Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RenW']Poproszę o nr konta na PW wraz z pełnymi danymi adresowymi do przelewu potrzebuję...

poszło na PW :)

Dzięki! Jutro zrobię jakąś aktualizację wpłat.
Dostaliśmy jeszcze 50 pln od Gosi F. z facebooka - wpłata jednorazowa.

Posted

Tora&Faro dzięki za wizytę u suniek i dostarczenie wszystkiego od p. Ellig- i tutaj przy okazji dziękuję też za karmę dla Kreski :).
Zdjęcia świetne! Widać jak one tam mają wspaniale! :) Sad, woda do chłodzenia się... i wspaniałe towarzystwo! Dzięki !!!!! Cudownie jest tak obejrzeć i widzieć jak dzieki naszej wspólnej pracy - sunie zaczynają nowe życie i oby o schronie na zawsze zapomniały!
Kreska u Justynki też wypas :). Fajnie, że je i ma się dobrze :). Wygląda na zadowoloną no i na fotelu może siedzieć :)

Posted

Są przecudne!!!!! I jak dobrze, że już wszystkie poza schroniskiem!!!! Jaka błyskawiczna metamorfoza:-) To zdjęcie z budy w schronisku porażało ich strachem. Teraz to może jeszcze bojaźłiwe, ale żywe i szczęśłiwe sunieczki!!!!! PIĘKNE ZDJĘCIA!

Posted

lilk_a - piękne allegro:) takie z pasją... Kreseczka to duużo czasu spędza na fotelu, generalnie to tam gdzie ją zostawie jak są psy to tam siedzi, albo leży. Po szczepieniu ruszymy na podbój podwórka:) czyli pewnie w czwartek. Jak byłyśmy same w domu to chodziła za mną i łapała za nagawki. Po pierwszym dniu to trudno cokolwiek więcej o niej powiedzieć. Jednak jak będzie wybór w domkach, to ona bardziej mi pasuje jako jedynaczka... nie chodzi o agresję czy akceptację innych psów, bo tu nie ma problemu, ale o to, że jak była ze mną to czuła się bardzo swobodnie, tak naturalnie, natomiast są jakieś sygnały, które wysyła pewnie Dianka i w obecności jej Kreska jest bardzo spokojna, jak zostawie ją na fotelu to czeka aż ją zabiorę, jak posadzę na kanapie to też. Jak bierze się ją na ręce to sztywnieje, nadal też sztywno siedzi na kolanach. Między wczoraj a dziś jest dużo lepiej, więc mam nadzieję, że z każdym dniem będzie jakiś progres. Ona jest bardzo chuda, każdą kość można namacać, może ona nie mogła dopchać się do miski? bo Buba to tak dobrze wyglądała:)

A i jak na szczeniaka to nie ma zapędów niszczycielskich - jak narazie:) żwacza wołowego to międliła z godzinę zanim zniknął - moje psy pożerają to w 5 minut. Kupiłam jej też kocyk własny, żeby miała na wyprawke kawałek swojej szmatki, ale dostanie go jak jeszcze troszkę wywietrzeje, "uprałam" ją raz, ale to chyba za mało:) jutro jeszcze przeczyścimy uszka.

Posted

i jeszcze raz ja:)

Napięta Kreska...

Początki:

Osaczona:)

Nie zjadłam do końca, ale do końca będę pełnić wartę przy misce, no dopóki nie zasnę:)

Posted

Jeszcze raz...

tu może zobaczycie kręgosłup, na zdjęciach tego nie widać tych kości, ale w domu strasznie mieć coś takiego, to inaczej niż ogląda się na zdjęciach...

Tutaj szereg:)

No i tyle... mam nadzieję, że wkrótce będą zdjęcia z zielonej trawki:) generalnie to w domu kartony, paczki, ale nawet psy się w to wpasowały i nawet nie przeszkadzają. Kreska jest najwygodniejsza dla mnie, gdzie postawię tam siedzi:) no chyba, że chata wolna...;)

Posted

[quote name='Plicha']Wyglądają jak jedna rodzinka :)[/QUOTE]

Kreska to wariatka mała, jak dziś panny poszły na spacer rano, to tak się cieszyła, brykała, podgryzała, tarzała po ziemi.

Co do rodziny, to Kreska jest po środku:) średnia długość kufy i uszy pół stojące:) Melcia to chciałaby się bawić, ale jak zbyt frywolnie się zachowuje, to Diana podchodzi, stanie obok i Melcia ze spuszoną głową potulnie oddala się:)

Gosiu - dziękuje za zdjęcia, super!!!! o takie chodziło:)

Posted

[SIZE="4"]WPŁATY
[SIZE="2"]CZERWIEC:

deklaracje stałe:
- 20 zł - go-ja (2010-06-23)
- 120 zł - 1barto (z FB) (2010-06-22)
- 200 zł - Monika K. z FB (płatne w dwóch ratach po 100zł) (2010-06-22 - 1 rata 100 zł)
- 10 zł - Ellig (zapłacone za 6 m-cy z góry - 60 zł) (2010-06-22)
- 20 zł - JustynaW (z FB) (2010-06-23)

jednorazowe:
- 50 zł - go-ja (2010-06-23)
- 40 zł - AnnaA (poszło do obraczus87)
- 70 zł - Ewa Marta (2010-06-22)
- 10 zł - Obraczus (2010-06-23)

- 200 zł - RenW
- 20 zł - papryka
- 50 zł - GosiaF (2010-06-28)

szczepienia dla dwóch suczek - kundelkowa skarbonka - 90 zł (2010-06-23)

[SIZE="3"]STAN KONTA - 23.06.2010
590 zł