idusiek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 ZAPRASZAM NA BAZARKI NA HOTELIK DLA ŚNIEŻKI PO ROPOMACICZU, ZGARNIĘTEJ Z ULICY W BROKU: BIŻU, PSIA KURTKA, OKULARY, KOMPLECIKI : http://www.dogomania.pl/threads/192456-BIŻU-PSIA-KURTKA-OKULARY-A-LA-WIŚNIEWSKI-)-dla-Śnieżki-do-20.09?p=15339661#post15339661 I BIŻU SREBRNE - SZTUKA HAND MADE : http://www.dogomania.pl/threads/192324-*Dam-dam-DAM-dla-prawdziwych-dam***SRERBO-MIEDŻ***-BIŻU-!-dla-Śnieżki-do-14-09 Quote
Nutusia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Przepraszam, bo już się pogubiłam... Czy Polcia ma już domek? Quote
Fela Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 No właśnie - wracając do Polci. Jest w tej chwili w domu tymczasowym. To super dom, który najprawdopodobniej będzie domem stałym. Ale trzeba jeszcze chwili, żeby pan o tym sam zdecydował (bo pani już zdecydowała :cool3:). Polka czasem wykona małą demolkę mieszkania, ale miejmy nadzieję, że jej to przejdzie. Quote
Nutusia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Polcia, nie rozrabiaj dzieweczko (przynajmniej do czasu podjęcia ostatecznej decyzji przez Pana) :) Quote
Becia66 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 go-ja napisał(a):Szczęśliwe zakończenie :-)) no jeszcze nie do końca bo rozumiem że Pan nie podjął ostatecznej decyzji ? Quote
idusiek Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Fela powinna się wypowiedzieć/ Quote
Fela Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Pan się nie wypowiedział, ale pani chyba nie wyobraża sobie oddania Poli ;-) Ech te kobity. Tymczasem Pola serdecznie wszystkich pozdrawia. Miała siedzeć i radośnie merdać ogonem, ale po „ciężkim”, spacerowym i pełnym wrażeń dniu... padła. A więc są pozdrowienia z poduszek. Quote
Nutusia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 O tak - kobity to silny gatunek jednak jest! :) To poduszkowe niewiniątko niby tak rozrabia?... :) Quote
Fela Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Nieeee, ona nie. Jej alter ego :cool3: Quote
idusiek Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Kochani, przepraszam, że się wcianam :-( ale zapraszam na wątek naszego znaleziska...POMÓŻCIE JAK MOŻECIE- MY SAME 2 NIE DAMY RADY :-( http://www.dogomania.pl/threads/1947...post15566166ó Quote
Rudzia-Bianca Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='idusiek']Kochani, przepraszam, że się wcianam :-( ale zapraszam na wątek naszego znaleziska...POMÓŻCIE JAK MOŻECIE- MY SAME 2 NIE DAMY RADY :-( http://www.dogomania.pl/threads/1947...post15566166ó Nie działa link :( Quote
Fela Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 W Broku kolejna suka ma szczeniaki, kobieta, która się nią zajmuje, nie daje rady, prosi o pomoc w ogłoszeniach. Ida - zdjęcia to chyba możesz im zrobić, prawda? Bywasz tam częściej, niż którakolwiek z nas. Trudno, żeby jechała tam Kinga, do której kobietę odesłałaś. Szkoda, żeby na ludzkiej złośliwości cierpiały psy. Quote
paulinken Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wrzuciłam Polcię tu http://www.dogomania.pl/threads/194839-Poszukiwana-srednia-kudlata-suczka-jak-na-zdjeciu-dla-swietnego-domku-w-Niemczech Quote
