Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

PaYooK napisał(a):

ELO!!!

strzał w 10 :)

Kaska pozniej to rozstawiala w rownej odleglosci od siebie 6 tych kostek i pies mial przyniesc ta co dotykala tylko wlascicielka psa dla tego "kurczaczek" dotykla szczypcami do paczkow/kielbasek :diabloti:

no prosze!!!!!! wygrałam ten konkurs!!!!!! :multi::multi::multi::multi:
kurczę, a mój Hugol zawsze tak robi...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakmu rzucę kijek i nie widzi gdzie to zawsze biega, wącha i szuka i zawsze tylko ten przynosi....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:może ja go powinnam na te zawody wziąć....:crazyeye::crazyeye:

Posted

alive napisał(a):
my bylismy w sobotę u Was w hali i nie widziałam Cię :( a w niedzielę było tyle bieganiny, że nie dałam rady do niej dotrzeć :(

:placz::placz::placz:
Miałaś zadzwonić co by wyjść na piwko:mad::mad:

Jak zwykle bordery wśród zwycięzców:smile:

95% to bordery:razz:

Cześć kurczaku :p

Witaj Haniu:p:p:p

A tym ołówkiem zaznaczałaś właściwy patyczek i co sprytniejsze psy mogły przeczytać, który mają wybrać :razz:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Może nie koniecznie

no prosze!!!!!! wygrałam ten konkurs!!!!!! :multi::multi::multi::multi:
kurczę, a mój Hugol zawsze tak robi...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakmu rzucę kijek i nie widzi gdzie to zawsze biega, wącha i szuka i zawsze tylko ten przynosi....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:może ja go powinnam na te zawody wziąć....:crazyeye::crazyeye:

Tutaj chodzi także o szybkość i dokładność wykonania zadania:roll:

Posted

To teraz jest kurczak z bigosem ;) :evil_lol:

Wszystkie cztery dni bylas na swiatowce ?

(wybacz, jak sie przestaniemy odzywac, ale zaczniemy sie "sypac" niebawem ;) )

Posted

bigos napisał(a):
Tutaj chodzi także o szybkość i dokładność wykonania zadania:roll:

Czyżbyś sugerowała, że Hugol nie umiałby szybko i dokładnie???!!!!!:diabloti:

a widziałaś już dziewczynę dla bigoska??

Posted

Honey napisał(a):
To teraz jest kurczak z bigosem ;) :evil_lol:

Wszystkie cztery dni bylas na swiatowce ?

(wybacz, jak sie przestaniemy odzywac, ale zaczniemy sie "sypac" niebawem ;) )

Super pyszne danie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Rozumiem;););)

Czyżbyś sugerowała, że Hugol nie umiałby szybko i dokładnie???!!!!!:diabloti:

a widziałaś już dziewczynę dla bigoska??

Nie Gosiu, ale wyżełki (Bigosek też) mają to do siebie, że w poszukwaniu okładają pole i zataczają koła w poszukiwaniu, a tutaj chodziło o ruch ręką czy gest, który od razu wysya psa do patyczka węchowego - tego konkretnego

Widziałam bardzo mało bigosków:placz::placz::placz:

Posted

bigos napisał(a):
:placz::placz::placz:
Miałaś zadzwonić co by wyjść na piwko:mad::mad:

świnia ze mnie ale było takie zamieszanie, że początkowo wypadło mi to z głowy a jak mi spowrotem wpadło to było już koło 23... :-( :-( :-(
wybacz... :modla:

:flaming:
...

Posted

alive napisał(a):
świnia ze mnie ale było takie zamieszanie, że początkowo wypadło mi to z głowy a jak mi spowrotem wpadło to było już koło 23... :-( :-( :-(
wybacz... :modla:

:flaming:
...

oki, poznaj moją dobroć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nic się nie stało. ?Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się spotkać i wypić małe :knajpa:

Posted

Bigosowa chyba Cie widziuałam w sobotę, ale nie pamiętam gdzie :lol: bo pobłądziłam po wystawie w poszukiwaniu ruskich no i nie byłam pewna czy to Ty :oops: a poza tym byłaś baardzo zajęta :p

Posted

[quote name='malawaszka']Bigosowa chyba Cie widziuałam w sobotę, ale nie pamiętam gdzie :lol: bo pobłądziłam po wystawie w poszukiwaniu ruskich no i nie byłam pewna czy to Ty :oops: a poza tym byłaś baardzo zajęta :p

Oj, nieładnie, nieladnie:mad::mad::mad:
Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się spotkać:p

dzień dobry!!!:multi:

Witajcie:loveu::loveu::loveu:

Posted

bigos napisał(a):
oki, poznaj moją dobroć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nic się nie stało. ?Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się spotkać i wypić małe :knajpa:

no ja tez mam taką nadzieję i nie koniecznie na małe :p

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie Bigosy i inne potrawy polskie :loveu::loveu::loveu:'
Ja ciągle załuję ze nie pojechałam z Weszką i jej nie trułam non stop :evil_lol:

Oj żałuj, żałuj kochana
Było na co popatrzeć

Posted

Pysia napisał(a):
Teraz to musztarda po obiedzie ;) Zbieram kase na Meksyk ;)

Ty to masz dobrze. Przed chwilą widziąłm foteczki w Twojej galerii-są genialne:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Taura']

O kurcze, ale przystojniak! :cool3: Czy mi się wydaje czy Biguś spoważniał? :loveu:

On chyba nigdy nie spoważnieje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Przynajmniej mam taką nadzieję:p:p:p

o matko kiedy do Mexyku jedziecie ...bo mi sie czytać nie chce:evil_lol:

Chciałoby się:eviltong:
To AlKil jedzie (a przynajmniej zbiera kaskę)

Posted

Dzień dobry! Odwiedziłam Cię i ja ale widzę że na zwiedzenie Galerii w całości poświęcę duużo czasu...
Przepraszam od razu za prośbę u mnie -tak od razu gdy się odezwałaś ale tak się ucieszyłam że znalazłam Kogoś z Poznania a jeszcze pamiętam gdy sama tutaj stawialam pierwsze kroki jak cenna była każda pomoc w tamtym najtrudniejszym dla mnie okresie.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Czoko napisał(a):
Dzień dobry! Odwiedziłam Cię i ja ale widzę że na zwiedzenie Galerii w całości poświęcę duużo czasu...
Przepraszam od razu za prośbę u mnie -tak od razu gdy się odezwałaś ale tak się ucieszyłam że znalazłam Kogoś z Poznania a jeszcze pamiętam gdy sama tutaj stawialam pierwsze kroki jak cenna była każda pomoc w tamtym najtrudniejszym dla mnie okresie.
Pozdrawiam Ewa

Oki, załatwione:p:p:p