Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
kurcze, a szkoda, nawet na prośbę? u Was chyba jest wet dochodzący, tak?

Nie weta mamy na miejscy- powiatowego.
Myślę że mogła by być wykonana kastracja, gdyby była potrzebna już na 100% bo u nas w schronie tylko suczki są sterylizowan.
Kastracja musiała by być ze zwrotem kosztów ponieważ sterylizacje opłaca TOZ/Oborniki i już ma duży dług więc nie może sobie poswolić jeszcze na kastracje samców...

Posted

Dziewczyny, nie mam czasu na czytanie całego wątku - niestety. Mam pytanko: co się dzieje z tymi molosowatymi z pierwszej strony (mastifka i dwa dogi de bordeaux)?
Znajomy ma suczkę mastifa neapolitańskiego - ma już 10 lat, chciałby zorganizować dla niej towarzystwo - jakiegoś młodszego "molosowatego" psiaka w potrzebie. Poprosił mnie o pomoc w znalezieniu odpowiedniego pieska.

Posted

Dziękuję Xmatrix:-). Psiaki sa naprawdę przepiekny, a proponowany przez Ciebie fila ma na domiar bardzo dobra psychikę. Mam nadzieję, że któregoś z nich uda się wyadoptować:-)

• 7 months later...
Posted

[quote name='stonka1125']Pola pisz do Toli w sprawie Gasa, chociaż tyle czasu mineło że nie wiem czy on jest w schronisku, za to Kreska przed świetami pojechała do domu :)[/QUOTE]
To dobre wieści, a jak reszta tego topielcowego stada?

Posted

Oki juz pisałam :PP

[quote name='stonka1125']Pola pisz do Toli w sprawie Gasa, chociaż tyle czasu mineło że nie wiem czy on jest w schronisku, za to Kreska przed świetami pojechała do domu :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='stonka1125']Te które ja zabrałam (Kreska, Suchar i Kromka) sa w domkach :)[/QUOTE]
Piękne imiona jak dla głodomorków :evil_lol:, ale to super, bo już sie martwiłam, ze dołączyłaś do stada :roll::lol: