Edi100 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='stonka1125'][FONT=Georgia]Dla onki SONI tez szukamy dt, u rodziców maksiulab może zostać do przyszłego czwartku!!![/FONT] Trochę mało czasu:( Quote
stonka1125 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Edi100 napisał(a):Trochę mało czasu:( Wiem, ale dzisiaj sie dowiedziałam....Będzie ciężko, tym bardziej ze sunia wie co to dom i szkoda byłoby do kojca.................a tutaj tak mało ludzi a tyle pw wysłałam wczoraj... Quote
Edi100 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 stonka1125 napisał(a):Wiem, ale dzisiaj sie dowiedziałam....Będzie ciężko, tym bardziej ze sunia wie co to dom i szkoda byłoby do kojca.................a tutaj tak mało ludzi a tyle pw wysłałam wczoraj... Ja też powysyłałam i jeszcze będę. Mało nas, za mało i czasu mało. Kuchnia:( Gdyby Sonię teraz do kojca wsadzić, to dla Niej kolejna trauma:( Trzeba poprosić dziewczyny z Forum owczarków koniecznie o pomoc w szukaniu dt. Quote
stonka1125 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Kto jest od owczarków, nawet nie wiem i ogólnie jakiś dół mnie dzisiaj dopadł...... Quote
xmartix Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Maksiulab dawaj zdjęcia to porobię ogłoszenia!! doszła wpłata 50 zł od Teresy Borcz! Bardzo dziękujemy! Stonko zapisz spamujcie ile się da, na wątkach też Quote
stonka1125 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Wpisałam P.Teresę, dziękujemy! maksiulab jest jeszcze chyba w Dzierzoniowie, zaraz jak wróci to wrzuci foty, prosiłam ja o zakup trzech smyczy i trzech obroży dla psów, które jutro zabieram i powiedziałam żeby wzięła paragon. Quote
Ada-jeje Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Od reki nie jestesmy w stanie pomc, ale napewno skonsultuje sie i IKA i cos bedziemy sie starac wymyslic. Ostatnie dni sa straszne i nie wiadomo ktore stworzonko wazniejsze. Czy ktos zrobi bazarek na psy z tego watku, chetnie przesle zdjecia i zajme sie wysylka. Quote
stonka1125 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Nie wyrabiam się za bardzo czasowo, ale jak nikt inny się nie zgłosi to zrobię bazarek, chciaz sprawniej poprowadziłby go ktoś wydolniejszy czasowo. Quote
xmartix Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Agada już wysyła mi zdjęcia na bazarek, to może i Ty Ada-jeje mi wyślesz to zrobię [email protected] Quote
Ada-jeje Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jeszcze dzis popatrze jakie foty fantow mam na kompie to Ci przysle. Quote
agada Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Trzeba jakiś chwytliwy tytuł tego bazarku, bo sprawa na cito :shake::cool3:, jakaś masakra ostatnio, jak dla mnie to trochę za mało w środkach przekazu o tym zwierzęcym nieszczęściu się mówi, ja wiem ludzie ponad, ale tych pomagającym ludziom znacznie więcej jednak....:-( Quote
maksiulab Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ja właśnie wróciłam od rodziców, Sonia może zostać u moich rodziców dopóki nie znajdziemy jej kochającego domu, nie ma mowy żeby ją oddać do kojca, zdjęcia mam zaraz postaram się wstawić tylko nie wiem czy będę umieć:P kupiłam już obroże i smycze, paragon wzięłam ale nie oddawajcie i pieniędzy, myślę że te pieniądze przydadzą się na ważniejsze rzeczy. Quote
stonka1125 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 maksiulab, ale co z pracą mamy??? Dzięki za obróżki i smyczki! Jak chcesz to podeślij mi foty na maila : [email protected] Quote
stonka1125 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='xmartix']Agada już wysyła mi zdjęcia na bazarek, to może i Ty Ada-jeje mi wyślesz to zrobię [email protected] No to mi Marta dupsko uratowałaś:lol: Quote
maksiulab Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 moja mama najprawdopodobniej będzie szła do pracy właśnie od czwartku, ale Sonia jak najbardziej może zostać:) jakoś wszystko zorganizujemy żeby było jej dobrze:) zaraz ci wyśle zdjęcia Quote
maksiulab Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 zdjęcia już wysyłam, trochę ich jest i niestety wolno się wysyła Quote
stonka1125 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 maksiulab napisał(a):zdjęcia już wysyłam, trochę ich jest i niestety wolno się wysyła Ile ich jest Ania?Nie wiem czy mi się zmieszczą na skrzynkę, jeszcze nie przyszły. Quote
maksiulab Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 9 zdjęć jest ale mój komputer wolno chodzi dlatego się tak długo wysyłało, już powinno być:) Quote
Edi100 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 maksiulab napisał(a):moja mama najprawdopodobniej będzie szła do pracy właśnie od czwartku, ale Sonia jak najbardziej może zostać:) jakoś wszystko zorganizujemy żeby było jej dobrze:) zaraz ci wyśle zdjęcia Czyli uff, nie trzeba na gwałt dt szukać? Dobrze zrozumiałam?:) Quote
stonka1125 Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Edi100 napisał(a):Czyli uff, nie trzeba na gwałt dt szukać? Dobrze zrozumiałam?:) Też tak rozumiem, problem polegał na tym że rodziców dość długo w domu nie będzie, ale jak dadzą radę to super. nie mam zdjęć Quote
maksiulab Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 dobrze zrozumieliście:) jakoś dadzą radę, ja będę jeździć do nich jak najczęściej będę mogła żeby pobyć z Sonia, to może napiszcie mi jak się zdjęcia wstawia na forum Quote
xmartix Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 może zmniejsz je i dopiero wyślij? zdjęcia trzeba zmniejszyc do 500 na przykłąd, potem wstawiasz na stronę www.imageshack.us kopiujesz link ten drugi pod zdjęciem dajesz na obrazek ten z drzewkiem i wstawiasz tam skopiowany link i enter Quote
Recommended Posts