Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj tak jest wspaniała:) dzisiaj jak byłam to tak słodko zasnęła przytulona do mnie:) moi rodzice są już przyzwyczajeni do gubienia sierści bo jak przyjeżdżam z Maksem to później cały dom jest biszkoptowy

Posted

baldek2 napisał(a):
Prosze o nr konta:evil_lol:

Widzę że powolutku docierają posiłki, a numer konta w pierwszym poście, ale zeby Ci słońce moje ułatwić, to prześlę na pw :)

Zaraz ruszamy po trzy kundliki!

Posted

to dzisiaj te 3 bierzesz?? myślałam że jutro

my u Demi siedzimy bo Tż dokańcza jej kojce :eviltong:

zaraz biorę się za ogloszenia Soni

może Stonka bedziesz tez zbierac info o psach w 1 poście? żeby nie grzebać w całym wątku

Posted

Dzisiaj tż ma wolne i tylko dzisiaj możemy, jak nie dziś to dopiero w przyszłym tygodniu, więc idziemy za ciosem, czekam tylko na sygnał od maksiulab i ruszamy, od razu zrobimy im wirusówki, a nasza Sonieczka dostała cieczkę:cool3:

Posted

albo ja w drugim poście umieszczę Sonię:)
ta nasza u rodziców Maksiulab? ...to dobrze ze zdążylismy ją zbarać, tzn podziękowania dla MAKSIULAB I RODZICÓW:loveu:

Posted

alarm z cieczką był fałszywy, Sonia została wczoraj spryskana preparatem na kleszcze i pchły, okazało się że w nocy odpadły z niej kleszcze i ktoś to musiał rozdeptać i stąd ta krew, moi rodzice nigdy nie mieli suni z cieczką w domu stąd ta pomyłka. Sonia została też odrobaczona.

Posted

maksiulab napisał(a):
Dziękujemy za ogłoszenia:) na koty Sonia w ogóle nie reaguje, do innych suk nie jest agresywna.

Grzeczna Panna:)

Posted

Wróciliśmy właśnie, jedna sunia została w klinice, pies i sunia maluszek w Gaju, trochę poogarniam siebie i swoje zwierzaki i napiszę szczegóły, dodam teraz tylko ze się zakochałam nieprzytomnie w jednej biduni:):):)Aha, no wielkie brawo dla maksiulab i jej chłopaka, jak na początki dogomaniackie to zaczęli bardzo intensywnie, bo przewóż tych trzech wariatów to nie takie hop, jak na pierwszy raz (bo Sońka to tylko taki przedsmak był transportowy ;))

kamilawa napisał(a):
Zapisuję, poczytam później.
Czy o malamutach ciotki już wiedza czy mam dać znać?

Chyba nie, jak możesz to daj znać i dzięki!