leemonca Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bigos napisał(a):Na Polankę - narzeciwko Politechniki Będę miała blisko na Maltę, Cytadelę i Wartę Ale będą spacerki:multi::multi::multi::multi: no to czekamy na nowe fotki z niecierpliwością :multi: Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :razz:o jakie zmiany lokalowe ;) czyli będzie moc spacerkowych fotek:multi: Quote
PaYooK Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ELO!!! no to tylko aparta w reke i foty trzaskac bede jak da rade :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bigos napisał(a):Na Polankę - narzeciwko Politechniki Będę miała blisko na Maltę, Cytadelę i Wartę Ale będą spacerki:multi::multi::multi::multi: I blisko MNIE :multi: :multi: Quote
bigos Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Nugatowa - cześć Nugatki:multi:Co u Was? Jak przygotowania na światówkę? Taura - szukacie mu nowego domku? leemonca, Alicjarydzewska- cierpliwości ludu niespokojny:evil_lol: PaYooK - nio:p:p:p Marysia_i_gończy - :multi::multi::multi:A Ty Marysiu gdzie mieszkasz z Unką? Quote
madzia20sosnowiec Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Gosiek napisał(a):czesć Kasiu - zamarzasz? no własnie zamarzacie z bigosiem?:cool3: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']no własnie zamarzacie z bigosiem?:cool3:;)mrożony bigos tysz dobry:p Dzień doberek ....będe cierpliwa;) Quote
Mi. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Bigosku prawda ze moge wykorzystac twoje fotki na cegielki?:cool3: Quote
bigos Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='*luthien*']Bigosku prawda ze moge wykorzystac twoje fotki na cegielki?:cool3: Tak:multi::multi::multi: Quote
bigos Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Taura napisał(a):Niestety, ale tak :shake: Stał się niechcianym prezentem :-( :-(:-(:-(:shake::shake::shake: Quote
barbara.h Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ja ze swoim stadem życzymy,wszystkiego dobrego na nowym miejscu :multi::multi::multi: i przyznam się bez bicia ze zazdrościmy troszeczkę :p Quote
Mi. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='bigos']Tak:multi::multi::multi: dzięki:loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kasiu czy pytałaś Bigosa o zgodę na przeprowadzkę ??? :p Quote
Dobermania Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ładnie tu. Będą fotki z nowego miejsca:)? Pozdrowienia od Lachsa. Quote
beria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Co tam u Was Bigoski :cool3: Już po przeprowadzce :cool3: Parapetówka będzie :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Cześć Bigoski jak się macie :lol: gdzie foteczki z nowego mieszkanka :razz: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 UUUUUUUUUUUUUUU ..... Kasiula zajęta przeprowadzaniem się............... Quote
bigos Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Po pierwsze: Pay, AnTu - DZIĘKUJĘ ZA POMOC:Rose::Rose::Rose: (jesteście kochani:loveu:) [SIZE=2]Po drugie: już po przeprowadce. Bigoskowi podoba się nowe mieszkanko i otoczenie - mamy blisko duuuużo miejsca do biegania:p Nowe łóżko wypróbowane i Bigoskowi chyba się spodobało:evil_lol: gochgoch - zapraszamy na kawkę i spacerek po Malcie:p Quote
PaYooK Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ELO!!! Kasiu nie ma problemu dla Bigoska wszystko ;) mam nadzieje ze cos z fotek wyszlo :evil_lol: Quote
bigos Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Bigosek był na weekend u Pay'a i AnTu:loveu: Fotki: Quote
alive Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='bigos'] hehe tak jak moje dziewczynki :lol: jak pozują to zawsze muszę ozorki pokazać :eviltong: Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='bigos']Bigosek był na weekend u Pay'a i AnTu:loveu: Fotki: I chyba niczego do szczescia mu nie brakowalo :lol: Quote
Recommended Posts