziewczynki...:lol:

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bamboo ® napisał(a):
Proponuję zmienić tytuł wątku i napisać do moda o przeniesienie do właściwego działu ;)

Nigdy nie zmieniam tytułu zaraz po adopcji ;) Ale dziś juz drugi dzień:D :D :D

Posted

Debrunia ma na imię MARUSIA,była juz u lekarza,super gra w piłkę "jak Ronaldo",jak powiedziała Pani,zajęła fotel kocurkowi i raz warknęła na niego przy misce...póki co wszystko ok.Niedługo będzie identyfikator dla Debruni(zamówiony na allegro) i dostarczymy Pani wyniki badania krwi Debruni...to będa odwiedziny no i zdjęcia.

Posted

Dzwoniłam dziś do Marusi Pani mówiła,że wszystko jest dobrze tylko Debrunia(tak mi lepiej pisać)nie daje jej spać w nocy bo chodzi po domu wyśpi się w ciągu dnia na swoim foteliku a potem urzęduje po domu!!!chodzą na dalekie spacerki Pani ma nadzieję,że Debrunia jest szczęśliwa a ja jestem pewna że jest bardzo szczęśliwa!!!!!!!!!!

Posted

Będą musimy tylko tam pojechać...a czasu nie mamy...jest już identyfikator...trzeba się tylko zebrać...ostatnio jak dzwoniłam to Marusia odśnieżała ze swoim nowym opiekunem podwórko i radośnie bawiła się...z kotem moze nie miłość ale nie wchodzą sobie w drogę...była jeszcze raz odrobaczana,a my przywieziemy dodatkowo badania krwi Debruni bo Pani bardzo o nie prosiła...

Posted

Zadzwoniłam dziś do nowego domku Debruni,zeby powiedzieć ,ze wysyłam wszystkie rzeczy Debruni pocztą,te wszystkie rzeczy to czip i identyfikator oraz umowa przekazana przez schronisko w Głownie.Pani Debruni zaprasza nas jak tylko będzie taka mozliwość...Debrunia przytyła i nie jest już tym samym chudym psiakiem...jak dzwoniłam spała w fotelu z głowa na poduszce...jest trochę zazdrosna o kota...do głaskania ustawia się jako pierwsza...no i juz czuje się bardzo pewnie.Jak tylko będzie lepsza pogoda to odwiedzimy Debrunię na pewno.Mamanabank,wrzuć na wątek zdjęcie identyfikatora Debruni...wysłałam Ci już dawno...

• 2 weeks later...
Posted

nika28 napisał(a):
Jaki śliczny :)
Ja się jakoś nie mogę przyzwyczaić do tego imienia... Dla mnie to Debra i już ;)

Ja też nie ;) Dla nowych Państwa niech sobie będzie Marusią, ale dla nas to zawsze będzie Debra :)

Posted

A ja nie widzę tego zdjęcia ale widziałam identyfikator i nawet zrobiłam to zdjęcie.Debrunia ma tez już przesłany czip(wizyta u lekarza miała być po świętach) a do przytuliska odesłałam umowę adopcyjną.

Posted

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Ciebie,
pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!