Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Hehehehe :D :D :D
Dokładnie tak wyobrażałyśmy sobie z aikowo Wasze spotkanie :D :D :D :D

hehehe widziałam i potwierdzam :) a im cioteczek więcej tym większy ryneczek hihi

Posted

argusiowa napisał(a):
hehehe widziałam i potwierdzam :) a im cioteczek więcej tym większy ryneczek hihi
Chciałyście cioteczki powiedzieć,że wtedy większa giełda jest!!!W tej chwili Debrunia Spi na dywanie Florcia po stołem a Babiszonek w kuchni pod kozetką!!myślę że z miłości do zwierząt wywiozą mnie niedługo.................staram sie jak mogę dziękować Bogu,że mój mąż nic jeszcze nie mówi.Chwała mu za to!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Chciałyście cioteczki powiedzieć,że wtedy większa giełda jest!!!W tej chwili Debrunia Spi na dywanie Florcia po stołem a Babiszonek w kuchni pod kozetką!!myślę że z miłości do zwierząt wywiozą mnie niedługo.................staram sie jak mogę dziękować Bogu,że mój mąż nic jeszcze nie mówi.Chwała mu za to!!!

A co mężowi takie dwa małe pieski przeszkadzają??? ;) Babiszkonka nie liczę, bo prywatny;)

Posted

Andzike napisał(a):
A co mężowi takie dwa małe pieski przeszkadzają??? ;) Babiszkonka nie liczę, bo prywatny;)
On już tak wszedł w te psiaki,że widzę już mu nie przeszkadzają,przyzwyczaił się!na początku miało być inaczej i dlatego myślałam,że będzie skrzeczał!

Posted

Andzike napisał(a):
Hehehehe :D :D :D
Dokładnie tak wyobrażałyśmy sobie z aikowo Wasze spotkanie :D :D :D :D

Andzike jak wiesz obydwie jesteśmy małomówne :diabloti:i zawsze robimy wszystko w sposób spokojny i wolno:diabloti:...Informuję,ze przywiozłam dla Debry 6 małych puszek karmy i 6 małych opakowań karmy dla szczeniąt Pedigree,wszystko z dostawy Andzike i Aikowo.Zabrałam od Sylwiaso 2 sznury nowiutenkich korali na bazarek dla Fary i skarpety...Dziękujemy!:lol:

Posted

Jednak Romcia jest solidniejsza niż ja!wpisała ile karmy a ja miałam to napisać wczoraj rano i koniec zapomniałam ale potwierdzam wszystko się zgadza dostałam taką ilość jak napisała nasza Romcia

Posted

Dzwoniła do mnie p.Barańska z Głowna z nieśmiałą prośba o wsparcie hoteliku Debry przez dogomaniaczki,oni ze swej strony robia wszystko ,zeby jakieś pieniądze dla Debry zdobyć.KTO DORZUCI GROSIK DLA DEBRY?

Posted

Romka napisał(a):
Dzwoniła do mnie p.Barańska z Głowna z nieśmiałą prośba o wsparcie hoteliku Debry przez dogomaniaczki,oni ze swej strony robia wszystko ,zeby jakieś pieniądze dla Debry zdobyć.KTO DORZUCI GROSIK DLA DEBRY?

Z tego co obliczyłam to zostało jeszcze 220 zł na następny miesiąc ?
Sylwia, podaj mi na pw swój nr. konta, przeleję coś dla Debry.

Posted

I domku nadal brak :(
Ostatnio odnawiałam jej ogłoszenia, ale chyba nie było żadnego zapytania, bo Andzike by tu na pewno napisała :(
Taka fajna psina bez domu :(

Posted

nika28 napisał(a):
Dzisiaj byłam w przytulisku i p. Zosia powiedziała że nikt już na naszą Debrę nie wpłaca :(
Na tą chwilę jest na koncie 60 zł :(

Kto pomoże Debruni ?
Cioteczki po Wszystkich Swiętych jestem umówiona z naszą gazetą "nowym łowiczaninem "na wywiad chcą zrobić zdjęcia hoteliku i piesków Debrunia będzie pierwsza!!!!:multi:może ktoś ją zobaczy!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki po Wszystkich Swiętych jestem umówiona z naszą gazetą "nowym łowiczaninem "na wywiad chcą zrobić zdjęcia hoteliku i piesków Debrunia będzie pierwsza!!!!:multi:może ktoś ją zobaczy!!!!

Super, może wreszcie jakiś fajny domek Debrunię wypatrzy !!! :)

Posted

sylwiaso napisał(a):

No Sylwia to domek sprawdzimy bo sama wiesz ,ze nie wszystkie okoliczne domki są ok...