Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dada M napisał(a):
Nie mogę się dodzwonić na nr tel podany w aukcji suczek na allegro - jest dom w Siemianowicach Śląskich koło Katowic, małżeństwo z 12-letnim synem chorym na łagodną postać autyzmu, chłopcu bardzo pomaga obecność zwierząt. Pani Aneta zajmuje się domem i synem, wydaje się być odpowiedzialną osobą, decyzja o adopcji psa jest przemyślana. Zgoda na wizytę, umowę, kastrację.
Wydaje mi się, że najlepszym wyborem byłaby adopcja dorosłej, łagodnej, zrównoważonej i spokojnej suczki, ale dzwoniono do mnie z pytaniem o szczenię, więc prześlę pani Anecie także zdjęcia szczeniąt.
Czy wysyłać też zdjęcia i informacje o Niuni, ewentualnie o wszystkich suniach ?

Dada bardzo przepraszam, wiem, że dzwoniłaś aż 3 razy, ale niestety miałam problem z telefonem. Walczyłam z Nim cały dzien praktycznie.
Uważam, że jednak szczeniak to niezbyt dobre rozwiązanie.. ale ja sie mogę nie znać. W każdym bądź razie możesz podesłac Pani Niunię, mam jeszcze jedną kandydatkę.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Otrzymałam pieniazki od pani Teresy Borcz - 40 zł. Przekazałam dalej na konto Skarbnika - go-ja :)

Ciocia GO-JA nie ma dostepu do interentu do końca tygodnia, ale na pewno mysli ciagle o Dziewczynkach Kochanych :)

Posted

troche mnie tu nie było dzieki siostrze dziewczynek Gabrysi bo uwielbia mnie obsypywac prezantami z kabelka internetowego. Miło widziec wszystkie sunie szczesliwe i rozbawione, Gabi tez juz po operacji i dokazuje jak dzika małpka.
W przyszłym tygodniu wywoze kolejnego podopiecznego ze schronu : Białego.
Tez dzieki dogomanii a scislej mówiac anett, która załozyła watek: http://www.dogomania.pl/threads/186534-Kolejna-ofiara-pogryzienia-!!!-Kocha-ludzi-b%C5%82aga-o-pomoc!!!-DT-DS-deklaracje-na-hot/page5#top i załatwiła hotelik.
Bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze On tez rozkwitnie( jak wszystkie 4 dziewczynki), poza murami schronu.
Tripti, czy moze wysłałas mi zdjecie Kreseczki bo troche mnie juz cisną

Posted

mona - zdjęcia już miałam w namacalnej formie, ale zniknęły mi gdzieś w którymś kartonie i narazie jeszcze na nie nie trafiłam, więc nie wysłałam:( fajna ta Gabrysia.

Posted

Macie racje, Gabi jest bardzo podobna do Niuni, własciwie tylko kolor futerka, oczu i rzes miały rózne. Nie wiem jak teraz bo moze róznice sie nasilaja z wiekiem.
Jeszcze w schronisku wygladały jak jeden psiak w róznych wersjach kolorystycznych, Niunia była odrobinke wieksza.

Posted

przepraszam ja tak z lekka odbiegne od tematu dziewczynek, mam nadzieję , że się nie obrażą na mnie:angryy: mona132 wzruszyłam sie , kiedy czytałam o tej suni, której miot uśpiono:placz:, a ona słysząc dzieciaczki innej chciała się dostać do nich przeciskając przez kraty, płakałam jak bóbr:placz::placz:..

Posted

Aneta220978 napisał(a):
przepraszam ja tak z lekka odbiegne od tematu dziewczynek, mam nadzieję , że się nie obrażą na mnie:angryy: mona132 wzruszyłam sie , kiedy czytałam o tej suni, której miot uśpiono:placz:, a ona słysząc dzieciaczki innej chciała się dostać do nich przeciskając przez kraty, płakałam jak bóbr:placz::placz:..

Historia do płaczu, nic dziwnego ze Cie wzieło ,
mnie wzrusza za kazdym razem kiedy na Nia patrze, tyle w niej zaufania i prosby o uczucie...
łzy same lecą :(
Anetko, a moze bys sciagneła ta historie z mojego nk i zrobiła watek? ja sie jeszcze nie czuje na siłach, dopiero zdjecia zaczynam kumac ale i tak wiecej mi nie wyszlo niz wstawiłam

Posted

Nie znam historii, nie wiem dokładnie o co chodziło, ale wystarczyło przeczytać to co już napisałyście, by poczuć kłucie w boku..:shake::-( Cholernie to wzruszające, może dlatego, ze odwołuje się na najgłębszych, elementarnych uczuć i odczuć...

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Mona132.... jakiś czas temu wysłałaś mi zaproszenie do grona znajomych. Wybacz, ale to nie działa. Klikam, klikam i nie wchodzi :)

zastosuj metodę zaproszenia do kontaktów ze swojej strony, czyli Ty wysyłasz do tej osoby, od której dostałaś zaproszenie, przynajmniej u mnie ta opcja na okrętkę zadziałała :)

Posted

mona132 napisał(a):
Historia do płaczu, nic dziwnego ze Cie wzieło ,
mnie wzrusza za kazdym razem kiedy na Nia patrze, tyle w niej zaufania i prosby o uczucie...
łzy same lecą :(
Anetko, a moze bys sciagneła ta historie z mojego nk i zrobiła watek? ja sie jeszcze nie czuje na siłach, dopiero zdjecia zaczynam kumac ale i tak wiecej mi nie wyszlo niz wstawiłam

mona 132 Zrobiłam suni wątek, niech ludzie dowiedzą się o tej wspaniałej psince

http://www.dogomania.pl/threads/188803-Straci%C5%82a-swoje-dzieci-czy-ona-tak%C5%BCe-ma-umrze%C4%87-w-schronisku

Posted

Zapomniałam, że mam kilka zdjęć siostrzyczek, wykonanych podczas piątkowej wizyty :cool3: Trochę zamazane, bo chwilkę wcześniej któryś z seniorów obślinił aparat.