Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stonka1125 napisał(a):
Zmieniłam tytuł, ale nie jestem do niego przywiązana ;) jak ktoś ma lepsze propozycje do dawać!!!

Jest bardzo prawdziwy:(

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stonka1125 napisał(a):
dzieciaki muszą iść do domów, prosimy o ogłoszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam pakiet ogłoszeń, tylko potrzebuję tekst o konkretnym psiaku, zdjęcia i kontakt.

Posted

stonka1125 napisał(a):
Którego chcesz, ja Ci mogę dać info o Kresce

Mi bez różnicy, który może już iść to dawaj, zaraz wszystko prześlę do wykonawcy.

Posted

Ja w piątek odwiedziłam Sonię. Dziewczyna jest bardzo szczęśliwa i już coraz mniej widać w niej tą zalęknioną sunię która poznałam. Odważnie szczeka na psy które pojawiają się w pobliżu jej domku, skacze, biega. Po sterylizacji już całkowicie doszła do siebie. Powiem Wam że to bardzo wybredna panna, nawet szyneczki nie chciała zjeść. Teraz mam nadzieję że pozostałe psiaki znajdą domy.

Posted

Kreska już po sterylce, gotowa do adopcji!
Niestety cały czas nie trzyma czystości - potrzeba cierpliwej osoby, która ją nauczy, że najfajniej siku i kupke robi się na łonie natury :) Zostaje już sama, to znaczy, początkowo wyje, ale już po chwili uspokaja się, a jak słyszy, że zbliża się człowiek, to wali ogonem o ściany;) Ma wilczy apetyt, i jest Baleronem, przytyło jej się, oj przytyło... Trzeba uważać, żeby nie roztyła się mocno, bo ona ciachnięta przecież. Jest przesłodka, przekochana, całuje, skacze, liże po rękach - i ufa człowiekowi bezgranicznie, to się ceni. Uroda to jej kolejny atut. Lubi inne psy. Cuuudna dziewucha !

http://picasaweb.google.com/dm6172/Kreska#

Posted

Ten tekst, nie chcę Was martwić, ale do ogłoszeń to srednio się nadaje.... :shake: Na początku już mam walić o wszystkich niedociągnięciach psa :oops:, najpierw niech się spodoba, a potem dozować takie rzeczy. Trzeba mi jej wiek, wielkość, zachowanie do dzieci, innych psów, kotów to rozszerza zakres potencjalnych chętnych, jak chodzi na smyczy? Nie znam przecież wogule Kreski trochę suchych faktów mi trza! :diabloti:

Posted

Marta przekazuje że
"z bazarku jest: Anetek100 20 zł i Wroobelterrorystka 35 zł
od Kumiko kasy nie będzie, bo wpłaciła na fundację Pro Animals i nie ma jak tego wyciągnać
razem: 55 zł, wpisz Stonka proszę :)
dziękuję dziewczynom za wpłaty i fanty do bazarku, pozdrawiam"

Posted

demi moze trzeba tu wyjasnic ze Wroobelterrorystaka wplacila cala kase lacznie z kosztami wysylki na wasze konto, zas koszty za przesylke mialy isc na konto Fundacji bo to fanty Fundacyjne. Jak widac z zaistnialej pomylki stracilyscie na zysku okolo 3-5 zl. Wiem ze kazda zlotowka sie liczy, ale to nie ja popelnilam blad.

Posted

dzisiaj widziałam zdjęcia Szyszki na forum bordozym, ale dziewczyna jest szczęśliwa:) na pewno szybko znajdzie domek ale chyba nie będzie chciała wyjeżdżać od Demi:)

Posted

Prosze napisac PW do Kumiko i podac jej nr. konta na ktore moze wplacic 5 zl. za kolnierz, tak sie dobrze slozylo ze Kumiko wylicytowala na naszym bazarku fant i uzgodnilam z nia ze wplaci o 5 zl. mniej.

Posted

[quote name='demi']już jest wszystko jasne, także spoko
i tak fajnie że są pieski są do przodu z kasą :) o te 3 zł nie ma co się kłócić[/QUOTE]
Sprawa już rozliczona - wpłaciłam 5 PLN na konto podane na tym wątku - bank ten sam, więc kaska powinna szybko zostać zaksięgowana.

Posted

doszło to 5 zł
jakoś wyjątkowo zamotany był ten bazarek ;) ale dziękujemy za zakupy i fanty jeszcze raz, pieski będą miały więcej kaski na leczenie

Posted

[quote name='demi']doszło to 5 zł
jakoś wyjątkowo zamotany był ten bazarek ;) ale dziękujemy za zakupy i fanty jeszcze raz, pieski będą miały więcej kaski na leczenie[/QUOTE]
Tak jakoś wyszło, przez tego bana głównej nadzorującej, ale nie ma tego złego... :lol:.
Jeszcze czekam na odpowiedź Asior, której wysłałam spodnie do mierzenia:evil_lol:, jeśli kupi to dodatkowa kasa będzie ;)