paulinken Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dziewczynki, a co z deklaracjami na Rambusia? Quote
Beatkaa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 joaaa czekamy na zdjęcia :) Jak dobrze,że Ciebie ma :) Quote
Mysia_ Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 joaaa, czekamy :) paulinken napisał(a):Dziewczynki, a co z deklaracjami na Rambusia? właśnie, to ważne pytanie. Co robimy dalej? Quote
Syla Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Może najpierw ja, jako ta "trzymająca kasę" Więc tak: 2 osoby przestały wpłacać już bardzo dawno, bo wpłaciły tylko 2 razy.Trzecia nie wpłaca od listopada.Mimo przypomnień.Od lutego nie wpłacają kolejne 3 osoby.Na bieżąco wpłacają: Ingrid44, Syla, paulinken, Bjuta, Atomówka, TZ Atomowka, Goldenek2, WIGA.Tyle nas zostało. Policzyłam i to jest 165 zł, te pewne.Myślę, że skoro Rambuś jest na BDT, to sama chętnie przestałabym wpłacać.Tylko, że to jest stary, już pies, i nie wiadomo, jak długo będzie w dobrej kondycji, szczególnie po "opiece" Arktyki.BDT jest za darmo, ale koszta weta, leki, może dojść specjalistyczna karma i co wtedy?Jestem za tym, żeby, te solidne osoby, które wpłacają, żeby wpłacały.Ewentualnie można zmniejszyć deklaracje i też będzie ok.Może by tak wysłać PW z pytaniem i zaproszeniem na watek, bo niektórzy wpłacają, a nie zaglądają, albo zaglądają, ale nie odzywają się.Gadajcie ciotki i wujek, bo ja nie papuga. Quote
_Goldenek2 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dziadzia nie opuszczę w potrzebie :). Zrobię jak zadecydujecie. Quote
Beatkaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dziekujemy pięknie za zdjęcia:) Jak Dziadzio się ładnie prezentuje,taki dostojny,starszy pan :loveu: Quote
paulinken Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Piękny Ramboliński! Uwielbiam go! Ja oczywiście mogę nadal wpłacać. Quote
Akrum Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 bardzo się cieszę, że nasz przystojniak Rambuś mimo wszystko się dobrze trzyma. Quote
Mysia_ Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 jaki on malutki na tle swoich nowych kolegów ;) Quote
Atomowka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Kochany Dziadzio Jeżeli chodzi o deklarację mój TZ będzie nadal płacił bo on nawet nie wie co sie tu dzieje Jeżeli chodzi o mnie ja też będę płaciła, jeżeli tak zadecydujecie Może lepiej wpłacac do Syli te deklarację i wtedy jak będzie kasa na coś potrzebna to ona będzie jannie daną kwotę przelewała? Quote
joaaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Rambuś dzisiaj pokazał mi, że chce, żeby go drapać po brzuszku. :) Parę razy. Niestety, wieczorem coś zaczął pokasływać, więc będę kombinować jak go zawieźć do Wwy do weta. To chyba bardziej sercowy kaszel, zobaczymy jutro. Furciaczku, jak tam z tą dokumentacją od wetki? Quote
Atomowka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Joaaa ja samochodu nie mam więc tak tylko z ciekawości pytam .Ewenatualnie kiedy będziesz z Dziadkiem w Wawie? Może bym podskoczyła i na własne oczy Dziadka zobaczyła? Quote
joaaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Nie wiem kiedy uda mi się zorganizować jakiś transport, bo ja też na razie bez samochodu. Jak będę wiedziała, to napiszę. A w ogóle to zapraszam do mnie, tylko bez samochodu to jedzie się pksem ponad dwie godziny. Quote
WIGA Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dobrze,że Dziadek ma dobry dom u dobrych ludzi,będę nadal na niego płaciła,uważam,że powinien mieć swoja skarpetę,to już staruszek,wprawdzie twardziel,zaprawny w bojach z życiem,ale niech by miał swoja kasę na weta,lekarstw,zawsze to bezpieczniej.Chętnie jednak bym mu troszke pieniążków uskubnęła,na inną biedę w potrzebie.I byłabym za tym,aby Rambusiową skarpetę nadal dzierżyła Syla,tak to Jej dobrze idzie.Czekam na Wasze decyzje. Quote
