maksiulab Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ta pani mówiła na początku że to będzie ds ale narazie wzięli Sonie na dt żeby ją poznać i zobaczyć jak się zachowuję. namiarów nie podawałam bo myślałam że jeśli to jest dt to wizyta przedadopcyjna jest nie potrzeba. w poniedziałek myślę że będę wiedzieć czy się zdecydowali żeby zostawić ją na ds. zdjęcia chętnie zrobię:) Quote
xmartix Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Maksiulab to podaj jednak namiary, bo dt nowe czy nowe hoteliki dla psów tez się sprawdza... bo niestety różne historie są.. wiem że jeszcze nie wiesz, nie słyszałaś.. ale tak bywa. Oczywiście nie twierdzę że Ci Państwo zrobią coś Soni, ale jest zasada ograniczonego zaufania. Dlatego daj znać np. Fiorsteinbock czy Adkaaa5 żeby zrobiły wizytę u tych Państwa :) Quote
stonka1125 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 xmartix napisał(a):Maksiulab to podaj jednak namiary, bo dt nowe czy nowe hoteliki dla psów tez się sprawdza... bo niestety różne historie są.. wiem że jeszcze nie wiesz, nie słyszałaś.. ale tak bywa. Oczywiście nie twierdzę że Ci Państwo zrobią coś Soni, ale jest zasada ograniczonego zaufania. Dlatego daj znać np. Fiorsteinbock czy Adkaaa5 żeby zrobiły wizytę u tych Państwa :) Popieram w całej rozciągłości Quote
maksiulab Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ja narazie się uczę jak to wszystko wygląda:) zadzwonię do rodziców i zapytam się o wszystko a później skontaktuję się z dziewczynami. Quote
GochaT Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 wesoło nie jest.. jak zwykle potrzebne są pieniążki to ja wyślę 50,00 zł ziarnko do ziarnka i cos sie uzbiera - potem jeszcze cos doslę, trzeba tylko zobaczyc jak na koniec miesiaca wyjdą nasze psy , ile trzeba bedzie dołożyć itd Quote
stonka1125 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 GochaT napisał(a):wesoło nie jest.. jak zwykle potrzebne są pieniążki to ja wyślę 50,00 zł ziarnko do ziarnka i cos sie uzbiera - potem jeszcze cos doslę, trzeba tylko zobaczyc jak na koniec miesiaca wyjdą nasze psy , ile trzeba bedzie dołożyć itd Dotarłaś Małgorzato, bardzo sie cieszę i spytam tylko, czy z Twoich pieniążków na auto zostało cokolwiek??? Quote
maksiulab Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 rozmawiałam przed chwilą z rodzicami. we wtorek pojadę zrobić zdjęcia Soni, i zawiozę umowę adopcyjną do podpisania, a jak już Sonia będzie po sterylizacji to dostarczę wszystkie dokumenty od weterynarza. Quote
maksiulab Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 acha i jak będę szła robić zdjęcia we wtorek to pójdę z jakąś dziewczyną z TOZ-u żeby zobaczyła jakie Sonia będzie miała warunki. Quote
stonka1125 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 no i super, dzięki, miło bedzie napisać w pierwszym poście że Sońka w domu Quote
GochaT Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Chociaż jednym sie udało a ta reszta co sie błąka ...stona forsy na auto nie ruszam i mam dojście do sprowadzanych więc jest dobrze... Quote
stonka1125 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 GochaT napisał(a):Chociaż jednym sie udało a ta reszta co sie błąka ...stona forsy na auto nie ruszam i mam dojście do sprowadzanych więc jest dobrze... Myślałąm że już możesz tylko mieć marzenie w związku z autem, a może coś do adopcji byś chciała:diabloti:? Quote
maksiulab Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Sonia będzie miała teraz dobrze:) we wtorek jak wrócę z Dzierżoniowa to prześlę wam zdjęcia:) Quote
maksiulab Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Sonia będzie miała teraz dobrze:) we wtorek prześlę Wam zdjęcia:) ja się teraz stresuję bo w pon jedziemy Maksa wykastrować, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Quote
stonka1125 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 maksiulab napisał(a): ja się teraz stresuję bo w pon jedziemy Maksa wykastrować, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Nic się nie bój, młody , zdrowy, wszystko będzie ok, a Maksiu będzie miał święty spokój i ominą go pokusy, to naprawdę najlepsza decyzja. Quote
Ajula Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 stonka1125 napisał(a):Nic się nie bój, młody , zdrowy, wszystko będzie ok, a Maksiu będzie miał święty spokój i ominą go pokusy, to naprawdę najlepsza decyzja. tak jest, dokładnie tak :) Quote
maksiulab Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 dziękuję za wsparcie:) wiem że to dobra decyzja ale zawsze jak mają mu coś robić u weterynarza to się boję o niego Quote
Poker Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 potrzebujecie kasę ? mogę dorzucić parę groszy od znajomej Quote
agada Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Poker napisał(a):potrzebujecie kasę ? mogę dorzucić parę groszy od znajomej :modla::modla: Błagamy, każda pomoc i grosik potrzebna, :buzi:dziękujemy w imieniu psiaków... Quote
fiorsteinbock Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Maksiulab - masz pelna skrzynke :) Czy wtorek, godz 12 pasuje? Quote
stonka1125 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Poker napisał(a):potrzebujecie kasę ? mogę dorzucić parę groszy od znajomej No nie pytaj nawet:lol: Kreska w klinice pogryziona i ma coś z łapami, Srebrna u Demi w stanie okropnym + bordogi i dwójka w Gaju do szczepień i robali, reszta zresztą też......a ty poker dostałaś pw szczegółowe? Quote
maksiulab Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 mi by w sumie najbardziej pasowało po 13 (obojętnie o której) bo o 11.50 mam pks (a wcześniej nie mogę jechać). Quote
stonka1125 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Poker napisał(a):nie dostałam żadnego PW no to już ślę do Ciebie! Quote
Recommended Posts