lilk_a Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='tripti']jakich chłopakach;)? a po tych tutaj;) Quote
Tora&Faro Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='tripti']jakich chłopakach;)? Miałam takich dwóch pod opieką....już grzeją tyłeczki w swoich domkach;) http://www.dogomania.pl/threads/186258-Kajko-i-Kokosz-czyli-Teodor-i-Frodo-ju%C5%BC-w-swoich-domach-%29/page76 Quote
tripti Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 fajne:) i już na swoim, młodziki jeszcze z nich:) czyli jednak jakoś te adopcje posuwają się do przodu... Gratuluję szczęśliwego finału:) Kreska grzeczna i już coraz bardziej swobodna. Gorąco jest to i apetyty taki mizerny w porównaniu do wczoraj... Quote
Tora&Faro Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='tripti']fajne:) i już na swoim, młodziki jeszcze z nich:) czyli jednak jakoś te adopcje posuwają się do przodu... Gratuluję szczęśliwego finału:) Kreska grzeczna i już coraz bardziej swobodna. Gorąco jest to i apetyty taki mizerny w porównaniu do wczoraj...[/QUOTE] No fajni są chłopcy:loveu:...dziewczynki przyjechały właśnie na ich miejsce:) i mam nadzieję że równie szybko znajdą domki:) Apetyt Kreseczce wróci, jak jest tak gorąco to chyba nikomu nie chce się jeść;) Quote
tripti Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 też tak sobie pomyślałam:) a i Kreseczkę interesują kable, wszystkie możliwe. Przytargała sobie też z jakiegoś zakamarka (bo teraz to jeden wielki bałagan) stary kubrak Melci na zimę, taki z którego już wyrosła, a Kreska teraz uznaje to za swoją zabawkę, kubrak ma już kilka "otworków wentylacyjnych":) Quote
Aneta220978 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Kreska szaleje, ale to dobrze znaczy sie odzyskuje radość i nadrabia stracony czas, ten który spędziła w schronisku ;-) Quote
Ellig Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 mona132, bardzo dziekujemy:) No proszę z Kreski rozrabiaka rosnie:) Quote
tripti Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 no zobaczymy co jeszcze pokaże:) ciekawi mnie bardzo jak będzie z podwórkiem, a to już lada chwila:) może za jakiś czas ładnie biegać, bo ma długie łapiny:) Quote
Ellig Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Tora&Faro']Proszę bardzo:) A przy okazji...poproszę o numer konta na pw na które mam przelać 200,00 zł które zostało w spadku po moich chłopakach:)[/QUOTE] Gosiu bardzo dziekujemy :multi: Quote
obraczus87 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Justyno bardzo dobre wiesci :) Gosiu, super. Bardzo dziekuje za pomoc! Taka kwota bardzo nam pomoze w zadbaniu o dziewczynki :) Quote
tripti Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 słuchajcie, jutro idziemy na szczepienie, nie było widocznych robaków, pies zachowuje się normalnie, czyli chyba można:) pytanie takie, czy macie jakieś preferencje co do szczepionki? bo pewnie są różne. Od razu chyba też "zafripexujemy" się, bo nie przewiduję kąpieli w najbliższym czasie, chociaż jeszcze nie pachnie tak do końca domowo, taki lekki zapaszek jeszcze został. Książeczkę też założymy, żeby była panna z papierami;) Quote
obraczus87 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Justynko Ty wybierz szczepionkę :) Natalia mówiła, że Dziewczynki też widocznych robaków nie miały. A tutaj bazarek z chustami - SZUKAM DOMU. Moze komus sie przyda link ;) http://www.dogomania.pl/threads/187791-Chusty-SZUKAM-DOMU!-Dla-Maxa-Lilki-i-innych-z-%C5%BBywca-do-30.06. Quote
tripti Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 no dobrze, ona nie miała żadnych szczepień, to niech zdecyduje wet., jemu akurat ufam:) Quote
Ra_dunia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Troszkę mnie nie było a tu ciotki zaszalały na całego! Nie dość że milion postów ;) to jeszcze wszystkie niunie bezpieczne ;) Tripti - widziałam zdjęcia od Ciebie :) Przyznaj się, że psiaki klonujesz :D Quote
tripti Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Ra_dunia']Troszkę mnie nie było a tu ciotki zaszalały na całego! Nie dość że milion postów ;) to jeszcze wszystkie niunie bezpieczne ;) Tripti - widziałam zdjęcia od Ciebie :) Przyznaj się, że psiaki klonujesz :D[/QUOTE] takie mini labolatorium domowe mamy na własny użytek:) Kreska będzie miała stojące uchale:) Quote
RenW Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='go-ja']:) dobrze się tu nadal dzieje :)[/QUOTE] Oj, bardzo dobrze :) Quote
Ra_dunia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 to ja poproszę zdjęcia Kreseczki jak jej uchale zaczynają stawać :) Wszystkie szczeniory wyglądają wtedy rozbrajająco :D Zwłaszcza jak jedno ucho jeszcze klapnięte a drugie takie na wpół postawione :D Quote
obraczus87 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Ra_dunia']to ja poproszę zdjęcia Kreseczki jak jej uchale zaczynają stawać :) Wszystkie szczeniory wyglądają wtedy rozbrajająco :D Zwłaszcza jak jedno ucho jeszcze klapnięte a drugie takie na wpół postawione :D[/QUOTE] Dokładnie :) Poprosimy o foteczki :) Quote
obraczus87 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='lilk_a']wznowione allegro Lilka mozesz zmienic info o Niuni?? Niunia to śliczna złota blondyneczka. Jest w typie teriera szorstkowłosego i zapowiada się na psiaka z niezłym temperamentem. Bardzo potrzebuje swojego człowieka. Uwielbia głaskanie i zabawę. Jest bardzo otwartą sunią. Albo coś w tym stylu, bo przeciez Niunia nie jest strachliwa ;) Myszka jest na razie wystraszona ale po jakimś czasie nabiera zaufania do człowieka. Będzie sporym psiakiem w typie owczarka zapewne z klapniętymi uszkami. Quote
Ra_dunia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Lilka - Ty to zdolniacha jesteś. Weszłam na Niedokończone Historie... i niestety linki do historii nie działają. Może tylko u mnie, ale lepiej sprawdź ;) Quote
obraczus87 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='lilk_a']zmienione :)[/QUOTE] dziekuję bardzo :) jestes kochana ;) Quote
mona132 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Mam pytanie: czy w hoteliku Natalii jest jeszcze wolne miejsce? czy moze znacie jakies inne dobre miejsce w poblizu W-wy zeby móc jezdzic do psiaka bo mam bardzo pilny przypadek :http://www.dogomania.pl/threads/186534-Kolejna-ofiara-pogryzienia-!!!-Kocha-ludzi-b%C5%82aga-o-pomoc!!!-DT-DS-deklaracje-na-hot watek jest juz od jakiegos czasu ale pies znów został zaatakowany i nie sadze ze w warunkach tego schronu mozna było mu zagwarantowac zupelne bezpieczeństwo. Miałabym chetne do wpłat stałych: 50 i 50 zł ale potrzebuje Waszej pomocy Quote
Recommended Posts