beria Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 PaYooK napisał(a): A tym ołówkiem zaznaczałaś właściwy patyczek i co sprytniejsze psy mogły przeczytać, który mają wybrać :razz: Quote
gochgoch Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 PaYooK napisał(a): ELO!!! strzał w 10 :) Kaska pozniej to rozstawiala w rownej odleglosci od siebie 6 tych kostek i pies mial przyniesc ta co dotykala tylko wlascicielka psa dla tego "kurczaczek" dotykla szczypcami do paczkow/kielbasek :diabloti: no prosze!!!!!! wygrałam ten konkurs!!!!!! :multi::multi::multi::multi: kurczę, a mój Hugol zawsze tak robi...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakmu rzucę kijek i nie widzi gdzie to zawsze biega, wącha i szuka i zawsze tylko ten przynosi....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:może ja go powinnam na te zawody wziąć....:crazyeye::crazyeye: Quote
bigos Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 alive napisał(a):my bylismy w sobotę u Was w hali i nie widziałam Cię :( a w niedzielę było tyle bieganiny, że nie dałam rady do niej dotrzeć :( :placz::placz::placz: Miałaś zadzwonić co by wyjść na piwko:mad::mad: Jak zwykle bordery wśród zwycięzców:smile: 95% to bordery:razz: Cześć kurczaku :p Witaj Haniu:p:p:p A tym ołówkiem zaznaczałaś właściwy patyczek i co sprytniejsze psy mogły przeczytać, który mają wybrać :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może nie koniecznie no prosze!!!!!! wygrałam ten konkurs!!!!!! :multi::multi::multi::multi: kurczę, a mój Hugol zawsze tak robi...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakmu rzucę kijek i nie widzi gdzie to zawsze biega, wącha i szuka i zawsze tylko ten przynosi....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:może ja go powinnam na te zawody wziąć....:crazyeye::crazyeye: Tutaj chodzi także o szybkość i dokładność wykonania zadania:roll: Quote
Honey Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 To teraz jest kurczak z bigosem ;) :evil_lol: Wszystkie cztery dni bylas na swiatowce ? (wybacz, jak sie przestaniemy odzywac, ale zaczniemy sie "sypac" niebawem ;) ) Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 bigos napisał(a):Tutaj chodzi także o szybkość i dokładność wykonania zadania:roll: Czyżbyś sugerowała, że Hugol nie umiałby szybko i dokładnie???!!!!!:diabloti: a widziałaś już dziewczynę dla bigoska?? Quote
bigos Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Honey napisał(a):To teraz jest kurczak z bigosem ;) :evil_lol: Wszystkie cztery dni bylas na swiatowce ? (wybacz, jak sie przestaniemy odzywac, ale zaczniemy sie "sypac" niebawem ;) ) Super pyszne danie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozumiem;););) Czyżbyś sugerowała, że Hugol nie umiałby szybko i dokładnie???!!!!!:diabloti: a widziałaś już dziewczynę dla bigoska?? Nie Gosiu, ale wyżełki (Bigosek też) mają to do siebie, że w poszukwaniu okładają pole i zataczają koła w poszukiwaniu, a tutaj chodziło o ruch ręką czy gest, który od razu wysya psa do patyczka węchowego - tego konkretnego Widziałam bardzo mało bigosków:placz::placz::placz: Quote
alive Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 bigos napisał(a)::placz::placz::placz: Miałaś zadzwonić co by wyjść na piwko:mad::mad: świnia ze mnie ale było takie zamieszanie, że początkowo wypadło mi to z głowy a jak mi spowrotem wpadło to było już koło 23... :-( :-( :-( wybacz... :modla: :flaming: ... Quote
bigos Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 alive napisał(a):świnia ze mnie ale było takie zamieszanie, że początkowo wypadło mi to z głowy a jak mi spowrotem wpadło to było już koło 23... :-( :-( :-( wybacz... :modla: :flaming: ... oki, poznaj moją dobroć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic się nie stało. ?Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się spotkać i wypić małe :knajpa: Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 bigos napisał(a):Widziałam bardzo mało bigosków:placz::placz::placz: No to zapraszamy do nas!!!! Jest narzeczona bigoskowa...:multi: Quote
