tripti Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Kreska już normalny pies, pcha się na kanapę, na łóżko. Dziewczynki ja mam tu straszny kogiel z moglem, część rzeczy popakowana i już niewiadomo gdzie, ale postaram się chociaż dwa zdjęcia jakoś z wczoraj wrzucić, bo dziewczyna wczoraj zasnęła na kanapie jak nigdy, nic jej nie ruszało, żaden ruch, hałas i tak z dwie godzinki, chyba u mnie jeszcze tak mocno i słodko nie spała:) wyciągnięta jak dłuuuga łania. Tak wogóle to jest murzyn:) ona ma wszędzie ciemną skóre, to aż dziwne przy rudzielcach i przy szczeniakach:) a brzuszek atłasowy:) bardzo podoba jej się okienko w pracującej pralce i wszystko co szeleści, np zaszczepki takie na rzepy co są na kablach od zasilaczy od laptopów. A i nitki z dywanu też się miło wyciąga:) Łasi się, skacze, staje na łapkach. Jest ok:) aaaa i kiedyś napisałam, że czekam na jej siku... no to już mam namiar... sika jak najęta:) Quote
obraczus87 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='mona132']Mam pytanie: czy w hoteliku Natalii jest jeszcze wolne miejsce? czy moze znacie jakies inne dobre miejsce w poblizu W-wy zeby móc jezdzic do psiaka bo mam bardzo pilny przypadek :http://www.dogomania.pl/threads/186534-Kolejna-ofiara-pogryzienia-!!!-Kocha-ludzi-b%C5%82aga-o-pomoc!!!-DT-DS-deklaracje-na-hot watek jest juz od jakiegos czasu ale pies znów został zaatakowany i nie sadze ze w warunkach tego schronu mozna było mu zagwarantowac zupelne bezpieczeństwo. Miałabym chetne do wpłat stałych: 50 i 50 zł ale potrzebuje Waszej pomocy Wątek zostal chyba zdublowany, bo Anetka tez chyba zakladala watek Bialemu... Niestety u Natalii brak miejsc i kolejka jest :( Miejsce jest u Donka5 w okolicach Radomia. Quote
mona132 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 To w takim razie rodzinne z sikaniem w nadmiarze bo Gabi sika z kazdego powodu poza fizjologicznymi; jak sie przestraszy, jest szczesliwa albo podekscytowana. Nawet sie zastanawiała czy jej nie przechrzcic na Sikawka i kabelki tez uwielbia, zwłaszcza od internetu, juz dwa razy sobie wzięła i przegryzła po czym posikała sie ze szczescia. Ucałujcie od nas jej siostrzyczki, zdjecia rewelacyjne, ogladam codziennie i nie moge sie napatrzec Quote
mona132 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 a to w Radomiu jest ok? i jaka cena bo ja sie jeszcze nie orientuje za dobrze, a Biały juz nie szczeniaczek wiec z adopcja moze dłuzej potrwac i hotelik moze byc na dłuzej wiec zeby nie za drogi był Quote
tripti Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 z Grodz. Maz. skrótami do Donki jest około 80 km, kapkę dalej niż do Natalki, ale Donka też jest w porządku i ma dobre podejście do psiaków. Dobrze by tam miał... i bezpiecznie, tyle już wycierpiał. Wiem, że też w Budach Michałowskich jest jakiś hotelik, ale nie wiem czy ktoś z dogo korzystał, jednak fajniej oddawać psiaki do sprawdzonych przez dogomanie miejsc, to i kontakt lepszy i jak coś nie tak, to przynajmniej wiadomo. Quote
tripti Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 tu wątek Donki, nie mogę edytować ani przyjąć zaproszenia:( http://www.dogomania.pl/threads/186442-Hotel-kudłate-i-łaciate(wolne-miejsca) Quote
