Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W poniedziałek dzwonię do kliniki w sprawie Kreski, będę mniej więcej wiedziała ile zapłacimy i co tam z nią ogólnie sie dzieje.
Marzy mi się DT dla niej żeby nie musiała do schroniska jechać, ktoś chętny???

Posted

oj Kreseczka

Stono a może ją ogłosić??

Srebrna w złym stanie... nie słyszy, ledo widzi bo ma tak zaropiałe oczy, nie zgadza się z innymi psami, nie może zostawać sama w domu.. nie mówiąc już o jej wyglądzie... na poczatku tyg idzie na przegląd (chyba Demi jeszcze nie była), lat ma ze 6

Max - bordog wspaniały pies!! Miły, kochany przytulak, zgadza się z innymi psami, jest taką powolną ciapą :) chodzi za człowiekiem i nastawia łepek do głaskania... :) stan jego zdrowia - ma wielką glę/guza pod brodą.. sierść w bardzo złtym stanie z ubytkami, zaropiałe oczka, więcej na razie nie zauważyła Demi

oba psiaki mają mega biegunke

Posted

xmartix napisał(a):
lat ma ze 6

Jezusie, myślałam ze to strasznie stara suka...żeby doprowadzi psa do takiego stanu w 6 lat to trzeba naprawdę :angryy::angryy::angryy:

A ogłoszenia w wolnych chwilach robię i wklejam co zrobiłam do pierwszego postu, nie wyrabiam z czasem dlatego tak powolutku, Srebrnej i Maxa na razie nic nie robię bo raczej do adopcji to one sie nie nadają bidoki, przynajmniej na razie:shake:

Posted

biedne psiaki:( jak można doprowadzić psa do takiego stanu:( co do wizyty przedopcyjnej we wtorek to rozmawiałam przed chwilą z rodzicami i tej Pani najlepiej pasowało by ok.16, po 16.

Posted

Ajula napisał(a):
no i miały farta, że pani się zwróciła do stonki akurat

niech ją szlag, to co zrobili z tymi psami to masakra, kundelki (poza Kreską) w lepszym stanie tylko dlatego ze nie musiały się rozmnażać....

Posted

maksiulab napisał(a):
biedne psiaki:( jak można doprowadzić psa do takiego stanu:( co do wizyty przedopcyjnej we wtorek to rozmawiałam przed chwilą z rodzicami i tej Pani najlepiej pasowało by ok.16, po 16.

Maksiu nie moge sie dobic na PW - oproznij skrzynke.
W takim razie godz 17?
Napisz mi prosze na PW adres tej Pani i twoj nr, nie ma co zasmiecac watku naszym umawianiem ;)

Posted

xmartix napisał(a):
Stonka to dlatego że Gaj wystawił je na swojej stronie i automatycznie jest na adopcje.org :)

o ja głupia c..a:evil_lol: to dlatego tylko Kreska mi weszła

a kreseczka to cud nad cudy, się zgadzam!!!!

Posted

haska ma cieczkę.........nie mam dokąd ich zabrać, kobieta nie chce wydać ich osobno...
a jezeli chodzi Ci o RESZTĘ, to przecież to nie jest nielegalne.............:angryy::angryy::angryy:

Posted

stonka1125 napisał(a):
haska ma cieczkę.........nie mam dokąd ich zabrać, kobieta nie chce wydać ich osobno...
a jezeli chodzi Ci o RESZTĘ, to przecież to nie jest nielegalne.............:angryy::angryy::angryy:

Chyba "Panią" trzeba uświadomić....