Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mika31 napisał(a):
oby się udało trzymam kciuki!!

Ja też trzymam, bo to super wiadomość, że Karmelek ma domek i święta spędzi na własnej kanapie i pewnie jakiś prezent pod choinką znajdzie ;)
A z tym sikaniem jest dokładnie tak jak napisała Taks. Jak się pies zaaklimatyzuje, czuje się bezpiecznie i zaznaczy swój teren to już przestaje posikiwać.

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Zmieńcie tytuł wątku!!!!
Gdyby sie trafił ten transport np. dzień , maksymalnie 2 dni wcześniej to w Krakowie myślę, że ktoś przechowa Karmelka

poproszę Sylwię o zmianę.
majuska szukam...
tylko jak na złość transport jest wtedy, kiedy go nie potrzeba.

Posted

weszka napisał(a):
Dostałam maila ale niestety nie wybieram się w tamte rejony i nie mogę pomóc. Mam nadzieję, że uda się psiaka szczęśliwie dowieźć.

Dzięki.
No trudno, ale jakbyś wiedziała coś na temat transportów w tamtą stronę to daj proszę znać.

Posted

majuska chce go odebrac z Wieliczki 11 grudnia.
Najlepiej gdyby był u kogoś dzień wcześniej i kto by go podwiózł do Wieliczki, to nie jest kawał drogi. A widziałam osoby, które oferowały się na krótszych trasach z Krk.

Posted

wtatara napisał(a):
najlepiej będzie jak osoba ,która wszystko organizuje do mnie zadzwoni to zobacze na ile jestem w stanie pomóc.

ok. zobaczymy jak to załatwimy. na pewno dam ci znać w jakiś sposób.

Posted

Doszliśmy do wniosku, że najlepiej jak chłopaki pojadą razem. Zawiezie ich (Karmela i Ganzes) Przemek z Psich Ratowników.
Ale trzeba około 450/460 zł uzbierać.
Dziś wieczorem wystawiam bazarek. Jak tylko wrócę ze schroniska.

Posted

Dziewczyny, zostało 40 zł. od Alpena jak był u nas na PDT. Napiszcie mi nr konta i dane na kogo wysłać te pieniążki- przydadzą się do transportu Karmelka do nowego domku.