Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj i dziś rano Bigosek dostał kurczaka z ryżem, marchewką i groszkiem (Bigos nie lubi groszku:ekmm:):eating:

Ma apetyt i chęć do biegania:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='*luthien*']Bigosku, czemu masz bana?:crazyeye:
napisz jak minie czas....

Za spam:placz::placz::placz:
Zbanowanie miało twać do jutra, ale Mod się zlitował nad spamowcami:cool3::diabloti:

Posted

Bo Bigosowa zajmuje się rozsiewaniem spamu...., zdjęcia jej nie w głowie...:evil_lol:

Witaj Bigoskowa, oczywiście żartuję!!!:razz: sama zaczęłam zwracać uwagę, czy np. nie witam się w galeriach tak samo, bo jeszcze mnie zbannują....:diabloti:

jak tam zdróweczko mojej czekoladki????

Posted

Bo Bigosowa zajmuje się rozsiewaniem spamu...., zdjęcia jej nie w głowie...:evil_lol:

Trafiony - zatopiony:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti:

Witaj Bigoskowa, oczywiście żartuję!!!:razz: sama zaczęłam zwracać uwagę, czy np. nie witam się w galeriach tak samo, bo jeszcze mnie zbannują....:diabloti:

Słuszna uwaga!:roll:Trzebaby było zapytać o to Moda;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Albo użyję tych żółto-czerwonych karteczek pod avatarkiem i Cię podkabluję:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak tam zdróweczko mojej czekoladki????

a dziękuję, coraz lepiej:loveu:

Posted

Bigosek zdrowy :multi: Super :multi:

bigos napisał(a):

Albo użyję tych żółto-czerwonych karteczek pod avatarkiem i Cię podkabluję:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:scared:

Posted

Cześć Bigosowa :-) Ja tu pierwszy raz jestem, bo nigdy nie mam czasu na galerie powpadać, ale dziś już tyle obejrzałam :D Chętnie jeszcze kogoś potem odwiedze bo teraz ide sobie zjeść śniadanie i muszę posprzątać :D Czekam na fotki! :)))))))