nika28 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Sylwuś, przejrzałam i wychodzi na to że wszystko jest dobrze :) Czyli mamy na następny miesiąc jeszcze 220 zł, brakuje 30. Quote
Andzike Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Hehehehe :D :D :D Dokładnie tak wyobrażałyśmy sobie z aikowo Wasze spotkanie :D :D :D :D Quote
argusiowa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Andzike napisał(a):Hehehehe :D :D :D Dokładnie tak wyobrażałyśmy sobie z aikowo Wasze spotkanie :D :D :D :D hehehe widziałam i potwierdzam :) a im cioteczek więcej tym większy ryneczek hihi Quote
Andzike Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 argusiowa napisał(a):hehehe widziałam i potwierdzam :) a im cioteczek więcej tym większy ryneczek hihi Oby jak najwięcej takich cioteczek :D :D :D Quote
sylwiaso Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 argusiowa napisał(a):hehehe widziałam i potwierdzam :) a im cioteczek więcej tym większy ryneczek hihiChciałyście cioteczki powiedzieć,że wtedy większa giełda jest!!!W tej chwili Debrunia Spi na dywanie Florcia po stołem a Babiszonek w kuchni pod kozetką!!myślę że z miłości do zwierząt wywiozą mnie niedługo.................staram sie jak mogę dziękować Bogu,że mój mąż nic jeszcze nie mówi.Chwała mu za to!!! Quote
Andzike Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 sylwiaso napisał(a):Chciałyście cioteczki powiedzieć,że wtedy większa giełda jest!!!W tej chwili Debrunia Spi na dywanie Florcia po stołem a Babiszonek w kuchni pod kozetką!!myślę że z miłości do zwierząt wywiozą mnie niedługo.................staram sie jak mogę dziękować Bogu,że mój mąż nic jeszcze nie mówi.Chwała mu za to!!! A co mężowi takie dwa małe pieski przeszkadzają??? ;) Babiszkonka nie liczę, bo prywatny;) Quote
sylwiaso Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Andzike napisał(a):A co mężowi takie dwa małe pieski przeszkadzają??? ;) Babiszkonka nie liczę, bo prywatny;)On już tak wszedł w te psiaki,że widzę już mu nie przeszkadzają,przyzwyczaił się!na początku miało być inaczej i dlatego myślałam,że będzie skrzeczał! Quote
mamanabank Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Debra Pastereczka :-) i Debra z Niunią Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Andzike napisał(a):Hehehehe :D :D :D Dokładnie tak wyobrażałyśmy sobie z aikowo Wasze spotkanie :D :D :D :D Andzike jak wiesz obydwie jesteśmy małomówne :diabloti:i zawsze robimy wszystko w sposób spokojny i wolno:diabloti:...Informuję,ze przywiozłam dla Debry 6 małych puszek karmy i 6 małych opakowań karmy dla szczeniąt Pedigree,wszystko z dostawy Andzike i Aikowo.Zabrałam od Sylwiaso 2 sznury nowiutenkich korali na bazarek dla Fary i skarpety...Dziękujemy!:lol: Quote
sylwiaso Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Jednak Romcia jest solidniejsza niż ja!wpisała ile karmy a ja miałam to napisać wczoraj rano i koniec zapomniałam ale potwierdzam wszystko się zgadza dostałam taką ilość jak napisała nasza Romcia Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dzwoniła do mnie p.Barańska z Głowna z nieśmiałą prośba o wsparcie hoteliku Debry przez dogomaniaczki,oni ze swej strony robia wszystko ,zeby jakieś pieniądze dla Debry zdobyć.KTO DORZUCI GROSIK DLA DEBRY? Quote
nika28 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Romka napisał(a):Dzwoniła do mnie p.Barańska z Głowna z nieśmiałą prośba o wsparcie hoteliku Debry przez dogomaniaczki,oni ze swej strony robia wszystko ,zeby jakieś pieniądze dla Debry zdobyć.KTO DORZUCI GROSIK DLA DEBRY? Z tego co obliczyłam to zostało jeszcze 220 zł na następny miesiąc ? Sylwia, podaj mi na pw swój nr. konta, przeleję coś dla Debry. Quote
sylwiaso Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Debrunia jest kochana nie pozwala dojść do mnie,żadnemu nowemu pieskowi!!! Quote
nika28 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 I domku nadal brak :( Ostatnio odnawiałam jej ogłoszenia, ale chyba nie było żadnego zapytania, bo Andzike by tu na pewno napisała :( Taka fajna psina bez domu :( Quote
sylwiaso Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 __Lara napisał(a):W końcu znajdzie.Wiara czyni cuda!!!!:loveu:znajdzie ten nasz Skarb domek!!!!:multi::multi: Quote
nika28 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dzisiaj byłam w przytulisku i p. Zosia powiedziała że nikt już na naszą Debrę nie wpłaca :( Na tą chwilę jest na koncie 60 zł :( Kto pomoże Debruni ? Quote
sylwiaso Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 nika28 napisał(a):Dzisiaj byłam w przytulisku i p. Zosia powiedziała że nikt już na naszą Debrę nie wpłaca :( Na tą chwilę jest na koncie 60 zł :( Kto pomoże Debruni ?Cioteczki po Wszystkich Swiętych jestem umówiona z naszą gazetą "nowym łowiczaninem "na wywiad chcą zrobić zdjęcia hoteliku i piesków Debrunia będzie pierwsza!!!!:multi:może ktoś ją zobaczy!!!! Quote
nika28 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 sylwiaso napisał(a):Cioteczki po Wszystkich Swiętych jestem umówiona z naszą gazetą "nowym łowiczaninem "na wywiad chcą zrobić zdjęcia hoteliku i piesków Debrunia będzie pierwsza!!!!:multi:może ktoś ją zobaczy!!!! Super, może wreszcie jakiś fajny domek Debrunię wypatrzy !!! :) Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 sylwiaso napisał(a):Cioteczki po Wszystkich Swiętych jestem umówiona z naszą gazetą "nowym łowiczaninem "na wywiad chcą zrobić zdjęcia hoteliku i piesków Debrunia będzie pierwsza!!!!:multi:może ktoś ją zobaczy!!!! No Sylwia to domek sprawdzimy bo sama wiesz ,ze nie wszystkie okoliczne domki są ok... Quote
sylwiaso Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 O tak,tak domek trzeba sprawdzić,bo to może być różnie a dla naszej pięknotki musi być super domek!!! Quote
nika28 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Przelałam dzisiaj na Debrę 200 zł z bazarku ogłoszeniowego. Quote
Recommended Posts