Edi100 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 stonka1125 napisał(a):Zmieniłam tytuł, ale nie jestem do niego przywiązana ;) jak ktoś ma lepsze propozycje do dawać!!! Jest bardzo prawdziwy:( Quote
stonka1125 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 dzieciaki muszą iść do domów, prosimy o ogłoszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
_ogonek_ Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witam ;) Mogłabym porobić ogłoszeni, ale dopiero za tydzień, czy taka propozycja mogłaby być wzięta pod uwagę :loveu: ? Quote
stonka1125 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 _ogonek_ napisał(a): czy taka propozycja mogłaby być wzięta pod uwagę :loveu: ? bardzo biorę pod uwagę!!!!!! dziękuję:loveu::loveu::loveu: wszystkie psiska PILNE! Quote
agada Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 stonka1125 napisał(a):dzieciaki muszą iść do domów, prosimy o ogłoszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam pakiet ogłoszeń, tylko potrzebuję tekst o konkretnym psiaku, zdjęcia i kontakt. Quote
stonka1125 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Którego chcesz, ja Ci mogę dać info o Kresce Quote
agada Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 stonka1125 napisał(a):Którego chcesz, ja Ci mogę dać info o Kresce Mi bez różnicy, który może już iść to dawaj, zaraz wszystko prześlę do wykonawcy. Quote
maksiulab Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ja w piątek odwiedziłam Sonię. Dziewczyna jest bardzo szczęśliwa i już coraz mniej widać w niej tą zalęknioną sunię która poznałam. Odważnie szczeka na psy które pojawiają się w pobliżu jej domku, skacze, biega. Po sterylizacji już całkowicie doszła do siebie. Powiem Wam że to bardzo wybredna panna, nawet szyneczki nie chciała zjeść. Teraz mam nadzieję że pozostałe psiaki znajdą domy. Quote
Helga&Ares Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Kreska już po sterylce, gotowa do adopcji! Niestety cały czas nie trzyma czystości - potrzeba cierpliwej osoby, która ją nauczy, że najfajniej siku i kupke robi się na łonie natury :) Zostaje już sama, to znaczy, początkowo wyje, ale już po chwili uspokaja się, a jak słyszy, że zbliża się człowiek, to wali ogonem o ściany;) Ma wilczy apetyt, i jest Baleronem, przytyło jej się, oj przytyło... Trzeba uważać, żeby nie roztyła się mocno, bo ona ciachnięta przecież. Jest przesłodka, przekochana, całuje, skacze, liże po rękach - i ufa człowiekowi bezgranicznie, to się ceni. Uroda to jej kolejny atut. Lubi inne psy. Cuuudna dziewucha ! http://picasaweb.google.com/dm6172/Kreska# Quote
maksiulab Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 jak dobrze Ją widzieć w takiej dobrej formie:) Quote
agada Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ten tekst, nie chcę Was martwić, ale do ogłoszeń to srednio się nadaje.... :shake: Na początku już mam walić o wszystkich niedociągnięciach psa :oops:, najpierw niech się spodoba, a potem dozować takie rzeczy. Trzeba mi jej wiek, wielkość, zachowanie do dzieci, innych psów, kotów to rozszerza zakres potencjalnych chętnych, jak chodzi na smyczy? Nie znam przecież wogule Kreski trochę suchych faktów mi trza! :diabloti: Quote
_ogonek_ Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Mnie też by się przydały takie "suche fakty". Wybierzcie na początek b. proszę ok. 2 psiaki. Od piątku moge ruszyć z ogł. Quote
agada Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Super to ogłoszenia miałyby już trzy, ...no tylko trzy.., biorąc pod uwagę ich liczbę! Quote
Ajula Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kreska jest po prostu zachwycająca :loveu: posłałam grosik na psiaki Quote
demi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Marta przekazuje że "z bazarku jest: Anetek100 20 zł i Wroobelterrorystka 35 zł od Kumiko kasy nie będzie, bo wpłaciła na fundację Pro Animals i nie ma jak tego wyciągnać razem: 55 zł, wpisz Stonka proszę :) dziękuję dziewczynom za wpłaty i fanty do bazarku, pozdrawiam" Quote
Ada-jeje Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 demi moze trzeba tu wyjasnic ze Wroobelterrorystaka wplacila cala kase lacznie z kosztami wysylki na wasze konto, zas koszty za przesylke mialy isc na konto Fundacji bo to fanty Fundacyjne. Jak widac z zaistnialej pomylki stracilyscie na zysku okolo 3-5 zl. Wiem ze kazda zlotowka sie liczy, ale to nie ja popelnilam blad. Quote
demi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 już jest wszystko jasne, także spoko i tak fajnie że są pieski są do przodu z kasą :) o te 3 zł nie ma co się kłócić Quote
stonka1125 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 nie mogę edytowac postu, spróbuję później wpisać pieniądze z bazarku Quote
maksiulab Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 dzisiaj widziałam zdjęcia Szyszki na forum bordozym, ale dziewczyna jest szczęśliwa:) na pewno szybko znajdzie domek ale chyba nie będzie chciała wyjeżdżać od Demi:) Quote
Ada-jeje Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Prosze napisac PW do Kumiko i podac jej nr. konta na ktore moze wplacic 5 zl. za kolnierz, tak sie dobrze slozylo ze Kumiko wylicytowala na naszym bazarku fant i uzgodnilam z nia ze wplaci o 5 zl. mniej. Quote
Kumiko Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='demi']już jest wszystko jasne, także spoko i tak fajnie że są pieski są do przodu z kasą :) o te 3 zł nie ma co się kłócić[/QUOTE] Sprawa już rozliczona - wpłaciłam 5 PLN na konto podane na tym wątku - bank ten sam, więc kaska powinna szybko zostać zaksięgowana. Quote
maksiulab Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 kumiko jutro będę wysyłać kołnierz, daj znać jak już dojdzie:) Quote
demi Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 doszło to 5 zł jakoś wyjątkowo zamotany był ten bazarek ;) ale dziękujemy za zakupy i fanty jeszcze raz, pieski będą miały więcej kaski na leczenie Quote
agada Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='demi']doszło to 5 zł jakoś wyjątkowo zamotany był ten bazarek ;) ale dziękujemy za zakupy i fanty jeszcze raz, pieski będą miały więcej kaski na leczenie[/QUOTE] Tak jakoś wyszło, przez tego bana głównej nadzorującej, ale nie ma tego złego... :lol:. Jeszcze czekam na odpowiedź Asior, której wysłałam spodnie do mierzenia:evil_lol:, jeśli kupi to dodatkowa kasa będzie ;) Quote
Recommended Posts