obraczus87 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='mona132']a to w Radomiu jest ok? i jaka cena bo ja sie jeszcze nie orientuje za dobrze, a Biały juz nie szczeniaczek wiec z adopcja moze dłuzej potrwac i hotelik moze byc na dłuzej wiec zeby nie za drogi był To jest watek Hotelu u Iwonki - http://www.dogomania.pl/threads/186442-Hotel-kudłate-i-łaciate(wolne-miejsca) Powiadomcie Dziewczynki od AST - nie pamietam kto dokladnie, ale chyba - Agnieszka32, http://www.dogomania.pl/members/82099-agnieszka32 - andzia69, http://www.dogomania.pl/members/5332-andzia69 - baster i lusi. http://www.dogomania.pl/members/108085-baster-i-lusi - ania z poznania http://www.dogomania.pl/members/91589-ania-z-poznania - Alicja - http://www.dogomania.pl/members/4906-Alicja Mona napisz prosbe o pomoc na tym watku: http://www.dogomania.pl/threads/187658-Mam-już-imię-TAYSON.-Mix-asta-i-boksera-prosi-Was-o-pomoc! Quote
Tora&Faro Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dzisiejsze ogłoszenia dziewczynek: eoferty.com.pl kupsprzedaj.pl pineska.pl rozglos.net najpewniej.pl neeon.pl drobny.com.pl kupiepsa.pl PS z samego rana zrobiłam przelew dla dziewczynek więc jeszcze dzisiaj pieniążki powinny dotrzeć:) Quote
tripti Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Doddy i Ada-jeje i Andzia69 - do tych cioteczek już pisałam, Doddy i Ada już się odezwały, ale narazie ciężko, ale będą pamiętały. Quote
mona132 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dzieki Dziewczyny, napisałam na podane przez was adresy, zobaczymy tripti, pisałas wczesniej ze odezwałas sie do dziewczyn od bullowatych ale powiedziały , ze on jest mało bullowaty, jest, gwarantuje.Zdjecia nie konieczne ale pies mieszany z pitbulkiem i charakter tez jak u dobrze ułozonych bullowatych bo sam nie zaczepia ale do walki staje przy pierwszym wyzwaniu przeciwnika. Za to ludzi kocha tylko potrzebuje konsekwentnego prowadzenia bo sam sobie przypisuje role ochroniarza i zaczyna rządzic. Strasznie mi na tym psie zalezy bo doszło sporo pitbulli i astków, wszystkie dzikie i agresywne, zaraz moze sie zaczac nieciekawie w schronie :( Quote
go-ja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dziękujemy za wpłaty wszelkie, kolejne. Wpłynęło np. 200 pln od RenW! :) Dzięki! Białego zacznę promować na FB. Fajnie by było, gdyby udało się go zabrać! Fajny psiak i ładny. Na pewno wyładnieje jeszcze, gdy się to wszystko zagoi. Trzeba zacząć zbierać dla niego deklaracje i zrobić banerek. No i wątek musi być jeden ;). Cieszę się, że nasze sunie mają się OK i fajne wieści są od niech tutaj! :) Quote
go-ja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Rozliczenie i stan konta na dziś: [SIZE="4"]WPŁATY [SIZE="2"]CZERWIEC: deklaracje stałe: - 20 zł - go-ja (2010-06-23) - 120 zł - 1barto (z FB) (2010-06-22) - 200 zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł) (2010-06-22 - 1 rata 100 zł) - 10 zł - Ellig (zapłacone za 6 m-cy z góry - 60 zł) (2010-06-22) - 20 zł - JustynaW (z FB) (2010-06-23) jednorazowe: - 50 zł - go-ja (2010-06-23) - 40 zł - AnnaA (poszło do obraczus87) - 70 zł - Ewa Marta (2010-06-22) - 10 zł - Obraczus (2010-06-23) - 200 zł - RenW (2010-06-30) - 20 zł - papryka - 200 zł - Tora&Faro - 50 zł - GosiaF (2010-06-27) razem: 640 zł szczepienia dla dwóch suczek - kundelkowa skarbonka - 90 zł (2010-06-23) [SIZE="3"]STAN KONTA - 30.06.2010 790 zł Lada dzień zapłacimy za hotelik i szczepienia i za to tam jeszcze trzeba. Obraczusiu napiszę w tej sprawie do Ciebie na @ :) Quote
