joaaa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jak będziesz chciała przyjechać, to podam Ci mój telefon i dokładny adres. Bardzo się ucieszymy z odwiedzin. :) Quote
Ingrid44 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jak to milo ze mamy nowa cioteczke na watky Rambusia. Ja tez jestem za tym zeby go przebadac , od dawna nic nie wiadomo o zdrowiu Rambusia bo wszystko co pisala Arktyka bylo niestety klamstwem.Syla wyslylala pieniazki na leki , ktorych napewno Rambus nawet na oczy nie ogladal . Quote
Syla Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Rambuś dostał przelew od: WIGA - 30 zł :loveu: Kasiaw201 - 100 zł :loveu: Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Wpływy 3.251,05 zł - Wydatki 2.863,97 zł = 387,08zł na dzień 14.04.2011 Quote
_Goldenek2 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A ile ludzkich przyjaźni się nawiązuje dzięki psiakom :). To bezcenne :). Quote
Kasiaw201 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Tak to na pewno bezcenne! Ale ja ciągle nie moge sie nadziwic , ile miłosci potrafi dać pies, przez swoje jakże krótkie życie, czemu tak szybko odchodzą????? wiem pytanie retoryczne. Ale co tam słychać u mojego ulubieńca Rambusia? Jak zdrówko, czy aby nie nasila się kaszelek? Quote
_Goldenek2 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/1908...pomocy...-NERO Proszę pomóżmy Asi utrzymać tego pięknego psa. Quote
Syla Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Rambuś dostał pieniądze, w kwocie 121 zł.To z tych zbieranych na pieski, przebywające u Arktyki.Przesłała SACRED PIRANHA. Bardzo serdecznie dziękujemy!!!! Wpływy 3.372,05 zł - Wydatki 2.863,97 zł = 508,08zł na dzień 16.04.2011 Quote
joaaa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Umówiłam się z lekarzem na wtorek albo środę, w poniedziałek jeszcze mam dzwonić. Transport też załatwiony, przyjedzie kolega, ale niestety, za benzynę trzeba mu będzie oddać, bo chłopak pracuje tylko dorywczo. Rambuś wczoraj znowu pokasływał. Ale poza tym ma się świetnie, dużo siedzi na dworze, ale raczej trzyma się domu, nie odchodzi dalej i nie biega z innymi psami. Chociaż wczoraj były jakby próby zabawy z Enią, onkowatą tymczasowiczką. Nawet chciałam zrobić zdjęcie, ale nie zdążyłam, bo to była tylko chwila. Quote
Syla Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 joaaa napisał(a):Umówiłam się z lekarzem na wtorek albo środę, w poniedziałek jeszcze mam dzwonić. Transport też załatwiony, przyjedzie kolega, ale niestety, za benzynę trzeba mu będzie oddać, bo chłopak pracuje tylko dorywczo. Rambuś wczoraj znowu pokasływał. Ale poza tym ma się świetnie, dużo siedzi na dworze, ale raczej trzyma się domu, nie odchodzi dalej i nie biega z innymi psami. Chociaż wczoraj były jakby próby zabawy z Enią, onkowatą tymczasowiczką. Nawet chciałam zrobić zdjęcie, ale nie zdążyłam, bo to była tylko chwila. Joasiu podaj mi, ile mam Ci wysłać, tak orientacyjnie.Będzie, jeszcze w tym miesiącu kilka wpłat, nie będzie źle.Bardzo dziękujemy za opiekę nad dziadeczkiem i pozdrawiamy. Quote
joaaa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 No nie wiem, może 200zł. Obawiam się, że za benzynę wyjdzie ponad 100, ale nie udało mi się załatwić nikogo innego. On ma czas, bo nie pracuje, a inni pracują, więc nie mogą. Quote
