evel Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Zetnijcie mu tego fiutka z klaty, błagam :roflt: Quote
MaDi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='evl']Zetnijcie mu tego fiutka z klaty, błagam :roflt:[/QUOTE] Nie, Nie teraz to prawdziwy mężczyzna:lol::lol::lol: Quote
as_ko Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Dziewczyny dzisiaj Atos pojechał do swojego nowego domu do Świdnika. :multi: Domek sprawdzony przeze mnie i LadyS osobiście. Atos zamieszkał w domku z ogródkiem niedaleko lasu, gdzie będzie chodził na spacery. Państwo wybierają się z nim i ich córeczką na szkolenie do którejś z lubelskich szkół, żeby nauczyć się jak najwięcej o psich zachowaniach i nauczyć się wspólnie żyć (już tam dzwonili). W związku z tym że Świdnik blisko jesteśmy zaproszone na wizytę poadopcyjną. Miejmy tylko nadzieję że nie zamęczy królika :) na razie się go boi. W związku z tym bardzo proszę o usunięcie jego allegro albo przerobienie go na allegro Negry :oops: i wycofanie tych wielu zamówionych ogłoszeń przez bico. Quote
eve-w Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 wow, ale niespodzianka :D Atosek, Najlepszego w nowym domu! Quote
MaDi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ale wiadomość strasznie się cieszę:multi::multi::multi: Quote
as_ko Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Wszystko super, tylko czego ja tak ryczę? :placz: Quote
eve-w Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Masz jeszcze Negre :p i duuuzo ich jeszcze czeka na Twoje łóżko :D Proszę zmienić tytuł bo wprowadza w błąd :) Quote
magenka1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='as_ko']Wszystko super, tylko czego ja tak ryczę? :placz:[/QUOTE] Trzeba następnego pieska i to szybko na dt :) Quote
zuzlikowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='as_ko']Dziewczyny dzisiaj Atos pojechał do swojego nowego domu do Świdnika. :multi: Domek sprawdzony przeze mnie i LadyS osobiście. Atos zamieszkał w domku z ogródkiem niedaleko lasu, gdzie będzie chodził na spacery. Państwo wybierają się z nim i ich córeczką na szkolenie do którejś z lubelskich szkół, żeby nauczyć się jak najwięcej o psich zachowaniach i nauczyć się wspólnie żyć (już tam dzwonili). W związku z tym że Świdnik blisko jesteśmy zaproszone na wizytę poadopcyjną. Miejmy tylko nadzieję że nie zamęczy królika :) na razie się go boi. W związku z tym bardzo proszę o usunięcie jego allegro albo przerobienie go na allegro Negry :oops: i wycofanie tych wielu zamówionych ogłoszeń przez bico.[/QUOTE] To wrzuć info gdzie tekst i fotki Negry...dam radę to przerobię... POWODZENIA CHŁOPIE!!!...i pamietaj- do końca dni szczęśliwy!!! Quote
as_ko Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Mam jeszcze Negrusię i ona nie daje o sobie zapomnieć, ona akurat się chyba cieszy, że nie musi się już z Atosem dzielić ludźmi i kostkami. :evil_lol: A następnego psiaka na DT wezmę jeśli już dopiero w październiku. Państwo którzy wzięli Atosa chcieli zwrócić część kosztów, ale w związku z tym że odmówiłam, obiecali przelać parę groszy na jakiegoś psiaka w potrzebie. Watek Negry: http://www.dogomania.pl/threads/186385-Negra-%C5%9Bliczna-czarna-szorstkow%C5%82osa-suczka-SZUKA-DT-DS!-Ma-DT-tylko-do-ko%C5%84ca-czerwca! Quote
Zdrapka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='zuzlikowa'] POWODZENIA CHŁOPIE!!!...i pamietaj- do końca dni szczęśliwy!!![/QUOTE] NIE ZAGRYŹ KRÓLIKA ! ale ESA to mogłyście wysłać :mad: Quote
bico Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='as_ko']Dziewczyny dzisiaj Atos pojechał do swojego nowego domu do Świdnika. :multi: Domek sprawdzony przeze mnie i LadyS osobiście. Atos zamieszkał w domku z ogródkiem niedaleko lasu, gdzie będzie chodził na spacery. Państwo wybierają się z nim i ich córeczką na szkolenie do którejś z lubelskich szkół, żeby nauczyć się jak najwięcej o psich zachowaniach i nauczyć się wspólnie żyć (już tam dzwonili). W związku z tym że Świdnik blisko jesteśmy zaproszone na wizytę poadopcyjną. Miejmy tylko nadzieję że nie zamęczy królika :) na razie się go boi. W związku z tym bardzo proszę o usunięcie jego allegro albo przerobienie go na allegro Negry :oops: i wycofanie tych wielu zamówionych ogłoszeń przez bico.[/QUOTE] Wszystko fajnie, ale mogłyście powiedzieć, że macie jakiś potencjalny dom na oku...Dziś dałam ogłoszenie do Kuriera Lubelskiego i raczej się ono ukaże...Pakiet ogłoszeniowy za 15 zł na bazarku wykupiony...poproszę o zamieszczenie tam innego psa...Wyróżnienie allegro za 14 zł...poproszę zuzlika o innego psiaka, którego mam na oku... Powodzenia Atosku!:) Quote
