Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zdrapka']Z Zamościa, z radia, nie wiem jak się nazywa ... zapomniałam ...[/QUOTE]
Oj to nie moje rewiry:lol: A w Radio Lublin też cisza na antenie w temacie pro zwierzęcym bo wakacje:shake:

Posted

[quote name='hesia']Syla, domyslam sie, ze chodzi Ci o te dane:
"Kontak ze mną: tel: 511588860 mail: [email protected]"

Bardzo dziękuję Ci Kasiu za rozmowę.Jesteś wspaniałą, młodą dziewczyną, w wieku mojego syna.Było mi bardzo miło i jestem pod niebywałym wrażeniem, Twojej osoby.Przyjaciół masz wspaniałych.Pozdrawiam.

Posted

[quote name='matrioszka2']Zdrapka prosiła o przekazanie dwóch informacji:
- dzisiaj w Tygodniku Zamojskim ma się ukazać ogłoszenie Soni (o ile zdążyli przed zamknięciem numeru)
- w czwartek sprawa ma trafić do lokalnej telewizji
O więcej szczegółów pytajcie Zdrapkę , jak się pojawi (ja tu tylko sprzątam):eviltong:

Beda/byly te wzmianki? A co z Allegro, pamietam, ze ktoras ciotka sie ofiarowala. Czy ktos rozwieszal plakaty? Wydrukowalam kilka, na poczatku przyszlego tygodnia bede w Lodzi i porozwieszam. Sonia ma ogloszenia bazarkowe na 10 portalach. Bedzie miala jeszcze na 40. MyszkaMiki wstawi tu linki, jak zrobi wszystkie 50.
Anita_happy
dzwonil moze ktos?

Posted

[quote name='hesia']Beda/byly te wzmianki? A co z Allegro, pamietam, ze ktoras ciotka sie ofiarowala. Czy ktos rozwieszal plakaty? Wydrukowalam kilka, na poczatku przyszlego tygodnia bede w Lodzi i porozwieszam. Sonia ma ogloszenia bazarkowe na 10 portalach. Bedzie miala jeszcze na 40. MyszkaMiki wstawi tu linki, jak zrobi wszystkie 50. [B]
Anita_happy[/B] dzwonil moze ktos?[/QUOTE]

Odpowiedzi na część pytań znajdują się na poprzednich stronach tego wątku.
Allegro zdaje się nie ma.
czy Tygodnik Zamojski umieści artykuł w kolejnej edycji - też trudno powiedzieć (bo wybory).