Syla Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='joaaa']No nie wiem, może 200zł. Obawiam się, że za benzynę wyjdzie ponad 100, ale nie udało mi się załatwić nikogo innego. On ma czas, bo nie pracuje, a inni pracują, więc nie mogą. Podaj mi na PW swoje konto i dane, a najlepiej na maila [email protected] Nawet smsem możesz wysłać.Dojdzie kasa pewnie we wtorek.Zresztą rozmawiałyśmy i ja wiedziałam, jak tym transportem jest.Mam nadzieję, że inne cioteczki nie będą miały nic przeciwko temu, a nawet gdyby, to zrobimy bazarek.Poproszę wtedy Agucha i szkło, czyli kryształy i inne cudeńka, nawet fajnie schodziły.Mam też takie, po swojej babci, ponad stuletnie.Poradzimy. Quote
Atomowka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Joaaa to daj znać jak już będziesz wiedziała, czy będziesz we wtorek czy w środę i w jakich godzinach mniej więcej może uda mi się z Wami spotkać :) Ależ fajnie byłyby poznać Dziadka Quote
_Goldenek2 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Błagam o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/2062...e-u%C5%9Bpiony Quote
Beatkaa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Atomowka napisał(a):Joaaa to daj znać jak już będziesz wiedziała, czy będziesz we wtorek czy w środę i w jakich godzinach mniej więcej może uda mi się z Wami spotkać :) Ależ fajnie byłyby poznać Dziadka O super ! Dziadziuś będzie miał odwiedziny ;) Quote
Syla Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 W sobotę wysłałam joaaa 200 zł i nie wiem, jakiego zaćmienia księżyca dostałam, bo w niedzielę też wysłałam jej drugie 200 zł.Kwota mi się nie zmieniła, a te 200 zł było w blokadach, do wysłania dzisiaj sobie czekało.Nic się nie stało, bo joaaa bedzie potrzebować na transport, wizytę u weta i wykupienie ewentualnych leków.Rozliczymy się już po "wszystkim" Dzisiaj Rambuś ma wpłaty od: Syla - 20 zł Ladymonia0610 - 20 zł :loveu:za 2 m-ce Dziękujemy!!! Wpływy 3.412,05 zł - Wydatki 2.863,97 zł = 548,08zł na dzień 18.04.2011 U mnie jest 148,08 zł U joaaa 400 zł Quote
joaaa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Wpłynęło i jedno i drugie, czyli mam 400zł na Rambusia. Niestety, wyjazd do weta nam się przesunął, mieliśmy jechać jutro na 14. Ale doopa blada, wet zadzwonił dziś i odwołał. Zaproponował piątek, ale przecież nie pojedziemy w najgorsze korki, bo to strata czasu. Więc będziemy umawiać się zaraz po Świętach. Rambuś pozdrawia :) Razem z Bajkiem i Rufikiem, obydwa do adopcji. Quote
joaaa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Rambuś i Igo: I jeszcze Feniks, którego Rambuś wcale się nie boi, pomimo niezbyt miłego pierwszego kontaktu: Quote
Kasiaw201 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Witaj, Rambuś widzę w całkiem niezłej formie, super zdjęcia, już nie mogę doczekać się ,kiedy go poznam Quote
Syla Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Kasiaw201']Witaj, Rambuś widzę w całkiem niezłej formie, super zdjęcia, już nie mogę doczekać się ,kiedy go poznam Oj, bo jeszcze nasz Rambuś domek znajdzie ;):lol:Fajne zdjęcia Joasiu.Dziękujemy za widok naszego dziadeczka.Mnie najbardziej podoba się w wersji "z języczkiem" Quote
joaaa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Syla napisał(a):Oj, bo jeszcze nasz Rambuś domek znajdzie ;):lol:Fajne zdjęcia Joasiu.Dziękujemy za widok naszego dziadeczka.Mnie najbardziej podoba się w wersji "z języczkiem" Jak kameleon. ;) Quote
Beatkaa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Z Dziadka to zawsze był dostojny starszy pan,a teraz na zdjęciach widać to w całej okazałości jak się przechadza po włościach :loveu: Quote
Ingrid44 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Pieknie Dziekujemy za fotki. Rambus ma teraz jak w raju :) :) :) Quote
Recommended Posts