Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stonka1125'][FONT=Georgia]Dla onki SONI tez szukamy dt, u rodziców maksiulab może zostać do przyszłego czwartku!!![/FONT]
Trochę mało czasu:(

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edi100 napisał(a):
Trochę mało czasu:(

Wiem, ale dzisiaj sie dowiedziałam....Będzie ciężko, tym bardziej ze sunia wie co to dom i szkoda byłoby do kojca.................a tutaj tak mało ludzi a tyle pw wysłałam wczoraj...

Posted

stonka1125 napisał(a):
Wiem, ale dzisiaj sie dowiedziałam....Będzie ciężko, tym bardziej ze sunia wie co to dom i szkoda byłoby do kojca.................a tutaj tak mało ludzi a tyle pw wysłałam wczoraj...

Ja też powysyłałam i jeszcze będę. Mało nas, za mało i czasu mało. Kuchnia:(
Gdyby Sonię teraz do kojca wsadzić, to dla Niej kolejna trauma:(
Trzeba poprosić dziewczyny z Forum owczarków koniecznie o pomoc w szukaniu dt.

Posted

Maksiulab dawaj zdjęcia to porobię ogłoszenia!!

doszła wpłata 50 zł od Teresy Borcz! Bardzo dziękujemy! Stonko zapisz

spamujcie ile się da, na wątkach też

Posted

Wpisałam P.Teresę, dziękujemy!
maksiulab jest jeszcze chyba w Dzierzoniowie, zaraz jak wróci to wrzuci foty, prosiłam ja o zakup trzech smyczy i trzech obroży dla psów, które jutro zabieram i powiedziałam żeby wzięła paragon.

Posted

Od reki nie jestesmy w stanie pomc, ale napewno skonsultuje sie i IKA i cos bedziemy sie starac wymyslic. Ostatnie dni sa straszne i nie wiadomo ktore stworzonko wazniejsze. Czy ktos zrobi bazarek na psy z tego watku, chetnie przesle zdjecia i zajme sie wysylka.

Posted

Trzeba jakiś chwytliwy tytuł tego bazarku, bo sprawa na cito :shake::cool3:, jakaś masakra ostatnio, jak dla mnie to trochę za mało w środkach przekazu o tym zwierzęcym nieszczęściu się mówi, ja wiem ludzie ponad, ale tych pomagającym ludziom znacznie więcej jednak....:-(

Posted

ja właśnie wróciłam od rodziców, Sonia może zostać u moich rodziców dopóki nie znajdziemy jej kochającego domu, nie ma mowy żeby ją oddać do kojca, zdjęcia mam zaraz postaram się wstawić tylko nie wiem czy będę umieć:P kupiłam już obroże i smycze, paragon wzięłam ale nie oddawajcie i pieniędzy, myślę że te pieniądze przydadzą się na ważniejsze rzeczy.

Posted

moja mama najprawdopodobniej będzie szła do pracy właśnie od czwartku, ale Sonia jak najbardziej może zostać:) jakoś wszystko zorganizujemy żeby było jej dobrze:) zaraz ci wyśle zdjęcia

Posted

maksiulab napisał(a):
zdjęcia już wysyłam, trochę ich jest i niestety wolno się wysyła

Ile ich jest Ania?Nie wiem czy mi się zmieszczą na skrzynkę, jeszcze nie przyszły.

Posted

maksiulab napisał(a):
moja mama najprawdopodobniej będzie szła do pracy właśnie od czwartku, ale Sonia jak najbardziej może zostać:) jakoś wszystko zorganizujemy żeby było jej dobrze:) zaraz ci wyśle zdjęcia

Czyli uff, nie trzeba na gwałt dt szukać? Dobrze zrozumiałam?:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Czyli uff, nie trzeba na gwałt dt szukać? Dobrze zrozumiałam?:)

Też tak rozumiem, problem polegał na tym że rodziców dość długo w domu nie będzie, ale jak dadzą radę to super.

nie mam zdjęć

Posted

dobrze zrozumieliście:) jakoś dadzą radę, ja będę jeździć do nich jak najczęściej będę mogła żeby pobyć z Sonia, to może napiszcie mi jak się zdjęcia wstawia na forum