Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulinken']Na wściekliznę to chyba trzeba robić, a co do wirusówek, to niech wet stwierdzi, czy mu to nie zaszkodzi.[/QUOTE]

też tak myślę :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok cioteczki jak co to mozemy porobic te szczepienia ale dopiero po 25.03, gdyz wyjezdzam 16.03 z synem do kliniki na tydzien do Belgii. Jesli byscie mieli cos waznego to bede pod telefonem 883 763 977

Posted

Rambuś ma wpłaty od:
Bjuta - 5 zł :loveu:
paulinken - 50 zł :loveu:
Ingrid44 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce
karusiap - 10 zł :loveu:
WIGA - 70 zł :loveu:
_Goldenek2 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce

Bardzo dziękujemy !!!

Wpływy 2.936,05 zł - Wydatki 2.613,97 zł = 322,08 zł na dzień 21.03.2011

Posted

paulinken napisał(a):
Syla, ja chyba w lutym nie przelałam Rambusiowi kaski... przepraszam, dziś przelałam więcej.

Droga paulinken.Przecież jesteś wpisana za luty w rozliczeniach.Dostałam od Ciebie przelew za styczeń 10.01.2011 i za luty 09.02.2011 :loveu:Tylko co ja teraz mam zrobić?:roll::mad:10 zł zapiszę za marzec, a Ty mi powiedz co z resztą, kochana cioteczko.Mogę na kolejne miesiące rozpisać.

Posted

NO ja też sobie myślałam o Dziadziusi w wiosennej scenerii
A wiecie,że ten "nasz" Dziadek to chyba nie ma ani jednego ogłoszenia
Arktyka Dziadzio korzysta jeszcze z chusty, szukam domu?

Posted

furciaczek napisał(a):
Cioteczki, nie widzialam dzisiaj Rambusia, byc moze jest u siostry Arktyki w Toruniu.
Jutro sie okaze czy go zastane.

Gdyby Rambuś był u siostry Arktyki to byłoby super.Pies oddany ostatnio do DS od Arktyki ma świerzb i jeszcze coś tam.Mamy gdzie umieścić Rambusia, o ile jest zdrowy.To jest warunek.Jak nie, to doopa zimna...

Posted

Syla napisał(a):
Gdyby Rambuś był u siostry Arktyki to byłoby super.Pies oddany ostatnio do DS od Arktyki ma świerzb i jeszcze coś tam.Mamy gdzie umieścić Rambusia, o ile jest zdrowy.To jest warunek.Jak nie, to doopa zimna...

Ja jutro jade do Arktyki, Ilona bedzie sprawdzac sytuacje u jej siostry...wtedy sie wyjasni gdzie jest i w jakim stanie.
Ostatnio jak bylam ( jakies 3 tyg temu) to Rambus wygladal bardzo dobrze.

Posted

paulinken napisał(a):
Z tego co wiem być może DIF ma miejsce, nie wiem, jakie warunki. Oprócz tego psiakiGabi chyba też wolne.

DIF chyba ma tylko na sunię....

Oby Rambuś był bezpieczny, bardzo sie o niego martwię :-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
DIF chyba ma tylko na sunię....

Oby Rambuś był bezpieczny, bardzo sie o niego martwię :-(

Tak,pisałam z DIF i ona przyjmie tylko sunie.. i to odpada.Bjutka pisała do innych i wygląda to tak:
Kasia Przystał nie może, Lioness nie może, Lilutosi przeczyta jutro wątki i odpowie- ale u niej to tylko kojce więc ewentualnie Reksiu,ale dla Rambusia odpada.

Dziadziuś spędza mi sen z powiek :(:(