Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RenW']Ale sytuacja pięknie się rozwinęła..:):):) Kto by pomyślał.. Ciotki działacie prężnie!! :):)[/QUOTE]
Reniu, sciagnij tu troche Cioteczek i wujkow , Ty masz taki urok i dar przekonywania....Plissssssssss:)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RenW']Ale sytuacja pięknie się rozwinęła..:):):) Kto by pomyślał.. Ciotki działacie prężnie!! :):)
Reniu, sciagnij tu troche Cioteczek i Wujkow , Ty masz taki urok i dar przekonywania....Plissssssssss:)

[FONT=Lucida Console]Pilnie potrzebne stale deklaracje [/FONT][FONT=Lucida Console]!!![/FONT]

Posted

[quote name='tripti']jeszcze jedno pytanie, czy mam mieć jakieś pieniążki przygotowane na wypienie suniek? jak tak to ile.[/QUOTE]

GO-JA podpytaj sie czy Sunie trzeba wykupić czy zostana oddane "pod dobroci" ;)

Posted

[quote name='Ellig']Reniu, sciagnij tu troche Cioteczek i Wujkow , Ty masz taki urok i dar przekonywania....Plissssssssss:)
[FONT=Lucida Console]Pilnie potrzebne stale deklaracje [/FONT][FONT=Lucida Console]!!![/FONT]
Ellig miło mi, że tak myślisz, chociaż uważam, że na dogo wciąż jestem mało znaną osobą.. w przeciwieństwie do Ciebie czy innych Ciotek/ Wujków..Są tu osoby, z którymi nawet nie śmiem się równać, nazwiska za którymi coś się kryje; to mozolna, wytężona praca, czasem wieloletnia poparta konkretnymi, rzeczywistymi działaniami - tu na dogo i spoza; Niewątpliwie, są to osoby, które za sobą pociągną tłumy...Wystarczy prezydentem być, by mieć poparcie; tu nie. :D:D Niektórzy pośród Was mają 'markę, renomę' ugruntowaną pozycję..o; to złe, nieadekwatne określenie dla tego miejsca, tu nie ma spektakularnych sukcesów, tu miarą sukcesu jest wynik, suma starań poszczególnej jednostki, najcenniejszy choćby przysłowiowy, symboliczny 'wdowi grosz'.
Mam 300,- i boksuje się jak je podzielić...bo komu dać, a komu nie, jak wszyscy potrzebują...

Posted

[quote name='obraczus87']GO-JA podpytaj sie czy Sunie trzeba wykupić czy zostana oddane "pod dobroci" ;)[/QUOTE]

Mogę zapytać :) oczywiście, a Justynka miała już sama dzwonić... :) Pamiętasz? Chodzi o to, żeby już wszystko dziewczyny dogadały i się umówiły... ekch :)... scenariusz adopcji :)

Posted

Zaglądam do dziewczynek:) cudne są!!!!!

Jedziemy zaraz odebrać karmę dla nich od Mru, a w niedzielę podrzucimy ją do Natalii (tak ustaliłyśmy z Martą:)).....cieszę się że poznam te małe śliczności:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Zaglądam do dziewczynek:) cudne są!!!!!

Jedziemy zaraz odebrać karmę dla nich od Mru, a w niedzielę podrzucimy ją do Natalii (tak ustaliłyśmy z Martą:)).....cieszę się że poznam te małe śliczności:)[/QUOTE]

Wielkie dzięki za pomoc i za obecność tutaj :). Karma z rąk takich Cioteczek na pewno będzie wyjątkowo smakowała :)

Posted

Dorzucę dla 'dziewczynek' jednorazowo 200,- bo widzę, że sprawa pilna (przelew puszczę w poniedziałek) będzie na coś.. niestety, tylko tak mogę poratować 'dziewczynki'.

Posted

[quote name='RenW']Dorzucę dla 'dziewczynek' jednorazowo 200,- bo widzę, że sprawa pilna (przelew puszczę w poniedziałek) będzie na coś.. niestety, tylko tak mogę poratować 'dziewczynki'.[/QUOTE]

Niestety? Daj tym suniom losie więcej takich "niestetów" :-) Bardzo dziękujemy!!!!!

