bigos Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Wczoraj i dziś rano Bigosek dostał kurczaka z ryżem, marchewką i groszkiem (Bigos nie lubi groszku:ekmm:):eating: Ma apetyt i chęć do biegania:multi::multi::multi: Quote
wiq Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 uwazaj, bo zacznie sie specjalnie podtruwac dla takiego menu:lol: ciesze sie, ze juz wydobrzal:p Quote
Mi. Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Bigosku, czemu masz bana?:crazyeye: napisz jak minie czas.... Quote
Behemot Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='*luthien*']Bigosku, czemu masz bana?:crazyeye: Zdaje się, że za spamowanie.... Quote
Mi. Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Behemot']Zdaje się, że za spamowanie.... też chcialam w tym wątku napisac, ale został zamknięty:evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Bigosku kuruj się ....no no taka dietka to może i my zaczniemy chorować;) Quote
bigos Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='*luthien*']Bigosku, czemu masz bana?:crazyeye: napisz jak minie czas.... Za spam:placz::placz::placz: Zbanowanie miało twać do jutra, ale Mod się zlitował nad spamowcami:cool3::diabloti: Quote
bigos Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Bigosek w GALERII RAS:p:p:p http://www.dogomania.pl/gallery/pl/198/0/500.html Quote
bigos Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 samograj napisał(a):Cześć Współbanitko!!! heloł:hand::hand::hand: Quote
wiq Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 no ladnie.. banem po lapach dostalyscie:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cześć Bigoski :multi: Jak się macie? Ja ostatnio wszystko zaniedbałam :-( Quote
barbara.h Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 witaj Bigosowa :loveu: może jakies foteczki? bo ja tu zajrzałam tak na darmo :-( Quote
alive Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 własnie! coś się obywatelko Bigosowa obijacie za zdjęciami :mad: Quote
AlKil Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bo Bigosowa zajmuje się rozsiewaniem spamu...., zdjęcia jej nie w głowie...:evil_lol: Witaj Bigoskowa, oczywiście żartuję!!!:razz: sama zaczęłam zwracać uwagę, czy np. nie witam się w galeriach tak samo, bo jeszcze mnie zbannują....:diabloti: jak tam zdróweczko mojej czekoladki???? Quote
bigos Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Bo Bigosowa zajmuje się rozsiewaniem spamu...., zdjęcia jej nie w głowie...:evil_lol: Trafiony - zatopiony:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: Witaj Bigoskowa, oczywiście żartuję!!!:razz: sama zaczęłam zwracać uwagę, czy np. nie witam się w galeriach tak samo, bo jeszcze mnie zbannują....:diabloti: Słuszna uwaga!:roll:Trzebaby było zapytać o to Moda;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo użyję tych żółto-czerwonych karteczek pod avatarkiem i Cię podkabluję:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak tam zdróweczko mojej czekoladki???? a dziękuję, coraz lepiej:loveu: Quote
bigos Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 wiq, Nugatowa, barbara.h, alive - witajcie dziewuchy:loveu::loveu::loveu: (cierpliwości ludu niespokojny (niezaspokojony)) Quote
beria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bigosek zdrowy :multi: Super :multi: bigos napisał(a): Albo użyję tych żółto-czerwonych karteczek pod avatarkiem i Cię podkabluję:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :scared: Quote
leemonca Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 pobudka!!! wstawać!!! co tak pusto jakoś na dogo :confused: Quote
AlKil Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hurra!!! Bigosek wraca do formy!!!!:multi::multi::multi: Quote
goldenka245 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Cześć Bigosowa :-) Ja tu pierwszy raz jestem, bo nigdy nie mam czasu na galerie powpadać, ale dziś już tyle obejrzałam :D Chętnie jeszcze kogoś potem odwiedze bo teraz ide sobie zjeść śniadanie i muszę posprzątać :D Czekam na fotki! :))))))) Quote
Marta i Wika Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Potwierdzam że Bigosek całkiem w formie - wczoraj biegał z nami nad Wartą i zabierał Wikuni patyki :-) Niestety, nie załapał się na fotki, bo już za ciemno było jak się pojawił :-) Quote
Recommended Posts