bico Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='zuzlikowa']To wrzuć info gdzie tekst i fotki Negry...dam radę to przerobię...[/QUOTE] Roma, ja proszę Cię o przerobienie tego wyróżnionego allegro z Atoska na Mailo. Z góry dziękuję. Quote
Zdrapka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Bico ten dom to szybka akcja - oni skontaktowali się z As-ko dzisiaj i zaraz przyjechali z królikiem na zapoznanie i wszystko rozegrało się w 1 dzień - tak więc nie było tego domu na oku do dzisiaj po południu aż. a na ogłoszenie Atosa będziemy proponowac inne pieski, np stąd: http://www.dogomania.pl/threads/187541-Szukam-m%C5%82odego-teriera-samca-lub-mocno-terierowatego-mixa. także proszę zapisać ten watek :) Quote
as_ko Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Tak jak pisze Zdrapka, wszystko wydarzyło się wczoraj. Państwo przyjechali do mnie, oglądali Atosa i byli już na niego zdecydowani od razu. Potem ja z LadyS byłam w Świdniku u nich w domu, wcześniej robiliśmy wspólne zakupy dla pieska. Długo się zeszło, bo wypytywali o wszystko. Jak wróciłam po godz. 18 to byłam tak padnięta, że napisałam tu na wątku i poszłam spać. To była moja pierwsza adopcja i bardzo dziękuje LadySwallow, że mi pomogła. Przepraszam Zdrapka, bo powinnam się odezwać do Ciebie, ale miałam nadzieję że wpadniesz wcześniej na wątek. Tak więc proszę nie mieć do mnie żadnych pretensji. Quote
Zdrapka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Nie mam internetu w pracy a w domu jestem ok. 22-23, także nie mam jak wpadać jeśli nie zajrzę jakimś cudem do domu. Cieszę się, że Atos ma domek :) Quote
zuzlikowa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='bico']Roma, ja proszę Cię o przerobienie tego wyróżnionego allegro z Atoska na Mailo. Z góry dziękuję. Zgodnie z życzeniem... Zajrzyjcie proszę...on potrzebuje szybkiej operacji i dobrego zdiagnozowania... Borutkowy bazarek z NOKIĄ...LALECZKAMI/KOTKAMI...UBRANKIEM DLA MALUSIEGO PSIACZKA...WYJŚCIOWYM UBRANKIEM!!!:lol:...I DOGOcegiełkami za jedyne 2zł... NA OSTATECZNE WYLECZENIE OCZEK!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/188038-*-Nokia6288-laleczki-kotki-ubranko-dla-psiaka-i-DOGOcegie%C5%82ki-za-2z%C5%82_Na-OPERACJ%C4%98-OCZU*?p=14927897#post14927897 ZAPRASZAMY SERDECZNIE... Quote
Nayantara Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Oby z tym królikiem problemów nie było... Atooosku! :milti: Tak się cieszę... Quote
as_ko Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Zapraszam na bazarek na psiaki z Nowodworu: http://www.dogomania.pl/threads/188127-NOWE!-Psie-ciuszki-i-kocyki-z-zabawk%C4%85.-Na-nowodworskie.-Do-5.07.-ZAPRASZAMY?p=14935834#post14935834 Quote
Becia66 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='MaDi']Dajcie znać jak będą wieści z nowego domku.[/QUOTE] Też czekam na jakiś sygnał....Mam nadzieje że wszystko dobrze. Quote
ilon_n Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 No proszę, a ja wciąż rezerwuję DT w Poznaniu dla chłopaka .. co za niespodzianka!! Pomyślności Atosku w nowym domku!!! tylko pilnuj się, nie zgub się!! przy okazji zapraszam na bazarek dla wycieńczone beni MILI http://www.dogomania.pl/threads/188131-Malusieńkie-CIUSZKI_nie-tylko-dla-dziewuszki_NA-sterylizację-MILI_rozm62-gt-wzwyż_2.7. Quote
LadyS Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Atos się popisał.. Pierwszego dnia zwiał pod bramą przez dziurę, przez którą nie było rzeczywistej możliwosci, żeby się zmieścił - Państwo nie mogli go złapać, wrócił sam - brama jest już zabita dechami ;) Potem został sam w domu i... zeżarł drzwi ;) Poza tym - jeździ z Państwem często samochodem, "tak mądrze patrzy, jak się do niego mówi" :evil_lol: i rozwala się na kanapie w salonie, radośnie ją również obdrapując ;) Nieznane stosunki z królikiem. Poza tym - wszyscy są w nim zakochani ;) Quote
Recommended Posts