Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajne:) i już na swoim, młodziki jeszcze z nich:) czyli jednak jakoś te adopcje posuwają się do przodu... Gratuluję szczęśliwego finału:)

Kreska grzeczna i już coraz bardziej swobodna. Gorąco jest to i apetyty taki mizerny w porównaniu do wczoraj...

Posted

[quote name='tripti']fajne:) i już na swoim, młodziki jeszcze z nich:) czyli jednak jakoś te adopcje posuwają się do przodu... Gratuluję szczęśliwego finału:)

Kreska grzeczna i już coraz bardziej swobodna. Gorąco jest to i apetyty taki mizerny w porównaniu do wczoraj...[/QUOTE]

No fajni są chłopcy:loveu:...dziewczynki przyjechały właśnie na ich miejsce:) i mam nadzieję że równie szybko znajdą domki:)

Apetyt Kreseczce wróci, jak jest tak gorąco to chyba nikomu nie chce się jeść;)

Posted

też tak sobie pomyślałam:) a i Kreseczkę interesują kable, wszystkie możliwe. Przytargała sobie też z jakiegoś zakamarka (bo teraz to jeden wielki bałagan) stary kubrak Melci na zimę, taki z którego już wyrosła, a Kreska teraz uznaje to za swoją zabawkę, kubrak ma już kilka "otworków wentylacyjnych":)

Posted

no zobaczymy co jeszcze pokaże:) ciekawi mnie bardzo jak będzie z podwórkiem, a to już lada chwila:) może za jakiś czas ładnie biegać, bo ma długie łapiny:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Proszę bardzo:)

A przy okazji...poproszę o numer konta na pw na które mam przelać 200,00 zł które zostało w spadku po moich chłopakach:)[/QUOTE]

Gosiu bardzo dziekujemy :multi:

Posted

słuchajcie, jutro idziemy na szczepienie, nie było widocznych robaków, pies zachowuje się normalnie, czyli chyba można:) pytanie takie, czy macie jakieś preferencje co do szczepionki? bo pewnie są różne. Od razu chyba też "zafripexujemy" się, bo nie przewiduję kąpieli w najbliższym czasie, chociaż jeszcze nie pachnie tak do końca domowo, taki lekki zapaszek jeszcze został. Książeczkę też założymy, żeby była panna z papierami;)

Posted

Troszkę mnie nie było a tu ciotki zaszalały na całego! Nie dość że milion postów ;) to jeszcze wszystkie niunie bezpieczne ;)
Tripti - widziałam zdjęcia od Ciebie :) Przyznaj się, że psiaki klonujesz :D

Posted

[quote name='Ra_dunia']Troszkę mnie nie było a tu ciotki zaszalały na całego! Nie dość że milion postów ;) to jeszcze wszystkie niunie bezpieczne ;)
Tripti - widziałam zdjęcia od Ciebie :) Przyznaj się, że psiaki klonujesz :D[/QUOTE]

takie mini labolatorium domowe mamy na własny użytek:) Kreska będzie miała stojące uchale:)

Posted

to ja poproszę zdjęcia Kreseczki jak jej uchale zaczynają stawać :) Wszystkie szczeniory wyglądają wtedy rozbrajająco :D Zwłaszcza jak jedno ucho jeszcze klapnięte a drugie takie na wpół postawione :D

Posted

[quote name='Ra_dunia']to ja poproszę zdjęcia Kreseczki jak jej uchale zaczynają stawać :) Wszystkie szczeniory wyglądają wtedy rozbrajająco :D Zwłaszcza jak jedno ucho jeszcze klapnięte a drugie takie na wpół postawione :D[/QUOTE]

Dokładnie :)

Poprosimy o foteczki :)

Posted

[quote name='lilk_a']wznowione allegro

Lilka mozesz zmienic info o Niuni??

Niunia

to śliczna złota blondyneczka.
Jest w typie teriera szorstkowłosego
i zapowiada się na psiaka z niezłym temperamentem.

Bardzo potrzebuje swojego człowieka. Uwielbia głaskanie i zabawę.
Jest bardzo otwartą sunią.

Albo coś w tym stylu, bo przeciez Niunia nie jest strachliwa ;)

Myszka
jest na razie wystraszona
ale po jakimś czasie nabiera zaufania do człowieka.
Będzie sporym psiakiem w typie owczarka zapewne z klapniętymi uszkami.

Posted

Mam pytanie: czy w hoteliku Natalii jest jeszcze wolne miejsce? czy moze znacie jakies inne dobre miejsce w poblizu W-wy zeby móc jezdzic do psiaka bo mam bardzo pilny przypadek :http://www.dogomania.pl/threads/186534-Kolejna-ofiara-pogryzienia-!!!-Kocha-ludzi-b%C5%82aga-o-pomoc!!!-DT-DS-deklaracje-na-hot
watek jest juz od jakiegos czasu ale pies znów został zaatakowany i nie sadze ze w warunkach tego schronu mozna było mu zagwarantowac zupelne bezpieczeństwo. Miałabym chetne do wpłat stałych: 50 i 50 zł ale potrzebuje Waszej pomocy