Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='go-ja']Ellig - BARDZO DZIĘKUJEMY za karmę i dla Kreski :) :) :)[/QUOTE] Bardzo prosze:) Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='tripti'] Martuś, Kreska podobna jest do Melci:) Dianka to nasz niby owczarek belgijski miniaturka;)[/QUOTE] TFU, miało byc do MELCI :D A Dianka podobna do Lady vel. Wegi :) Jaka zakręcona jestem.... Quote
Astaroth Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 go-ja dostałam zaproszenie, dziękuje ale dogo coś warjuje i nie akceptuje zaproszeń, postów też nie moge edytować, nie wiem czy to tylko tak u mnie czy wszyscy mają problemy. Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 U mnie tez warjuje, udalo mi sie edytowac post dopiero po tym jak kliknelam na opcje zaawansowane... Quote
go-ja Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Ellig']go-ja prosze nie licz obrozy , przysmakow , zabawek itp. ode mnie ,tylko preparat Fripex 2x 20 zl=40 zl[/QUOTE] OK :) Koordynujcie mnie, bo ja debiutuje skarbnikowo :). Przy następnym wpisie poprawię :) Quote
go-ja Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Astaroth']go-ja dostałam zaproszenie, dziękuje ale dogo coś warjuje i nie akceptuje zaproszeń, postów też nie moge edytować, nie wiem czy to tylko tak u mnie czy wszyscy mają problemy.[/QUOTE] Bardzo proszę :). No niestety dogo fisiuje. Trochę mnie martwi to, ze nie mogę 2 i 3 postu zaktualizować... Wygląda jak zaniedbanie... :( Quote
go-ja Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Ellig']U mnie tez warjuje, udalo mi sie edytowac post dopiero po tym jak kliknelam na opcje zaawansowane...[/QUOTE] Ooooo! :) :) :) Dzięki - zaawansowana działa! Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wszystko ustalone! Musimy sie spreżyc z deklaracjami stalymi dla Buby, bo..... Buba w sobote jedzie do Natalii. Tripti odbiera Bubę i Kreskę ze schronu, w Warszawie ja przejmuję Bubę i zawożę Ja do Natalii :) A Kreska jedzie do Justyny :) Jak ja kocham takie akcje :loveu: Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='tripti']to my już wszyscy umówieni:)[/QUOTE] Tak, dokładnie. Cieszę sie ogromnie !!! :) Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='tripti']to my już wszyscy umówieni:)[/QUOTE] To jak juz wiadomo gdzie wyslac karme?:) Quote
go-ja Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 1 i 2 post zaktualizowany :) Wszystkim dziękuję za wpłaty. Brakuje zaledwie dwóch wpłat i drugiej raty od MonikiK, a tak wszystko jest :) :) :) . Obraczusiu - dziękujemy za niespodziankową wpłatę jednorazową :). No i co to soboty :) to BARDZO mi się ten sobotni plan podoba !!!!!!! :) Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='obraczus87']Tak, dokładnie. Cieszę sie ogromnie !!! :)[/QUOTE] Marta, karma i inne rzeczy jest u Gosi.... Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='go-ja']OK :) Koordynujcie mnie, bo ja debiutuje skarbnikowo :). Przy następnym wpisie poprawię :)[/QUOTE] Wszystko jest ok:) Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Ellig']Marta, karma i inne rzeczy jest u Gosi....[/QUOTE] Tak, tak, z Gosia jestem umowiona na "telefon" ;) Quote
Ewa Marta Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ale wiadomości!!!!! No jak tak, to ja deklaruję po 10 złotych na każdą sunię stałej deklaracji, czyli 30 zł:-) Tylko niestety od lipca, bo w czerwcu jestem już w totalnym dołku finansowym. Gdybym się spóźniała, to bardzo prosze o kuksańca w bok. To moja pierwsza stała deklaracja i mogę zapomnieć:-( Zawsze wpłacam od razu po zadeklarowaniu. Quote
obraczus87 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Ewa Marta']Ale wiadomości!!!!! No jak tak, to ja deklaruję po 10 złotych na każdą sunię stałej deklaracji, czyli 30 zł:-) Tylko niestety od lipca, bo w czerwcu jestem już w totalnym dołku finansowym. Gdybym się spóźniała, to bardzo prosze o kuksańca w bok. To moja pierwsza stała deklaracja i mogę zapomnieć:-( Zawsze wpłacam od razu po zadeklarowaniu. BARDZO dziekujemy!!!! SUPER !!! :lol::lol::lol: A ja przypominam o pieknym bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/187949-Otwarte!Pi%C4%99kna-bi%C5%BCuteria-r%C4%99cznie-robiona-dla-4-malych-suczek-do-7.07 Quote
go-ja Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Ewa Marta']Ale wiadomości!!!!! No jak tak, to ja deklaruję po 10 złotych na każdą sunię stałej deklaracji, czyli 30 zł:-) Tylko niestety od lipca, bo w czerwcu jestem już w totalnym dołku finansowym. Gdybym się spóźniała, to bardzo prosze o kuksańca w bok. To moja pierwsza stała deklaracja i mogę zapomnieć:-( Zawsze wpłacam od razu po zadeklarowaniu.[/QUOTE] DZIĘKI ! :) :) :) Ewo Marto - czyli ta deklaracja to tak, jakby na Bubę - bo teraz ona jeszcze w schronie i na nią tak, jakby zbieramy. Suma za hotelik jest podana za 3 sunie, czyli musimy dozbierać dla trzeciej. I już dzięki Tobie brakuje nam mniej :) :) :) Quote
Ewa Marta Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 To już Wam zostawiam, na którą sunię przeznaczyć moją deklarację:-) najważniejsze, że wszystkie wyjadą ze schroniska!!! Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ellig wysłałam wiadomość, jakby nie doszła to daj proszę znać, bo coś mi się wiesza:( Quote
Ellig Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Doszlo tylko zapomnialas podac mi jeszcze nazwisko, odpisalam:) Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ellig - dziękuje!!!:) tak wogóle to będzie sprawiedliwie, będą po trzy:) ciekawe jak malutka zareaguje, mam nadzieję, że nie będzie tak jak w Misiu jak lustro przynieśli:) Quote
RenW Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ale sytuacja pięknie się rozwinęła..:):):) Kto by pomyślał.. Ciotki działacie prężnie!! :):) Quote
obraczus87 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Kochani, spróbujmy uzbierac jeszcze te 138 zł stałych :oops::roll: KOSZT HOTELIKU: 558 zł za 3 sunie / m-c deklaracje stałe m-c - hotelik Myszki, Niuni i Buby: - 20 zł - go-ja - 120 zł - 1barto (z FB) - 200 zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł) - 10 zł - Ellig (zapłacone za 6 m-cy z góry) - 20 zł - papryka - 20 zł - JustynaW (z FB) - 30 zł - Ewa Marta STAŁE: 420 zł BRAKUJE: 138 zł Quote
Recommended Posts