go-ja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='mona132']Dzieki Dziewczyny, napisałam na podane przez was adresy, zobaczymy tripti, pisałas wczesniej ze odezwałas sie do dziewczyn od bullowatych ale powiedziały , ze on jest mało bullowaty, jest, gwarantuje.Zdjecia nie konieczne ale pies mieszany z pitbulkiem i charakter tez jak u dobrze ułozonych bullowatych bo sam nie zaczepia ale do walki staje przy pierwszym wyzwaniu przeciwnika. Za to ludzi kocha tylko potrzebuje konsekwentnego prowadzenia bo sam sobie przypisuje role ochroniarza i zaczyna rządzic. Strasznie mi na tym psie zalezy bo doszło sporo pitbulli i astków, wszystkie dzikie i agresywne, zaraz moze sie zaczac nieciekawie w schronie :([/QUOTE] Mono - który wątek Białego promować? Trzeba będzie to jakoś dogadać i może ten poprzedni usunąć? FAJNIE, ŻE JESTEŚ TU Z NAMI :) :) :) Quote
obraczus87 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='go-ja']Lada dzień zapłacimy za hotelik i szczepienia i za to tam jeszcze trzeba. Obraczusiu napiszę w tej sprawie do Ciebie na @ :)[/QUOTE] Oki Kochana. Jesli chodzi o oplate za Hotelik to wlasnie ustalam ją z Natalia. Jutro bede znala kwote ;) Quote
obraczus87 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='go-ja']Lada dzień zapłacimy za hotelik i szczepienia i za to tam jeszcze trzeba. Obraczusiu napiszę w tej sprawie do Ciebie na @ :)[/QUOTE] Oki Kochana. Jesli chodzi o oplate za Hotelik to wlasnie ustalam ją z Natalia. Jutro bede znala kwote ;) Quote
mona132 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dzieki Go-ja, ja sie z tego bardziej ciesze :) tylko ciagle ze mnie ciemna masa i nie umiem tu np. zdjec wstawic sprawe zdublowania watków juz wyjasniłysmy, to było nieporozumienie, dziewczyny ustaliły ze zostawiaja ten pierwszy, zrobiony przez Anett bo wieksze na nim zainteresowanie Białym ale ciagle sa chyba 2, ja nie wiem jak sie zamyka watki :( Quote
Aneta220978 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Na moim napisałam do zamknięcia, niestety sama nie wiem jak się zamyka:-( Quote
lilk_a Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Aneta220978']Na moim napisałam do zamknięcia, niestety sama nie wiem jak się zamyka:-([/QUOTE] to już moderator musi :) zamknie jak przeczyta :) Quote
Wisełka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='lilk_a']to już moderator musi :) zamknie jak przeczyta :)[/QUOTE] A czasem to trwa ;) Bez urazy dla moda :) Quote
go-ja Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 dobranoc dziewczynki :). Obraczusiu to jutro się zgadamy co, do opłat wszelkich. W niedzielę wyjeżdzam i nie bedzie mnie jakies 7-8 dni. Chcialabym przed zalatwic co sie da :) Quote
Aneta220978 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Hej hej jest tu ktoś wstawac dziewczyny :-) Quote
obraczus87 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Rozmawiałam z Natlia. Dziewczynki uwielbiaja nurkować w stawie, potem babrać się w błotku a nastepnie... skakac na człowieka :evil_lol: jak prawdziwe szczeniaki :) Rozliczenie: - Hotelik - 138 zł - odrobaczenie - 4,50zł (3x1,5) - szczepienia ( w sobote Natalia pojedzie zaszczepić dziewczyny p.zakaźnym ) - 135 zł (3x45) - paliwo - 5 zł RAZEM: 282,50 zł GO-JA potem podeslę Ci numer konta Natalii wiec wyslesz Jej 282,50 zł :) Quote
tripti Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 o kurcze, jakie tanie tabletki na robaki... ja za jedną sztukę zapłaciłam 12 zł... czyli ten mój wet wcale nie jest taki tani chyba... Quote
Astaroth Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ja się zaopatrzyłam w większą ilość tabletek na robaki w hurtowni bo miałam taką możliwość, ale też tabletki sa różne moje u weta kosztują ok 5zł za szt Quote
Recommended Posts