furciaczek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ilona ma dokumentacje, podeslij mi adres swoj na pw to jej przekaze i wysle poczta. Quote
Bjuta Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 WIGA napisał(a):Dobrze,że Dziadek ma dobry dom u dobrych ludzi,będę nadal na niego płaciła,uważam,że powinien mieć swoja skarpetę,to już staruszek,wprawdzie twardziel,zaprawny w bojach z życiem,ale niech by miał swoja kasę na weta,lekarstw,zawsze to bezpieczniej.Chętnie jednak bym mu troszke pieniążków uskubnęła,na inną biedę w potrzebie.I byłabym za tym,aby Rambusiową skarpetę nadal dzierżyła Syla,tak to Jej dobrze idzie.Czekam na Wasze decyzje. Ja też nie wycofuję deklaracji.Zapasik finansowy na pewno się przyda. A jak się uzbiera solidna górka kiedyś tam, to i tak będzie dość bid, które warto będzie poratować. Quote
Syla Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 WIGA napisał(a):Dobrze,że Dziadek ma dobry dom u dobrych ludzi,będę nadal na niego płaciła,uważam,że powinien mieć swoja skarpetę,to już staruszek,wprawdzie twardziel,zaprawny w bojach z życiem,ale niech by miał swoja kasę na weta,lekarstw,zawsze to bezpieczniej.Chętnie jednak bym mu troszke pieniążków uskubnęła,na inną biedę w potrzebie.I byłabym za tym,aby Rambusiową skarpetę nadal dzierżyła Syla,tak to Jej dobrze idzie.Czekam na Wasze decyzje. Witaj WIGA.Planowałam napisać do Ciebie dzisiaj na PW, a Ty mnie ubiegłaś :evil_lol:Chciałam Cię zapytać o to samo, o czym napisałaś powyżej.Wpłacasz najwięcej, bo 70 zł, a Rambuś ma BDT, więc mogłabyś sobie deklarację zmniejszyć, do jakiej kwoty uważasz.Ja na przykład wpłacam po 20 zł, mogłabyś podobnie, ale to już od Ciebie zależy.Pozdrawiam. Nowych wpłat na koncie Rambusia, na razie nie ma.Może byłoby wygodniej dla joaaa, żeby to Ona kasę trzymała?Miałaby pod ręką, w razie potrzeby.Gdyby coś, to nie ma problemu. Rambusiowe konto: 237,08zł na dzień 05.04.2011 Quote
joaaa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 furciaczek napisał(a):Ilona ma dokumentacje, podeslij mi adres swoj na pw to jej przekaze i wysle poczta. Ilona już ma mój adres, ale chyba pisała, ze ma tylko książeczkę odebraną od rodziny Arktyki. A mi chodzi o wypisy od wetki, te o których rozmawiałyśmy, może udałoby się je wysłać razem. Quote
furciaczek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 joaaa napisał(a):Ilona już ma mój adres, ale chyba pisała, ze ma tylko książeczkę odebraną od rodziny Arktyki. A mi chodzi o wypisy od wetki, te o których rozmawiałyśmy, może udałoby się je wysłać razem. Aaa ok to dam znac wieczorem. Quote
karusiap Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Syla mozesz mi powiedziec jakie mam zaleglosci za Rambo? Quote
Syla Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 karusiap napisał(a):Syla mozesz mi powiedziec jakie mam zaleglosci za Rambo? Witaj. Za styczeń, mam przelew, od Ciebie, z datą 08.03.2011.Mogę Ci wszystkie, te wcześniejsze, z datami na PW wysłać, ale wieczorem.Przepraszam, jeżeli nie ujęłam Cię w tych pewnych wpłatach.Przepraszam, jeżeli poczułaś się urażona.Zajrzałam do tabelki, a nie do zeszytu wpłat i nie patrzyłam na daty. Quote
WIGA Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 :loveu:Dobrze,to podzielę - Dzidziusiowi 3dyszki,i jeszcze jakieś biedy wspomogę.Kasa pójdzie jeszcze do Ciebie,a potem to już jak zdecydujesz z DT.Pozdrawiam. Quote
coronaaj Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='furciaczek']Ilona ma dokumentacje, podeslij mi adres swoj na pw to jej przekaze i wysle poczta. Moze jest ksiazeczka zdrowia Dudzi...dam znac wtatara to ci podesle adres , zreszta tez mam..napisz na pw co jest? Przypomnialam soebie pewnie juz masz adres bo wczoraj wyslali jakis dokument. http://www.dogomania.pl/threads/204847-Dudzia-i-Bunio-odnalezione!!?p=16583807 Quote
Recommended Posts