obraczus87 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Piekne :) a ja sie chyba nie doczekam, az moderator da mi 1 post ... Quote
tripti Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Kreska na wyprostowanych łapach w końcu:) Szkoda, że nie udało mi się zrobić zdjęcia jak spały (Mela i Kreska) piętrowo:) ale może jeszcze kiedyś je przyłapię:) Quote
tripti Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 podoba mi się w niej wiele rzeczy, ale też to, że szczeka na obcych w domu, bo to nie jest takie dziamgolenie jak pińczerka, tylko takie ostrzegawcze, ja tu jestem ja tu pilnuje - odejdź po dobroci:) Quote
RenW Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Super relacja, przyjemnie się ogląda i czyta. :):) Quote
RenW Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 tripti napisał(a):e tam, dla takiej teściowej to i warto zamienić;) I racja.. już nie o tego syna, tylko o teściową chodzi.. :D:D:D:D:D Quote
RenW Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Odbiegamy od tematu...;) Ale metamorfozę psinka przeszła :crazyeye::-o Quote
tripti Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 tak mnie pochłonęło wstawianie zdjęć (a problem mam tylko z tymi z mojego aparatu inne idą lekko i nawet je widać;)), że zapomniałam podziękować za przelew za szczepienie:) także informuję, że otrzymałam i dziękuje:) Quote
papryka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 http://www.hotel-dla-psow.prv.pl/ - podaje info o otwarciu nowego hoteliku, moze komus sie przyda, ceny dla doggomaniakow ustalane sa indywidualnie podobn Quote
Aneta220978 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Kreseczka zadowolona , uśmiechnięta, widać, że ma jak u Pana Boga za piecem :-))) Odżyła malutka...Super, teraz tylko hop do nowego domku, mam nadzieję, ze stanie się to szybko :-)) Quote
TERESA BORCZ Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 skromny przelew zgodnie z obietnicą poszedł dziś rano. postaram sie o następne. Quote
obraczus87 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):skromny przelew zgodnie z obietnicą poszedł dziś rano. postaram sie o następne. Bardzo dziekujemy !!!!!!!!!! Quote
Ellig Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dziekuje za mile slowa, na wydaniu zostal jeszcze starszy syn:):):) Dziewczyny wygladaja wspaniale, znajda domy, to tylko kwestia czasu:) Quote
obraczus87 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Rozmawiałam z Natalia :) ze względu na koniecznosc wykonania dwóch sterylek u innych suczek, szczepienia dziewczynek będą dzisiaj :) Ogolnie Pannice rozrabiają, oswoiły się już bardzo. jedynie Myszka ma problem gdy zobaczy obcego czlowieka, ale to kwestia czasu. Niunia nieźle radzi sobie ze smyczką. :) Quote
RenW Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 obraczus87 napisał(a):Rozmawiałam z Natalia :) ze względu na koniecznosc wykonania dwóch sterylek u innych suczek, szczepienia dziewczynek będą dzisiaj :) Ogolnie Pannice rozrabiają, oswoiły się już bardzo. jedynie Myszka ma problem gdy zobaczy obcego czlowieka, ale to kwestia czasu. Niunia nieźle radzi sobie ze smyczką. :) Super wieści, to bardzo dobrze rokuje na przyszłość! :):) Quote
RenW Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ellig napisał(a):Dziekuje za mile slowa, na wydaniu zostal jeszcze starszy syn:):):) Dziewczyny wygladaja wspaniale, znajda domy, to tylko kwestia czasu:) :diabloti:O kurczę, piszę się!!! Biorę w ciemno!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ladymonia0610 napisał(a):10zł /stała deklaracja ....:) Bardzo dziekujemy :) :) !!!!!! Quote
Dada M Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Nie mogę się dodzwonić na nr tel podany w aukcji suczek na allegro - jest dom w Siemianowicach Śląskich koło Katowic, małżeństwo z 12-letnim synem chorym na łagodną postać autyzmu, chłopcu bardzo pomaga obecność zwierząt. Pani Aneta zajmuje się domem i synem, wydaje się być odpowiedzialną osobą, decyzja o adopcji psa jest przemyślana. Zgoda na wizytę, umowę, kastrację. Wydaje mi się, że najlepszym wyborem byłaby adopcja dorosłej, łagodnej, zrównoważonej i spokojnej suczki, ale dzwoniono do mnie z pytaniem o szczenię, więc prześlę pani Anecie także zdjęcia szczeniąt. Czy wysyłać też zdjęcia i informacje o Niuni, ewentualnie o wszystkich suniach ? Quote
_Goldenek2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dada M napisał(a):Wydaje mi się, że najlepszym wyborem byłaby adopcja dorosłej, łagodnej, zrównoważonej i spokojnej suczki, Tu się z Tobą zgadzam w 100%. Myślę, że szczenię dla takiego dziecka nie jest dobrym pomysłem. Quote
Dada M Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Gdybyście mieli jakieś kandydatki lub kandydatów - bo łagodny, przyjazny samiec też wchodzi w grę - poniżej wątek poszukiwawczy. Aha, z dodatkowych informacji - piesek powinien być średniej wielkości albo duży, byłoby dobrze, gdyby lubił koty: http://www.dogomania.pl/threads/188703-Poszukiwany-szczeniak-młody-pies-suczka-do-domu-z-dzieckiem-chorym-na-autyzm Quote
Recommended Posts