Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emilak napisał(a):
hej, czy mogłybyście wstawić zdjęcia tych dwóch panienek, które zostały i czekają na dom??

Jeszcze nie wiemy, które pojadą. Jak tylko będzie wiadomo - damy znak.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

go-ja napisał(a):
Bardzo dziękujemy! :) Proszę jeszcze o info czy to jest deklaracja stała czy jednorazowa?

Witaj, deklaracja stala 10 zl, platne za 6 miesiecy z gory liczac od lipca czyli do 1 stycznia:)

Posted

Aneta220978 napisał(a):
Ciesze się że dzięki am wszystkim dwie sunie trafią do hoteliku, oby jak najszybciej znalazły domek, potem można wziąść dwie następne Dziękuje w imieniu dziewczynek

:) :) :) My się też wszyscy cieszymy, bo cała sytuacja wydawała się być taka trudna, o tutaj RAZEM daliśmy radę :). Oby te drugie dwie sunieczki też udało się zabrać.

Posted

Strasznie mi żal tych sunieczek które zostają ... może chociaż weźcie w pierwszej kolejności tę, która się najbardziej boi ... wszystkie mają takie słodkie pycholki.

Posted

Cioteczki - Wy piszcie coś, bo mnie się tu trochę dużo postów naprodukowało. Właśnie rozmawiałam z osobą, która jutro jedzie do hoteliku, by zawieźć dwie sunieczki :) :) :). Ma zadzwonić wcześniej do właścicielki hoteliku i jeszcze tam omówić szczegóły. Prawdopodobnie tak około 15.00 dziewczyny będą na miejscu. Jedzie też druga osoba do pomocy - także fajnie :) ! :) Dzięki jeszcze raz wszystkim za pomoc i za nowe deklaracje :). Od jutro nowe zadania przed nami :). A wieczorem chyba ruszy bazarek.

Posted

Cioteczki - Wy piszcie coś, bo mnie się tu trochę dużo postów naprodukowało. Właśnie rozmawiałam z osobą, która jutro jedzie do hoteliku, by zawieźć dwie sunieczki :) :) :). Pojedzie jedna sunia większa i druga mniejsza - żeby w adopcji był wybór. Zostają też dwie takie same - (włochata i z krótszym włosem). Ma zadzwonić wcześniej do właścicielki hoteliku i jeszcze tam omówić szczegóły. Prawdopodobnie tak około 15.00 dziewczyny będą na miejscu. Jedzie też druga osoba do pomocy - także fajnie :) ! :) Dzięki jeszcze raz wszystkim za pomoc i za nowe deklaracje :). Od jutro nowe zadania przed nami :). A wieczorem chyba ruszy bazarek.

Posted

Jeszcze nic nie wiem. Nie chcę przeszkadzać kobiecie, gdy jedzie autem. Postaram się dodzwonić, gdy będą na miejscu, w hoteliku :). Obraczusiu, Mała_czarna bardzo Wam dziękuję za rozmowy, maile, pomoc w całej akcji i to, że mi pomagacie, a nie krytykujecie. Tak można razem coś zdziałać, a doświadczenia mam już różne. Niektóre podcinają skrzydła. Proszę Was też o dalsze instrukcje, co dalej... Jak przygotować ogłoszenia. Jestem grafikiem, mogę coś przygotować.
Kinia, a co z bazarkiem?
DZIĘKUJĘ Wam za zgodę! I atmosferę jaka jest na tym wątku (bo na wielu kłótnia)! :) :) :)

Posted

Mamy jeszcze jedną stałą deklarację od mojej koleżanki z FB - JustynaW - 20 pln
Obraczusiu - czy możesz zmienić info w 1 poście, że już nie brakuje te 32 pln

I jest tak:
deklaracje stałe m-c:

- 20 zł - go-ja
- 120 zł - 1barto (z FB)
- 200zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł)
- 10 zł - Ellig (zapłacone za 6 m-cy z góry)
- 20 zł - papryka
- 20 zł - JustynaW (z FB)

jednorazowo:
- 50 zł - go-ja
- 40 zł - AnnaA (poszło do obraczus87)
- 70 pln - Ewa Marta

inne - Ellig - karma hill'sa 30 kg = 460 zł

Czyli mamy 550 pln na start (czerwiec)
STAŁE: 390 pln

Posted

obraczus87 napisał(a):
Bardzo sie cieszę, że udało sie zebrac deklaracje! Ta nadwyżka bardzo sie przyda choćby na wyróżnione allegro dla Niuniek!!! :)

POWODZENIA DZIEWCZYNKI! :)

Justyna też zgadza się by jej deklaracja przeszła na dwie drugie sunie w razie czego :)

Posted

Mam problemy z aktualizowaniem deklaracji na początku wątku, bo mi dogo muli i nie odświeża, więc jak coś o się nie martwcie. Będą aktualizować do skutku. Wrzucę też wpłaty, bo już spływają :loveu:

Posted

go-ja napisał(a):
Mam problemy z aktualizowaniem deklaracji na początku wątku, bo mi dogo muli i nie odświeża, więc jak coś o się nie martwcie. Będą aktualizować do skutku. Wrzucę też wpłaty, bo już spływają :loveu:

Ja też mam problem niestety ;/ nie wiem o co chodzi ;)

Posted

Poczekamy aż dogo zacznie lepiej działać. :)
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam :). Za jakieś 1,5 - 2 h dziewczyny będą na miejscu. Hotelik czeka :).

[B]Pojechały Myszka i Niunia[/B] :)

Posted

[quote name='go-ja']Poczekamy aż dogo zacznie lepiej działać. :)
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam :). Za jakieś 1,5 - 2 h dziewczyny będą na miejscu. Hotelik czeka :).

Pojechały Myszka i Niunia :)

Brawo dziewczyny! Szybka akcja! :multi:

Posted

[quote name='tripti']dzięki Marta za wiadomość. Sprawna i dobrze zorganizowana akcja, gratuluję!:)[/QUOTE]

Bardzo prosze ;)

Tyle fajnych Cioteczek sie zebrało to i akcja musiała wypaść idealnie ;)