Posted

[quote name='Ewa Marta']Niestety? Daj tym suniom losie więcej takich "niestetów" :-) Bardzo dziękujemy!!!!![/QUOTE]
Dużo, nie dużo.. to kropla w oceanie potrzeb..to cztery młode suczynki, wydatków będzie sporo..

Posted

[quote name='RenW']Dużo, nie dużo.. to kropla w oceanie potrzeb..to cztery młode suczynki, wydatków będzie sporo..[/QUOTE]
Ale nie będą długo siedzieć w DT/hotelu, bo są śliczne. Powinny szybko domy znaleźć.

Posted

[quote name='mysza 1']Ale nie będą długo siedzieć w DT/hotelu, bo są śliczne. Powinny szybko domy znaleźć.[/QUOTE]
na allegro mają 5 obserwatorów ... jeżeli to nie Wy ;) to może ktoś już o nich myśli :)

Posted

[quote name='mysza 1']Ale nie będą długo siedzieć w DT/hotelu, bo są śliczne. Powinny szybko domy znaleźć.[/QUOTE]
W tym nadzieja, migiem powinny pójść :):)

Posted

sa śliczne wszystkie cztery więc domki powinny wszystkie znależć, byłoby super ...dziękuję wszystkim za to, że tak szybko zebrał się spory tłum chętnych do pomocy... Ja niestety :-((( mogłam tylko powiadomić że takowe szczeniorki są w schronisku i czekają , ostatnio jestem na etapie poszukiwania pracy i ja na razie widoki marne:-((( ale dziękuję jeszcze raz bardzo bardzo gorąco w imieniu swoim i dziewczynek!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Aneta220978']sa śliczne wszystkie cztery więc domki powinny wszystkie znależć, byłoby super ...dziękuję wszystkim za to, że tak szybko zebrał się spory tłum chętnych do pomocy... Ja niestety :-((( mogłam tylko powiadomić że takowe szczeniorki są w schronisku i czekają , ostatnio jestem na etapie poszukiwania pracy i ja na razie widoki marne:-((( ale dziękuję jeszcze raz bardzo bardzo gorąco w imieniu swoim i dziewczynek!!!!!!!!!!

Anetko!!! :) Nie miej smutnej miny, bo to właśnie DZIĘKI TOBIE i dzięki temu, że umieściłaś co trzeba w necie, my do nich dotarłyśmy, a potem po nitce do kłębka! Dzięki! Ja osobiście cieszę się, że mogłam się zaangażować! Jak patrzę na fotko ze schronu i na te pierwsze z hoteliku - to radość wielka, że są chociaż w przyjemniejszym miejscu, rzec można: jedną łapą w domu :). :) :) :) Dzięki, że tu z nami jesteś i o kasę się nie zamartwiaj. A praca gdzieś dla Ciebie jest! Głowa do góry! :)

RenW - dzięki za te 200 zł ! Bardzo się przyda! :)

Posted

[SIZE="4"]WPŁATY
[SIZE="2"]CZERWIEC:

deklaracje stałe:
- 20 zł - go-ja (2010-06-23)
- 120 zł - 1barto (z FB) (2010-06-22)
- 200 zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł) (2010-06-22 - 1 rata 100 zł)
- 10 zł - Ellig (zapłacone za 6 m-cy z góry - 60 zł) (2010-06-22)
- 20 zł - papryka
- 20 zł - JustynaW (z FB) (2010-06-23)

jednorazowe:
- 50 zł - go-ja (2010-06-23)
- 40 zł - AnnaA (poszło do obraczus87)
- 70 zł - Ewa Marta (2010-06-22)
- 10 zł - Obraczus (2010-06-23)

- 200 zł - RenW
razem: 360 zł

szczepienia dla dwóch suczek - kundelkowa skarbonka - 90 zł (2010-06-23)

[SIZE="3"]STAN KONTA - 23.06.2010
540 zł