MaDi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Zdrapka']Z Zamościa, z radia, nie wiem jak się nazywa ... zapomniałam ...[/QUOTE] Oj to nie moje rewiry:lol: A w Radio Lublin też cisza na antenie w temacie pro zwierzęcym bo wakacje:shake: Quote
Akrum Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 tak, tak cały czas jesteśmy i myślimy o Kasi i jej tragedii... ale ja nic niestety nie mogę pomóc... Quote
hesia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Syla']Dajcie i tel od kasi....wysiadła i klawiatura. Syla, domyslam sie, ze chodzi Ci o te dane: "Kontak ze mną: tel: 511588860 mail: [email protected]" Quote
Ewanka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kasiu, głowa do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!! ... myślimy o Tobie i o Twojej suni :) Quote
Syla Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='hesia']Syla, domyslam sie, ze chodzi Ci o te dane: "Kontak ze mną: tel: 511588860 mail: [email protected]" Bardzo dziękuję Ci Kasiu za rozmowę.Jesteś wspaniałą, młodą dziewczyną, w wieku mojego syna.Było mi bardzo miło i jestem pod niebywałym wrażeniem, Twojej osoby.Przyjaciół masz wspaniałych.Pozdrawiam. Quote
togaa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ja też, z nadzieja że ktos może dojrzy ten wątek..... Quote
Akrum Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 to ja z rana sobie tak napiszę... choć nie wiem co, bo domku dla suni nie mam, więc co pisać... Quote
funia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Kasiu i Soniu jestem z wami .....Jakie to zycie jest ciężkie . Quote
Zdrapka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Wiadomo, czy Sonia przestała już tak mocno przeżywać rozstanie z Kasią ? Normalnie je, śpi, nie wymiotuje już ? Quote
hesia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='matrioszka2']Zdrapka prosiła o przekazanie dwóch informacji: - dzisiaj w Tygodniku Zamojskim ma się ukazać ogłoszenie Soni (o ile zdążyli przed zamknięciem numeru) - w czwartek sprawa ma trafić do lokalnej telewizji O więcej szczegółów pytajcie Zdrapkę , jak się pojawi (ja tu tylko sprzątam):eviltong: Beda/byly te wzmianki? A co z Allegro, pamietam, ze ktoras ciotka sie ofiarowala. Czy ktos rozwieszal plakaty? Wydrukowalam kilka, na poczatku przyszlego tygodnia bede w Lodzi i porozwieszam. Sonia ma ogloszenia bazarkowe na 10 portalach. Bedzie miala jeszcze na 40. MyszkaMiki wstawi tu linki, jak zrobi wszystkie 50. Anita_happy dzwonil moze ktos? Quote
togaa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Cichutko tutaj....Może dzisiejszy dzień coś zmieni ? Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 tak, cichutko... Syla miała chyba nr do Kasi, może byś znów do niej zadzwoniła, co? co się teraz dalej z Sonia stanie?? Quote
Zdrapka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='hesia']Beda/byly te wzmianki? A co z Allegro, pamietam, ze ktoras ciotka sie ofiarowala. Czy ktos rozwieszal plakaty? Wydrukowalam kilka, na poczatku przyszlego tygodnia bede w Lodzi i porozwieszam. Sonia ma ogloszenia bazarkowe na 10 portalach. Bedzie miala jeszcze na 40. MyszkaMiki wstawi tu linki, jak zrobi wszystkie 50. [B] Anita_happy[/B] dzwonil moze ktos?[/QUOTE] Odpowiedzi na część pytań znajdują się na poprzednich stronach tego wątku. Allegro zdaje się nie ma. czy Tygodnik Zamojski umieści artykuł w kolejnej edycji - też trudno powiedzieć (bo wybory). Quote
daśka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Dzień dobry Sonieczko:-) do góry!!!! Kasiu miłego dnia:-) Quote
Recommended Posts