Romka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Zabieram ją w najbliższym czasie do lekarza.Koopy bez robali a Debra nadal chudzinka,zrobimy badania krwi,zeby zobaczyć co jest tego przyczyną. Quote
mamanabank Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Rozmowa Debry z Romką :-) - Ciotka, przyniosłaś mi coś, bo wyczytałam właśnie na dogo, że coś deklarujesz? - Hej, do Ciebie mówię, Romka!!! Na mnie patrz i mów prawdę! - No przyniosłam, Debruniu, przyniosłam, tyle ile miałam, dzieciom od ust odjęłam, proszę to dla Ciebie. - Phi... tyle? No wiesz? Ja jestem chyba więcej warta... :-) :-) :-) Quote
Romka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Zwróćcie uwagę,ze Debruni troszeczkę stanęły uszka...:lol: Quote
Bamboo ® Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Bamboo ®']Mogę prosić o sprawdzenie, czy moja wpłata doszła? Nie chciałabym mieć zaległości:p[/QUOTE] Powtórzę się, bo chyba mój post umknął w tłumie ;) Quote
nika28 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Bamboo ®']Powtórzę się, bo chyba mój post umknął w tłumie ;)[/QUOTE] Podaj meila, wyślę Ci listę (mam skan z imionami, nazwiskami i adresami, więc nie chcę go tutaj wklejać...) :) Jej, rzeczywiście uszka jej już ślicznie stoją :) Ale strasznie martwię się że jest taka chudziutka :( Quote
Bamboo ® Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='nika28']Podaj meila, wyślę Ci listę (mam skan z imionami, nazwiskami i adresami, więc nie chcę go tutaj wklejać...) :) [/QUOTE] Wysłałam PW :) Quote
sylwiaso Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='ranias']słodki szorściak :lol:[/QUOTE]To jest ciociny skarb!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Sylwia potwierdż na wątku wpływ moich 30zł dla Debry!Planujemy z Mamanabank wziąć kiedys Debrę na spacerek,długi spacerek... Quote
sylwiaso Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Przepraszam!!!miałam napisać i już mi umknęło:oops: dostałam 30zł za hotelik dla Debruni od Romki nawet jest zdjęcie zrobione!!!!Dziękujemy Bardzo Debrunia całuje ciocie Romcie z całych sił!!!:buzi:a na spacerku to Debrunia była po wodzie chodziła i bez smyczki ona jest bardzo ułożona i grzeczna!!!Debrunia tak urobiła mojego męża,że śpi z nami już drugi dzień w domku! Pozdrawiamy wszystkie nasze Kochane cioteczki!:bye::bye::bye: Quote
nika28 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='sylwiaso']Debrunia tak urobiła mojego męża,że śpi z nami już drugi dzień w domku! Oj Debrunia, ty szczęściaro ! Czy ona miała już robione te badania ? Przy okazji zapraszam na wątek Rafiego z tego samego przytuliska... http://www.dogomania.pl/threads/194370-Jeden-mnie-wyrzuci%C5%82-a-drugi-potr%C4%85ci%C5%82...-Co-teraz-b%C4%99dzie-z-moj%C4%85-%C5%82apk%C4%85?p=15527687#post15527687 Quote
sylwiaso Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Byłyśmy dziś ale badań nie było bo Debrunia troszkę zjadła ja się zgapiłam i musimy jechać jeszcze raz w czwartek!!!! Quote
nika28 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='sylwiaso']Byłyśmy dziś ale badań nie było bo Debrunia troszkę zjadła ja się zgapiłam i musimy jechać jeszcze raz w czwartek!!!![/QUOTE] No to trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze z naszą Debrunią ! Quote
Romka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jest kochana psinką,jechała wczoraj w moim samochodzie,grzeczna i skupiona na człowieku.Jak dojechałysmy do domku.Debra była wyrażnie ucieszona,wyskoczyła z samochodu na podwórko.Jest posłuszna,potrafi otwierać sama drzwi ale pilnuje się człowieka.W czwartek badanie krwi...wtedy dowiemy się więcej o zdrowiu Debruni.Obiecałam sobie,ze zabiorę ja na spacerek poza hotelik. Quote
Romka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Debrunia już po badaniach...i pewnie juz w hoteliku.Badania będzie miała bardzo szerokie(tzw.full wypas)i dzięki temu dowiemy się więcej o zdrowiu Debruni.Została też zakroplona od pchełek...troszkę się drapała.Koszty wizyty lekarskiej i badań poda Sylwia.wieczorem wrzucę zdjęcia. Quote
nika28 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 A kiedy będziemy znać wyniki ? Czekam na wieści. Quote
Bamboo ® Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Nika28, czy doszły do Ciebie moje PW? :roll: Quote
nika28 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Bamboo ® napisał(a):Nika28, czy doszły do Ciebie moje PW? :roll: Oj, tak, doszły, wysłałam Ci odpowiedzi ? Masz ? Jeśli nie, to informuję że mamy twoją wpłatę. Quote
Romka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Debra miała dziś pobieranie krwi,zniosła to dzielnie: Quote
Romka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wyniki badania krwi ,pewnie już są ale informacja pewnie dopiero we wtorek będzie bo znów jedziemy do lecznicy z psiakami i p.doktor je nam zinterpretuje. Quote
Recommended Posts