Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlatego wyprowadziłam się z Wwy, żeby mieć miejsce na faflaki. :)
U mnie większość to staruszki, bo one są najbiedniejsze, nikt ich nie chce.
Niestety, szybko odchodzą...
Ja mam sentyment do boksi i dogów, ale tez wszystkich molosków.
A jaką suczkę ma Twój TZ?

I zapraszam w odwiedziny, możesz wymiziać wszystkie boksie. :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widze na fotkach rowniez Doga. Ja jestem zakrecoana na punkcie Dogow. Mam jednego (w moim avatarku) ale to kawal piesa (85 kg) wiec drugi juz by sie nigdzie nie zmiescil :) :) :)

Rambus wyglada cudownie na tle wiosny. Dobrze ze juz je normalnie. Pewnie pozarl jakies swinstwo i musialo to z niego wyjsc :)

Posted

No ja też kocham dogi. :)
A mam dwa: Feniksa i Mysz. Historia Feniksa jest opisana na naszym wątku, linka w moim podpisie.

A z tym zmieszczeniem, to jak jeden się zmieścił, to i dwa wejdą. Ja wzięłam Feniksa jak mieszkałam jeszcze w mieszkaniu.

Posted

Przepraszam, że się nie odzywam, ale u Rambusia wszystko ok, a nowych zdjęć nie mam na razie.
U weta jeszcze nie byliśmy, może uda się pod koniec tygodnia.

Trochę mało mam czasu, bo ruszyłam z hotelem, kończę robić stronę i mam nowego hotelowicza, Kastorka - cane corso od Furciaczek.
Jeszcze ich nie zapoznałam ze sobą, bo najpierw testuję corsiaka na suczki.

Posted

Rambuś ma wpłaty od:
Bjuta - 5 zł :loveu:
_Goldenek2 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce
paulinken - 10 zł :loveu:
Syla - 20 zł

Bardzo dziękujemy!!!

Wpływy 3.537,05 zł - Wydatki 2.863,97 zł = 673,08zł na dzień 10.05.2011

Posted

[quote name='Nutusia']W takim razie kciuki za drogę szeroką, szczęśliwą i bezpieczną oraz za pomyślne wyniki wizyty! :) Trzymaj się dzielnie, Rambolini![/QUOTE]

Przyłączam się, do życzeń, z całego serca.Powodzenia Rambusiu.

Posted

Joasiu, Rambuś u Ciebie, to taki "odmieniec", bo widzę same boksie i wszystkie takie "biszkoptowe"Rambuś niskopodłogowy i jeszcze prawie białasek :loveu:

Posted

[quote name='Syla']Joasiu, Rambuś u Ciebie, to taki "odmieniec", bo widzę same boksie i wszystkie takie "biszkoptowe"Rambuś niskopodłogowy i jeszcze prawie białasek :loveu:[/QUOTE]
No niezupełnie. ;)
Boksi i boksiopodobnych jest 5, a reszta to: 2 dogi (czarny płaszczowy Feniks i Myszka - merle) i pozostali tymczasowicze: Enia- w t. ON (czarna, podpalana), Aluś- w t. sznaucera (czarny), Rufik - prawie szpic wilczy i Bajerek- niepodobny do żadnej rasy, a teraz doszedł jeszcze Kastor- cane corso (grafitowy).

Posted

[quote name='Atomowka']A na jaką ulice jedziecie do tego weta? I o której mniej więcej będziecie?
Bo bardzo chciałabym poznac Dziadka[/QUOTE]

Jedziemy na ul. Katalońską, ale godziny jeszcze nie znam, mam zadzwonić dziś.
Prosiłam, żeby to było ok. 12-14, ale nie wiem jak wyjdzie.
Jak tylko będe wiedziała, to napiszę.

Posted

[quote name='Nutusia']No to jest skandal! Rozwalił się taki faflak na kołderce tak, że nawet maleńtas nie ma się jak przytulić!!!! :)[/QUOTE]

To mój najstarszy tymczasowicz, Iguś - Giguś.
Jest już u mnie ponad dwa lata.