Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RenW napisał(a):
Bidulki będą rozdzielone, chyba nie ma innej alternatywy.. perspektywa się otwiera dla dwóch 'dziewczynek'.. może potem poszczęści się następnym dwom..

Niestety będą rozdzielone, ale i tak dobrze, że będą razem po dwie :). Myślę, że to jest najlepsza opcja, jaką w tej chwili możemy zapewnić. Akcja i tak przebiegła o wiele sprawniej, niż się spodziewałam. Gdyby w każdym przypadku tak szybko zbierały się stałe deklaracje, byłoby cudownie. Teraz módlmy się o domek dla nich :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

go-ja napisał(a):
Niestety będą rozdzielone, ale i tak dobrze, że będą razem po dwie :). Myślę, że to jest najlepsza opcja, jaką w tej chwili możemy zapewnić. Akcja i tak przebiegła o wiele sprawniej, niż się spodziewałam. Gdyby w każdym przypadku tak szybko zbierały się stałe deklaracje, byłoby cudownie. Teraz módlmy się o domek dla nich :)

Oczywiście.. to jest mniejsze zło, zawsze lepiej, że chociaż dwie wyjdą stamtąd i los dla nich się odmieni, niż komplet 'dziewczynek' by tkwił w tym nieciekawym miejscu...:shake:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Jak dziewczynki beda w Hotelu to trzeba sprawnie porobic ogloszenia. :)

Tak :). To już niedługo :). Okazuje się, że nie były też szczepione, więc będzie trzeba to wszystko pozałatwiać. Dostałam info, że potraktowane były tylko preparatem odkleszczowym, bo ich tam mnóstwo podobno. Zajmiemy się tym wszystkim, gdy już będą w hotelu :)

Posted

KOCHANI,

brakuje 32 zł stałych deklaracji - musimy uzbierać pełna kwote stałych ! :roll:

Potrzebujemy około 250zł jednorazowo na:

- szczepienia - wścieklizna i zakaźne
- odrobaczenie
- ochrona p.kleszczami (nie wiadomo kiedy dziewczynki były ostatmio smarowane).

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu pieniędzy :roll:

Posted

Ewie Marcie posłałam już dane do przelewu, Bartkowi i Monice też. Obraczusiu, a od Anny poszło do Ciebie tak?
Kto jeszcze chciałby coś wpłacić na szczepienia itd.?

Posted

go-ja napisał(a):
Ewie Marcie posłałam już dane do przelewu, Bartkowi i Monice też. Obraczusiu, a od Anny poszło do Ciebie tak?

Tak, poszło do mnie. Wyslij mi proszę na maila TWój numer konta, to od razu jak dostane pieniądze od Ani, to odeslę do Ciebie :)

Posted

go-ja napisał(a):

Bardzo mi przykro, ale nie dostałam tego PW:-( Czy mogłabyś wysłać jeszcze raz? Pokasowałam troche wiadomości, może miałam zapchaną skrzynkę...
Do tych zadeklarowanych 50 zł, dorzucę jeszcze 20, bo widzę, że sporo kasy jest potrzebne na szczepienia. Więcej narazie nie mogę, ale pamiętam o Was:-)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Bardzo mi przykro, ale nie dostałam tego PW:-( Czy mogłabyś wysłać jeszcze raz? Pokasowałam troche wiadomości, może miałam zapchaną skrzynkę...
Do tych zadeklarowanych 50 zł, dorzucę jeszcze 20, bo widzę, że sporo kasy jest potrzebne na szczepienia. Więcej narazie nie mogę, ale pamiętam o Was:-)

Ewo Marko - poszło na maila :)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Teraz znalazłam:-) Wysłałam już 70 złotych:-)

Właśnie, właśnie poszło na maila :)
DZIĘKUJEMY za dodatkowe 20 pln - dopisze na początku wątku :)

Posted

go-ja napisał(a):
Do Kingi i Obraczusia poszły materiały do bazarku - mam nadzieję, że coś uzbieramy dla sunieczek :).

Będzie super bazarek :) jak ja kocham takie materiały na bazarek :)

Ewa Marta napisał(a):
Teraz znalazłam:-) Wysłałam już 70 złotych:-)

Bardzo dziekuje Ewcia :)

Posted

Finansowo niestety, nie mogę pomóc, ale chodciaż podniosę dziewczynki ... może kiedyś uda się te dwie kolejne wyciągnąć, z tego nieciekawego miejsca.

Posted

papryka napisał(a):
Martus deklaruje 20 zl ale pod koniec m-aca, prosze o przypomnienie...

Bardzo dziękujemy! :) Proszę jeszcze o info czy to jest deklaracja stała czy jednorazowa?