bigos Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Cholerka, czy ten kubraczek wygląda jak czarny????:crazyeye: [SIZE=2]No niech ktoś potwierdzi, że nie tylko ja widze granatowy!!! Quote
Behemot Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='bigos']Cholerka, czy ten kubraczek wygląda jak czarny????:crazyeye: [SIZE=2]No niech ktoś potwierdzi, że nie tylko ja widze granatowy!!! Potwierdzam całą mocą swojego autorytetu: to jest GRANAT :lol: Albo czerń z granatowym połyskiem :evil_lol: Quote
alive Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ale się baby czepiają :mad: na żywo kubraczek jest czarny i koniec!!! :eviltong: Quote
bigos Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Behemot']Potwierdzam całą mocą swojego autorytetu: to jest GRANAT :lol: Albo czerń z granatowym połyskiem :evil_lol: A nie mówiłam:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
samograj Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Behemot']Potwierdzam całą mocą swojego autorytetu: to jest GRANAT :lol: Albo czerń z granatowym połyskiem :evil_lol: [quote name='alive']ale się baby czepiają :mad: na żywo kubraczek jest czarny i koniec!!! :eviltong: MAM TAKI I JEST CZARNY, POŁYSK DAJE WRAŻENIE B. CIEMNEGO GRANATU:loveu: :razz: Quote
Koma Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Ja też widzę granatowy :lol: genialna fotka :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='bigos']Cholerka, czy ten kubraczek wygląda jak czarny????:crazyeye: [SIZE=2]No niech ktoś potwierdzi, że nie tylko ja widze granatowy!!! a czy napewno czarny zamawiałaś ja mam takie dwa czarne tylko innym rozmiarze raczej mikrym hahah Quote
alive Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 wszyscy się na nas uwzięli :-( oczywiście, że zamawiałam czarny i on czarny jest :-( ;) Quote
bigos Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 alive napisał(a):wszyscy się na nas uwzięli :-( oczywiście, że zamawiałam czarny i on czarny jest :-( ;) No już dobrze,:glaszcze: przyjmijmy od tej chwili, ze wszyscy widzą czarny;) Quote
alive Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 bigos napisał(a):No już dobrze,:glaszcze: przyjmijmy od tej chwili, ze wszyscy widzą czarny;) dzięki snif snif :-( Quote
samograj Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 A oto ŻMIŁKA w ubranku(CZARNYM:evil_lol: ): Quote
bigos Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='samograj']A oto ŻMIŁKA w ubranku(CZARNYM:evil_lol: ): Kurka:crazyeye:elegancja-francja:loveu:fiu, fiu Quote
zaba14 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 alive napisał(a):wszyscy się na nas uwzięli :-( oczywiście, że zamawiałam czarny i on czarny jest :-( ;) Moj pies tez ma czarny, ale na zdjeciach rowniez jest czarny :evil_lol: :evil_lol: a Twoj granatowy :P Quote
alive Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 zaba14 napisał(a):Moj pies tez ma czarny, ale na zdjeciach rowniez jest czarny :evil_lol: :evil_lol: a Twoj granatowy :P do zdjęcia kubraczka Żmiłki sie nie przyczepiłyście chociaz jest tak samo "granatowy" jak Czuszki :flaming: usunę chyba to zdjęcie...:razz: Quote
zaba14 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 oj... no my przeciez zartujemy :evil_lol: Czuszka jak i Żmiłka fajnie wygladają w tych kubraczkach :cool3: Quote
sylrwia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 I Czuszki i Zmiłki czarne kubraczk i na zdjęciach błyszcza granatem. :evil_lol: Quote
PaYooK Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Koma']Ja też widzę granatowy :lol: genialna fotka :lol: :lol: :lol: ELO!!!! jakims cudem sie udala fotka chociaz nie bylo latwo w taka pogode szarowe ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 lizus :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Madzia, na litość boską, zmień ten avatar, bo mi się w głowie kręci, jak na niego patrzę :evil_lol: Quote
bigos Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 an3czka - witajcie Ania i Basco:loveu: alive - do zdjęcia kubraczka Żmiłki sie nie przyczepiłyście chociaz jest tak samo "granatowy" jak Czuszki :flaming: usunę chyba to zdjęcie...:razz: ok, ok, Żmijka też ma "granatowy":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lepiej się Czuszka poczuła?:p:diabloti::diabloti::diabloti: madzia18sosnowiec - :mad::mad::mad:że co proszę:evil_lol: Behemot - bardzo fajny awatarek:p Tylko nie wiem czy to Ed, Edy czy Eddy?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PaYooK Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ELO!!!! bodajze ED ;) hehe ED lubi filmy z potworami oraz skaldanie modeli. Stanowczo nie jest mozgiem grupy i latwo daje sie namowic do brania udzialu w niedorzecznych pomysłach EDDY'ego. Jego niesamowita siła fizyczna czesto okazuje sie bardzo przydatna Quote
bigos Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!!! bodajze ED ;) hehe Też tak obstawiam:p Ta, Cow& Chicken i J. Brawo to moje ulubione bajki na Cartoon Network:loveu: Quote
samograj Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 bigos napisał(a):Też tak obstawiam:p Ta, Cow& Chicken i J. Brawo to moje ulubione bajki na Cartoon Network:loveu: QRCZE, jak ja dawno bajek nie oglądałam:placz: :placz: :placz: Witajcie Bigosowi !!!:loveu: Quote
bigos Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 samograj napisał(a):Też tak obstawiam:p Ta, Cow& Chicken i J. Brawo to moje ulubione bajki na Cartoon Network:loveu: QRCZE, jak ja dawno bajek nie oglądałam:placz: :placz: :placz: Witajcie Bigosowi !!!:loveu: No ja też niestety nie mam na nie czasu ostatnio:placz: Ale codziennie o 23-ciej oglądam South Park (bajki dla duzych dzieci) na MTV Ostatnio byłam u kolegi i oglądalam długometrażowy South Park - ubaw po opachy:evil_lol:Polecam Quote
Recommended Posts