Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmowa Debry z Romką :-)

- Ciotka, przyniosłaś mi coś, bo wyczytałam właśnie na dogo, że coś deklarujesz?

- Hej, do Ciebie mówię, Romka!!! Na mnie patrz i mów prawdę!

- No przyniosłam, Debruniu, przyniosłam, tyle ile miałam, dzieciom od ust odjęłam, proszę to dla Ciebie.

- Phi... tyle? No wiesz? Ja jestem chyba więcej warta...

:-) :-) :-)

Posted

[quote name='Bamboo ®']Mogę prosić o sprawdzenie, czy moja wpłata doszła? Nie chciałabym mieć zaległości:p[/QUOTE]

Powtórzę się, bo chyba mój post umknął w tłumie ;)

Posted

[quote name='Bamboo ®']Powtórzę się, bo chyba mój post umknął w tłumie ;)[/QUOTE]

Podaj meila, wyślę Ci listę (mam skan z imionami, nazwiskami i adresami, więc nie chcę go tutaj wklejać...) :)

Jej, rzeczywiście uszka jej już ślicznie stoją :) Ale strasznie martwię się że jest taka chudziutka :(

Posted

Przepraszam!!!miałam napisać i już mi umknęło:oops: dostałam 30zł za hotelik dla Debruni od Romki nawet jest zdjęcie zrobione!!!!Dziękujemy Bardzo Debrunia całuje ciocie Romcie z całych sił!!!:buzi:a na spacerku to Debrunia była po wodzie chodziła i bez smyczki ona jest bardzo ułożona i grzeczna!!!Debrunia tak urobiła mojego męża,że śpi z nami już drugi dzień w domku! Pozdrawiamy wszystkie nasze Kochane cioteczki!:bye::bye::bye:

Posted

[quote name='sylwiaso']Byłyśmy dziś ale badań nie było bo Debrunia troszkę zjadła ja się zgapiłam i musimy jechać jeszcze raz w czwartek!!!![/QUOTE]

No to trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze z naszą Debrunią !

Posted

Jest kochana psinką,jechała wczoraj w moim samochodzie,grzeczna i skupiona na człowieku.Jak dojechałysmy do domku.Debra była wyrażnie ucieszona,wyskoczyła z samochodu na podwórko.Jest posłuszna,potrafi otwierać sama drzwi ale pilnuje się człowieka.W czwartek badanie krwi...wtedy dowiemy się więcej o zdrowiu Debruni.Obiecałam sobie,ze zabiorę ja na spacerek poza hotelik.

Posted

Debrunia już po badaniach...i pewnie juz w hoteliku.Badania będzie miała bardzo szerokie(tzw.full wypas)i dzięki temu dowiemy się więcej o zdrowiu Debruni.Została też zakroplona od pchełek...troszkę się drapała.Koszty wizyty lekarskiej i badań poda Sylwia.wieczorem wrzucę zdjęcia.

Posted

Bamboo ® napisał(a):
Nika28, czy doszły do Ciebie moje PW? :roll:

Oj, tak, doszły, wysłałam Ci odpowiedzi ? Masz ?
Jeśli nie, to informuję że mamy twoją wpłatę.

Posted

Wyniki badania krwi ,pewnie już są ale informacja pewnie dopiero we wtorek będzie bo znów jedziemy do lecznicy z psiakami i p.doktor je nam zinterpretuje.