ludwa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Fela napisał(a):W Broku kolejna suka ma szczeniaki, kobieta, która się nią zajmuje, nie daje rady, prosi o pomoc w ogłoszeniach. Ida - zdjęcia to chyba możesz im zrobić, prawda? Bywasz tam częściej, niż którakolwiek z nas. Trudno, żeby jechała tam Kinga, do której kobietę odesłałaś. Szkoda, żeby na ludzkiej złośliwości cierpiały psy. Jeżeli uważasz, że odesłanie kogoś do osoby, która ma większe możliwości pomóc w danym temacie to jest złośliwość, to z twoją złośliwością trudno rywalizować o czym mnie niedawno przekonałaś, każąc mi jeszcze samej odmówić pomocy skierowanej do mnie dziewczynie (przez to też samemu psu), jeżeli nie dam rady podjechać Quote
idusiek Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='Fela']W Broku kolejna suka ma szczeniaki, kobieta, która się nią zajmuje, nie daje rady, prosi o pomoc w ogłoszeniach. Ida - zdjęcia to chyba możesz im zrobić, prawda? Bywasz tam częściej, niż którakolwiek z nas. Trudno, żeby jechała tam Kinga, do której kobietę odesłałaś. Szkoda, żeby na ludzkiej złośliwości cierpiały psy. Co ty opowiadasz Elżbieto? Poprosiłam Panią o to, żeby zadzwoniła albo do Ciebie albo do kingi - podałam numery do Was obydwu, ale Ty pewnie jak zwykle nie odebrałaś. Czemu odesłałam do Was? Bo nie dam rady wziąc SAMA z LUDWĄ 8 psów, bo nie mam ani kasy na koncie ani miejsca ani supr wolontariuszy, którzy pracują razem ładnie i zgodnie w miłej atmosferze. W Broku bywam raz na miesiąc- i pech sprawia, że pojawię się tam dopiero za 1,5 tygodnia. Ty masz DZIAŁKĘ W BROKU I PISAŁAŚ OSTATNIO, ŻE JESTEŚ NA WSI ( więc mniemam, ze w Broku) - jak widać bywasz tam częściej niż ja a to przy okazji działki albo schroniska, prawda?. Jak zapewnie wiesz od Kingi- psy są na tyle duże, że już same jedzą i chodzą. Za chwile rozejdą się po Broku albo ktoś je odkryje - bo to pod sławnym cmentarzem- i znowu porozbija głowy o mur jak kilka lat temu. Pani Basia nie prosiła o ogłoszenia- prosiła wyraźnie o miejsce dla maluchów i ogłoszenia. JA NIE DAM RADY- PO PROSTU NIE MAM MOŻLIWOŚCI. LUDZKA ZŁOŚLIWOŚĆ? TO RACZEJ DO CIEBIE PODOBNE ( czytaj: urządzanie głosowania nad moją "głową", zabranie dostępów do prowadzenia strony schroniska - mimo, iż nikt inny w tym momencie jej nie prowadzi, itp itd...). I śmiesz mi pisać: " że przez ludzką złośliwość cierpią psy"....jakaś autorefleksja czy co? Quote
Nutusia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Przepraszam, czy Polcia jest już w swoim domku?... Quote
ludwa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Polcia jest teoretycznie w DT który miał się ew.zmienić w DT ale o to musisz już zapytać Felę Quote
Nutusia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nie pytałam nikogo konkretnego przecież... Śledziłam jej wątek, mocno kibicowałam i stąd moje pytanie, bo jakoś byłam przekonana, że jest w domku - tym prawdziwym, do końca szczęśliwego życia. Quote
ludwa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ale to Fela ma kontakt z tym domem, więc nie wiem jakie są dalsze decyzje. Pani chciała, tylko Pan się zastanawiał. I co dalej? Nie wiem. Quote
Fela Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nastusia, tak. Pola jest już w swoim domku. Tak jak przewidywaliśmy, stał się on jej prawdziwym, na zawsze :loveu:. Pan tylko w żartach mówi czasami, że kupi jej bilet do Wrocławia ;-) Pani jest zachwycona Polą. Wszędzie razem chodzą: na spacery, do sklepu, do pracy, do kawiarni. Pani mówi, że jeszcze tylko do teatru jej nie zabierają, ale to kwestia czasu, bo Pola, jak prawdziwa dama, wszędzie umie się zachować. Żeberek już raczej policzyć nie można. Quote
Nutusia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cudne wieści, bardzo dziękuję i życzę Poli pięknego, długiego i szczęśliwego życia! Quote
Recommended Posts