Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tripti']

Martuś, Kreska podobna jest do Melci:) Dianka to nasz niby owczarek belgijski miniaturka;)[/QUOTE]

TFU, miało byc do MELCI :D A Dianka podobna do Lady vel. Wegi :) Jaka zakręcona jestem....

Posted

go-ja dostałam zaproszenie, dziękuje ale dogo coś warjuje i nie akceptuje zaproszeń, postów też nie moge edytować, nie wiem czy to tylko tak u mnie czy wszyscy mają problemy.

Posted

[quote name='Ellig']go-ja prosze nie licz obrozy , przysmakow , zabawek itp. ode mnie ,tylko preparat Fripex 2x 20 zl=40 zl[/QUOTE]

OK :) Koordynujcie mnie, bo ja debiutuje skarbnikowo :). Przy następnym wpisie poprawię :)

Posted

[quote name='Astaroth']go-ja dostałam zaproszenie, dziękuje ale dogo coś warjuje i nie akceptuje zaproszeń, postów też nie moge edytować, nie wiem czy to tylko tak u mnie czy wszyscy mają problemy.[/QUOTE]

Bardzo proszę :). No niestety dogo fisiuje. Trochę mnie martwi to, ze nie mogę 2 i 3 postu zaktualizować... Wygląda jak zaniedbanie... :(

Posted

[quote name='Ellig']U mnie tez warjuje, udalo mi sie edytowac post dopiero po tym jak kliknelam na opcje zaawansowane...[/QUOTE]

Ooooo! :) :) :) Dzięki - zaawansowana działa!

Posted

Wszystko ustalone! Musimy sie spreżyc z deklaracjami stalymi dla Buby, bo.....

Buba w sobote jedzie do Natalii.

Tripti odbiera Bubę i Kreskę ze schronu, w Warszawie ja przejmuję Bubę i zawożę Ja do Natalii :) A Kreska jedzie do Justyny :)

Jak ja kocham takie akcje :loveu:

Posted

1 i 2 post zaktualizowany :) Wszystkim dziękuję za wpłaty.
Brakuje zaledwie dwóch wpłat i drugiej raty od MonikiK, a tak wszystko jest :) :) :) . Obraczusiu - dziękujemy za niespodziankową wpłatę jednorazową :).
No i co to soboty :) to BARDZO mi się ten sobotni plan podoba !!!!!!! :)

Posted

[quote name='go-ja']OK :) Koordynujcie mnie, bo ja debiutuje skarbnikowo :). Przy następnym wpisie poprawię :)[/QUOTE]
Wszystko jest ok:)

Posted

Ale wiadomości!!!!! No jak tak, to ja deklaruję po 10 złotych na każdą sunię stałej deklaracji, czyli 30 zł:-) Tylko niestety od lipca, bo w czerwcu jestem już w totalnym dołku finansowym. Gdybym się spóźniała, to bardzo prosze o kuksańca w bok. To moja pierwsza stała deklaracja i mogę zapomnieć:-( Zawsze wpłacam od razu po zadeklarowaniu.

Posted

[quote name='Ewa Marta']Ale wiadomości!!!!! No jak tak, to ja deklaruję po 10 złotych na każdą sunię stałej deklaracji, czyli 30 zł:-) Tylko niestety od lipca, bo w czerwcu jestem już w totalnym dołku finansowym. Gdybym się spóźniała, to bardzo prosze o kuksańca w bok. To moja pierwsza stała deklaracja i mogę zapomnieć:-( Zawsze wpłacam od razu po zadeklarowaniu.

BARDZO dziekujemy!!!! SUPER !!! :lol::lol::lol:

A ja przypominam o pieknym bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/187949-Otwarte!Pi%C4%99kna-bi%C5%BCuteria-r%C4%99cznie-robiona-dla-4-malych-suczek-do-7.07

Posted

[quote name='Ewa Marta']Ale wiadomości!!!!! No jak tak, to ja deklaruję po 10 złotych na każdą sunię stałej deklaracji, czyli 30 zł:-) Tylko niestety od lipca, bo w czerwcu jestem już w totalnym dołku finansowym. Gdybym się spóźniała, to bardzo prosze o kuksańca w bok. To moja pierwsza stała deklaracja i mogę zapomnieć:-( Zawsze wpłacam od razu po zadeklarowaniu.[/QUOTE]

DZIĘKI ! :) :) :) Ewo Marto - czyli ta deklaracja to tak, jakby na Bubę - bo teraz ona jeszcze w schronie i na nią tak, jakby zbieramy. Suma za hotelik jest podana za 3 sunie, czyli musimy dozbierać dla trzeciej. I już dzięki Tobie brakuje nam mniej :) :) :)

Posted

Ellig - dziękuje!!!:)

tak wogóle to będzie sprawiedliwie, będą po trzy:) ciekawe jak malutka zareaguje, mam nadzieję, że nie będzie tak jak w Misiu jak lustro przynieśli:)

Posted

Kochani, spróbujmy uzbierac jeszcze te 138 zł stałych :oops::roll:

KOSZT HOTELIKU: 558 zł za 3 sunie / m-c
deklaracje stałe m-c - hotelik Myszki, Niuni i Buby:

- 20 zł - go-ja
- 120 zł - 1barto (z FB)
- 200 zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł)
- 10 zł - Ellig (zapłacone za 6 m-cy z góry)
- 20 zł - papryka
- 20 zł - JustynaW (z FB)
- 30 zł - Ewa Marta

STAŁE: 420 zł
BRAKUJE: 138 zł