Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kreska na wyprostowanych łapach w końcu:)

Szkoda, że nie udało mi się zrobić zdjęcia jak spały (Mela i Kreska) piętrowo:) ale może jeszcze kiedyś je przyłapię:)

Posted

podoba mi się w niej wiele rzeczy, ale też to, że szczeka na obcych w domu, bo to nie jest takie dziamgolenie jak pińczerka, tylko takie ostrzegawcze, ja tu jestem ja tu pilnuje - odejdź po dobroci:)

Posted

tripti napisał(a):
e tam, dla takiej teściowej to i warto zamienić;)

I racja.. już nie o tego syna, tylko o teściową chodzi.. :D:D:D:D:D

Posted

tak mnie pochłonęło wstawianie zdjęć (a problem mam tylko z tymi z mojego aparatu inne idą lekko i nawet je widać;)), że zapomniałam podziękować za przelew za szczepienie:) także informuję, że otrzymałam i dziękuje:)

Posted

Kreseczka zadowolona , uśmiechnięta, widać, że ma jak u Pana Boga za piecem :-))) Odżyła malutka...Super, teraz tylko hop do nowego domku, mam nadzieję, ze stanie się to szybko :-))

Posted

Dziekuje za mile slowa, na wydaniu zostal jeszcze starszy syn:):):)

Dziewczyny wygladaja wspaniale, znajda domy, to tylko kwestia czasu:)

Posted

Rozmawiałam z Natalia :) ze względu na koniecznosc wykonania dwóch sterylek u innych suczek, szczepienia dziewczynek będą dzisiaj :)

Ogolnie Pannice rozrabiają, oswoiły się już bardzo. jedynie Myszka ma problem gdy zobaczy obcego czlowieka, ale to kwestia czasu. Niunia nieźle radzi sobie ze smyczką. :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Rozmawiałam z Natalia :) ze względu na koniecznosc wykonania dwóch sterylek u innych suczek, szczepienia dziewczynek będą dzisiaj :)

Ogolnie Pannice rozrabiają, oswoiły się już bardzo. jedynie Myszka ma problem gdy zobaczy obcego czlowieka, ale to kwestia czasu. Niunia nieźle radzi sobie ze smyczką. :)

Super wieści, to bardzo dobrze rokuje na przyszłość! :):)

Posted

Ellig napisał(a):
Dziekuje za mile slowa, na wydaniu zostal jeszcze starszy syn:):):)

Dziewczyny wygladaja wspaniale, znajda domy, to tylko kwestia czasu:)

:diabloti:O kurczę, piszę się!!! Biorę w ciemno!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie mogę się dodzwonić na nr tel podany w aukcji suczek na allegro - jest dom w Siemianowicach Śląskich koło Katowic, małżeństwo z 12-letnim synem chorym na łagodną postać autyzmu, chłopcu bardzo pomaga obecność zwierząt. Pani Aneta zajmuje się domem i synem, wydaje się być odpowiedzialną osobą, decyzja o adopcji psa jest przemyślana. Zgoda na wizytę, umowę, kastrację.
Wydaje mi się, że najlepszym wyborem byłaby adopcja dorosłej, łagodnej, zrównoważonej i spokojnej suczki, ale dzwoniono do mnie z pytaniem o szczenię, więc prześlę pani Anecie także zdjęcia szczeniąt.
Czy wysyłać też zdjęcia i informacje o Niuni, ewentualnie o wszystkich suniach ?

Posted

Dada M napisał(a):
Wydaje mi się, że najlepszym wyborem byłaby adopcja dorosłej, łagodnej, zrównoważonej i spokojnej suczki,

Tu się z Tobą zgadzam w 100%. Myślę, że szczenię dla takiego dziecka nie jest dobrym pomysłem.