Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Astaroth']tak ta ciemniejsza dużo bardziej przestraszona, natomiast ta jasna dzisiaj nawet do mnie podbiegła więc myślę że będzie dobrze. Młoda i ładna wydaje mi się że szybko znajdzie domek, można ją ogłaszac z zaznaczeniem że troche przestraszona ale moim zdaniem jak najbardziej adopcyjna.[/QUOTE]

To bardzo dobre wieści, nie jak tak źle jak myślałam wczoraj :)

Posted

Ładne te dziewczynki. Każda ma swój urok. A mają jeszcze szczenięce ząbki?

ta Myszka to taki prawie mini (chyba mini) belgusek tylko uszka klapnięte...

Posted

Niunia ma chyba wszystkie mleczne, ale jeszcze jej dokładnie nie oglądałam żeby nie nadużyć zaufania na początku. A Myszka to jak na razie napewno na spokojnie nie da sobie zajżeć do mordki, ale byłam u nich niedawno i wzieła ode mnie smakołyka z ręki i nawet wyszła do połowy z zza budy.

Posted

[quote name='Astaroth']Niunia ma chyba wszystkie mleczne, ale jeszcze jej dokładnie nie oglądałam żeby nie nadużyć zaufania na początku. A Myszka to jak na razie napewno na spokojnie nie da sobie zajżeć do mordki, ale byłam u nich niedawno i wzieła ode mnie smakołyka z ręki i nawet wyszła do połowy z zza budy.[/QUOTE]

Postepy!!!!!! :) Super, bardzo się ciesze!!!

Posted

Jestem... Wróciłam z pracy, wyrobiłam się trochę z projektami i zaglądam na wątek, a tu tyle niespodzianek :) :) :). ZDJĘCIA I WIEŚCI PIĘKNE :). Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że sunie są w takim miejscu :). Dzięki też za zdjęcia!!!! :) Są śliczne te nasze mordki!
Super, że troszkę się otwierają, że są dwie i mogą się bawić, że mają taką opiekę i chyba są przynajmniej troszkę szczęśliwsze, niż w schronie.
Napiszę później kto wpłacił już kasę :). A Obraczus wpadnie z jeszcze innymi wieściami :)
Dzięki za wszystko Cioteczki - za foty, allegro i za to, że jesteście tutaj. Gdyby te dwie małe łobuziarki wiedziały, że tyle Cioteczek im kibicuje... :)

Posted

Więc jestem i mam wieści. Od wczoraj było wszystko konsultowane i uzgadniane, teraz mogę napisac wszystkim :razz: tylko nie wiem czy Wy chcecie.... :p

No napiszę, no więc... albo nie bedę pisac! A co, taka bedę okropna :evil_lol:

Nie no żartuję :)

Kochani, bierzemy sie do robty! Musimy uzbierac jeszcze 168zl stałych deklaracji. Jak będą deklaracje to.......... BUBA trafi do Dziewczynek u Natalii :) Więc do roboty! Trzeba dzialac szybko i sprawnie..... aby Dziewczynka nie musiala spedzac niepotrzebnego czasu w schronisku!!!

Natalia zgodzila sie przyjac 3 sunie. Za dobe placic bedziemy 18 zl za dziewczynki plus karma! NATALIA BARDZO DZIEKUJĘ!!! :lol::loveu:

aaaaaaa co z Kreską???? :roll::roll::roll: No z Kreska.... no wlasnie co z Kreska?? Przeciez Ona sama nie moze zostac .... :shake::shake::shake:

Tak więc Kreseczka idzie na bezplatny DT do Kochanej Cioteczki Tripti, która sie zakochała w Kresce :) Kreska bardzo przypomina Diankę, sunie Tripti :)
Tymczas jest bezpłatny. Z tym, że w naszej kwestii leży karma i wet (W tym oplacenie szczepien, odrobaczenia). :loveu::loveu::loveu: Mysle, że to propozycja nie do odrzucenia :loveu::loveu::loveu::loveu:

Teraz tylko czekamy az bedzie komplet deklaracji!!! BRAKUJE 168 zł !!! Organizujemy transport i Buba leci do Natalii, a Kreska do Tripti :loveu:

Chciałam bardzo podziekowac Natalii za wyrazenie zgody na przyjęcie 3 dziewczynki :) Justynce za chec wzięcia na DT Kreseczki :) Gosi za wszystko oraz Naszemu Czlowiekowi w Schronisku :loveu:

DO DZIEŁA ! ! ! :lol:

Posted

No :) To Obraczus zbudowała napięcie, bo wieści są naprawdę ekscytujące! :) Dobrze, że już napisałaś, bo ja nie mogłam wytrzymać :) DO dzieła! :)

Kto chciałby zadeklarować stałą deklarację na hotelik dla BUBY? :)

Posted

Rozumiem, ze za chwile allegro bedziemy robily dla 4 suniek:)
Tylko beda zdjecia,wspaniale wiadomosci.

Potrzebna sa deklaracje stale!

Posted

Ellig, najpierw muszę wiedzieć, kiedy Kreska przyjedzie, bo to wpłynie na adres wysyłki :) ja Kreskę mogłabym zabrać już w sobotę, bo będę 20 km od miejsca jej pobytu, tyle że Buba nie może zostać sama. Nie ukrywam, że przez kilka dni na pewno do czasu szczepień chciałabym ją potrzymać tylko w domu, w Piasecznie mam sprawdzonego weterynarza.

Martuś, Kreska podobna jest do Melci:) Dianka to nasz niby owczarek belgijski miniaturka;)

Posted

Rozumiem, myslalam,ze moge juz zamowic i wyslac, bo od czwartku bede sporadycznie na dogo, karma moze przeciez na Kreske poczekac ale zrobie tak jak uwazasz ,ze bedzie najlepiej, mam nadzieje ,ze mi sie uda:)

Posted

[quote name='Astaroth']Niunia ma chyba wszystkie mleczne, ale jeszcze jej dokładnie nie oglądałam żeby nie nadużyć zaufania na początku. A Myszka to jak na razie napewno na spokojnie nie da sobie zajżeć do mordki, ale byłam u nich niedawno i wzieła ode mnie smakołyka z ręki i nawet wyszła do połowy z zza budy.[/QUOTE]

Dziekujemy Astaroth:)

Posted

A tak wygląda podsumowanie kasowe, które nie chce się zapisać w 2 poście, więc na razie tu:

Niunia i Myszka już w hoteliku. W schronie została jeszcze Buba i Kreska.
Dla Kreski mamy darmowy DT tylko za koszty: karma, szczepienie itp. A Buba ma szanse dołączyć do Myszki i Niuni do hotelik, w którym czeka na nią miejsce.
POTRZEBNE DEKLARACJE STAŁE W KWOCIE dla Buby !!! Brakuje 168 zł

Skarbnikiem będę ja (go-ja) nr konta podam na prv.

KOSZT HOTELIKU: 558 zł za 3 sunie / m-c
deklaracje stałe m-c - hotelik Myszki, Niuni i Buby:

- 20 zł - go-ja
- 120 zł - 1barto (z FB)
- 200 zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł)
- 10 zł - Ellig (zapłacone za 6 m-cy z góry)
- 20 zł - papryka
- 20 zł - JustynaW (z FB)

STAŁE: 390 zł
[SIZE="6"]BRAKUJE: 168 zł

jednorazowo:
- 50 zł - go-ja
- 40 zł - AnnaA (poszło do obraczus87)
- 70 zł - Ewa Marta
razem: 160 zł

WYDATKI - czerwiec:
Transport: ?

inna pomoc: