obraczus87 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Mam dobra wiadomosc - Kundelkowa Skarbonka oplaci dwóm dziewczynkom szczepienia p.zakaznym :) to jest przekaze jednorazowo kwotę 90zł :) Poprosze o numer konta na maila :) Quote
go-ja Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='obraczus87']Mam dobra wiadomosc - Kundelkowa Skarbonka oplaci dwóm dziewczynkom szczepienia p.zakaznym :) to jest przekaze jednorazowo kwotę 90zł :) Poprosze o numer konta na maila :)[/QUOTE] Cudownie! Dzięki !!! :-) :) :) A Ty dziękuję skarbonce! Posyłam nr konta na maila. Quote
Wisełka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Bazyliszek']A mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi bazarkami bo ja trochę ciemna jestem :oops:[/QUOTE] Zakładasz nowy wątek w dziale Bazarek i wystawiasz na sprzedaż co chcesz :) ze wskazaniem celu na co zebrane pieniądze mają być przeznaczone :) Mogą być opcje kup teraz czy licytacje - jak wolisz :) to takie dogomaniackie allegro ;), później ludki wpłacają kasę i jak zbierzesz fundusze już to dajesz na zwierzaki dla któych bazar był zrobiony. Quote
Astaroth Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Sunie przestraszone, większość dnia spędziły za budą ale pod wieczór widziałam że zabawki z budy zostały wyciągnięte i rorzucony po boksie, a później jak u nich byłam to zostałam obszczekana ale szybko zwiały do swojej kryjówki. Ta mniejsza kremowa to nawet dała się przekupić za smakołyka i wysuneła się kawałek, dała się pogłaskac i pomerdała, ale druga udawała że jej nie ma i nawet smakołyki jej nie przekonały. Quote
tripti Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 pierwszy dzień dla nich, dużo stresu, ale będzie i musi być z każdym dniem coraz lepiej. A ta blondyneczka to jest dużo mniejsza? Quote
RenW Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Oj, co tu się dzieje..:crazyeye::crazyeye: Ellig ze swoją podobizną nawet wkroczyła:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Astaroth Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Powiedzcie na jakiego maila podesłać zdjęcia. Trudno mi powiedzieć czy dużo mniejsza bo tamta jest skulona i w pełnej okazałości to jej pewnie nie zobacze w najbliższym czasie, może na zdjęciach gdzie są razem porównacie. Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 jak chcesz mogą być tutaj [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] przypomnę sobie wstawianie, o ile obraczus87 mam jeszcze miejsce;)? Quote
emilak Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 bardzo proszę o zdjęcia suniek, które zostały w schronie na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='emilak']bardzo proszę o zdjęcia suniek, które zostały w schronie na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] te co zostały w schronie to zdjęcie chyba tylko te co na wątku. Została Kreska i szara dziewczynka. Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Astaroth']Powiedzcie na jakiego maila podesłać zdjęcia. Trudno mi powiedzieć czy dużo mniejsza bo tamta jest skulona i w pełnej okazałości to jej pewnie nie zobacze w najbliższym czasie, może na zdjęciach gdzie są razem porównacie.[/QUOTE] Mozesz wyslac do mnie bo i tak przekaze Lilce do Allegro podam maila na pw:) Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='emilak']bardzo proszę o zdjęcia suniek, które zostały w schronie na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Witaj czy jestes zainteresowana adopcja?:) Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dzien dobry, jak pierwszy dzien biednych "dziewczynek" w Hoteliku? Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='tripti']jak chcesz mogą być tutaj [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] przypomnę sobie wstawianie, o ile obraczus87 mam jeszcze miejsce;)?[/QUOTE] Oj nie wiem Kochana, ale mozesz pokasować :) :) Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='obraczus87']Oj nie wiem Kochana, ale mozesz pokasować :) :)[/QUOTE] poszalałam minmalnie z Dżokusiem, ale kosmetycznie tylko, bo tak mi jakoś szkoda:) Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Suczki w Hoteliku, zdjecia N.G. [img]http://images47.fotosik.pl/307/8b3ad166a49b03d5med.jpg[/img] [img]http://images50.fotosik.pl/307/39db05869ccc5d4amed.jpg[/img] [img]http://images37.fotosik.pl/302/c09a7f85c884e4c2med.jpg[/img] Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Sa sliczne i juz widac ,ze sie tak bardzo nie boja:) Quote
Aneta220978 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Śliczności kochane, teraz tylko żeby domek znalazły i będzie mozna zabrać następne dwie dziewczynki:-)))) Quote
Astaroth Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 idą jeszcze cztery zdjęcia ale to może chwile potrfać przy moim szalonym blueconnetcie Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Aneta220978']Śliczności kochane, teraz tylko żeby domek znalazły i będzie mozna zabrać następne dwie dziewczynki:-))))[/QUOTE] No zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu ;) ale wszystko jest na dobrej drodze :) Quote
Ewanka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Śliczne dziewczynki, ta z ciemniejszym pyszczkiem chyba bardziej wystraszona, bidulka. Quote
Ewa Marta Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Genialne zdjęcia!!!!! Sunie wyglądają przepięknie:-) Słodziaki kochane!!! Quote
Astaroth Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Ewanka']Śliczne dziewczynki, ta z ciemniejszym pyszczkiem chyba bardziej wystraszona, bidulka.[/QUOTE] tak ta ciemniejsza dużo bardziej przestraszona, natomiast ta jasna dzisiaj nawet do mnie podbiegła więc myślę że będzie dobrze. Młoda i ładna wydaje mi się że szybko znajdzie domek, można ją ogłaszac z zaznaczeniem że troche przestraszona ale moim zdaniem jak najbardziej adopcyjna. Quote
Recommended Posts