bigos Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 gochgoch napisał(a):No to zapraszamy do nas!!!! Jest narzeczona bigoskowa...:multi: Już sobie oglądnęłam:razz::razz::razz::p:p:p Quote
malawaszka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Bigosowa chyba Cie widziuałam w sobotę, ale nie pamiętam gdzie :lol: bo pobłądziłam po wystawie w poszukiwaniu ruskich no i nie byłam pewna czy to Ty :oops: a poza tym byłaś baardzo zajęta :p Quote
bigos Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='malawaszka']Bigosowa chyba Cie widziuałam w sobotę, ale nie pamiętam gdzie :lol: bo pobłądziłam po wystawie w poszukiwaniu ruskich no i nie byłam pewna czy to Ty :oops: a poza tym byłaś baardzo zajęta :p Oj, nieładnie, nieladnie:mad::mad::mad: Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się spotkać:p dzień dobry!!!:multi: Witajcie:loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ten to potrafi się dopiero polizać :lol: Quote
alive Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 bigos napisał(a):oki, poznaj moją dobroć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic się nie stało. ?Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się spotkać i wypić małe :knajpa: no ja tez mam taką nadzieję i nie koniecznie na małe :p Quote
Pysia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Witajcie Bigosy i inne potrawy polskie :loveu::loveu::loveu:' Ja ciągle załuję ze nie pojechałam z Weszką i jej nie trułam non stop :evil_lol: Quote
bigos Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie Bigosy i inne potrawy polskie :loveu::loveu::loveu:' Ja ciągle załuję ze nie pojechałam z Weszką i jej nie trułam non stop :evil_lol: Oj żałuj, żałuj kochana Było na co popatrzeć Quote
Medorowa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dzień doberek Bigosku i Bigosówna ;) :D Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Teraz to musztarda po obiedzie ;) Zbieram kase na Meksyk ;) Quote
bigos Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Pysia napisał(a):Teraz to musztarda po obiedzie ;) Zbieram kase na Meksyk ;) Ty to masz dobrze. Przed chwilą widziąłm foteczki w Twojej galerii-są genialne:lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :crazyeye:o matko kiedy do Mexyku jedziecie ...bo mi sie czytać nie chce:evil_lol: Quote
bigos Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Taura'] O kurcze, ale przystojniak! :cool3: Czy mi się wydaje czy Biguś spoważniał? :loveu: On chyba nigdy nie spoważnieje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Przynajmniej mam taką nadzieję:p:p:p o matko kiedy do Mexyku jedziecie ...bo mi sie czytać nie chce:evil_lol: Chciałoby się:eviltong: To AlKil jedzie (a przynajmniej zbiera kaskę) Quote
Czoko Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dzień dobry! Odwiedziłam Cię i ja ale widzę że na zwiedzenie Galerii w całości poświęcę duużo czasu... Przepraszam od razu za prośbę u mnie -tak od razu gdy się odezwałaś ale tak się ucieszyłam że znalazłam Kogoś z Poznania a jeszcze pamiętam gdy sama tutaj stawialam pierwsze kroki jak cenna była każda pomoc w tamtym najtrudniejszym dla mnie okresie. Pozdrawiam Ewa Quote
bigos Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Czoko napisał(a):Dzień dobry! Odwiedziłam Cię i ja ale widzę że na zwiedzenie Galerii w całości poświęcę duużo czasu... Przepraszam od razu za prośbę u mnie -tak od razu gdy się odezwałaś ale tak się ucieszyłam że znalazłam Kogoś z Poznania a jeszcze pamiętam gdy sama tutaj stawialam pierwsze kroki jak cenna była każda pomoc w tamtym najtrudniejszym dla mnie okresie. Pozdrawiam Ewa Oki, załatwione:p:p:p Quote
Recommended Posts