_ogonek_ Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ingrid44 napisał(a):Trzeba koniecznie wyslac go do DT -KONIECZNIE ! Rotek daj znac czy masz jakis na oku . Możemy już zacząć zbierać deklaracje. Fakt, w schronisku mamy przepełnienie i Karmel niestety będzie musiał trafić do boksu z psem-gnębicielem :( Bardzo bym Was prosiła o pomoc. Quote
Ingrid44 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Zaplace 250zl za pierwszy miesiac i niedlugo bedzie bazarek dla Karmelka. Starajcie sie o DT i rozsylajcie watek gdzie sie da. Ja tez bede rozsylac w miare mozliwosci. Quote
Ingrid44 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Czy Karmelek juz jest w Schronisku. Przypomnialo mi sie ze zostaly chyba jakies pieniazki od Alpena. Moze razem bylo by chociaz na 2 miesiace Hotelikowania a w miedzyczasie albo znajdzie sie DS albo uzbieramy Deklaracje . Quote
_ogonek_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Karmelka nie ma jeszcze w schronisku, ale na dniach się pojawi. Pieniądze Alpena zostały wysłane na Rozi u zuziM, suczkę od nas która jest u zuzi od lutego. rotek napisała o tym na jego wątku, nikt nie protestował aby jego deklarację wysłać gdzieś indziej. Quote
Isadora7 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 No to widzę że będzie trzeba wrócić aukcje. Biedny Karmelek. Quote
Ingrid44 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 _ogonek_ napisał(a):Karmelka nie ma jeszcze w schronisku, ale na dniach się pojawi. Pieniądze Alpena zostały wysłane na Rozi u zuziM, suczkę od nas która jest u zuzi od lutego. rotek napisała o tym na jego wątku, nikt nie protestował aby jego deklarację wysłać gdzieś indziej. Zapomnialam o tym . W kazdym razie trzeba go wyslac do DT . Quote
Isadora7 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Umieściłam link do wątku na grupie SOS DLA JAMNIKÓW na facebooku Quote
Ingrid44 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='Isadora7']Umieściłam link do wątku na grupie SOS DLA JAMNIKÓW na facebooku Swietny pomysl. Pieknie Dziekujemy :) :) :) Quote
EVA2406 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Brak słów..............................a miał być taki super domek :angryy: Quote
_ogonek_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Isadora, pięknie dziękujemy. Karmel po tym jak do nas trafił (maj 2010 ) zachowywał czystość. Jednak latem zamieszkał na zewnątrz i może się oduczył... W każdym bądź razie szukamy domu z ogródkiem. Może być z suczkami. Quote
Ingrid44 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Piszcie na bierzaco co z Karmelkiem bo nie wiem czy szukac DT czy juz rotek ma jakies na oku ? Czy zbierac deklaracje ? Quote
_ogonek_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Na bieżąco to tak: Od dzisiejszego wieczora Karmel jest u nas. Ma bardzo okrągły brzuszek ;) . Chłopak zamieszkał na razie w mniejszym boksie, sam. Będzie miał spacerki codziennie. Na razie... DT i DS to tylko takie które tolerowałyby ewentualne wpadki z kupą lub siku Karmela. On się chyba faktycznie oduczył trzymania czystośći... :roll: Karmel robi kiedy chce. rotek na razie nie ma nic na oku, zresztą tak naprawdę ona nie ma prawie w ogóle czasu, i tak niesamowite że zagląda na dogo. Ingrid, jeżeli byłby DT naprawdę cierpliwy, to myślę że Uciechów zgodziłby się go tam wysłać. Ale tak jak pisałam. Karmel robi kiedy chce i gdzie chce... Quote
Ingrid44 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Decyzja nalezy do WAS czy chcecie zeby zostal w Schronisku czy pojechal do DT. Ja moge pomoc na poczatku finansowo. Quote
Wiwi Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 _ogonek_ napisał(a):On się chyba faktycznie oduczył trzymania czystośći... Karmel robi kiedy chce i gdzie chce... a może ma jakieś problemy zdrowotne? czasami starsze psy tak mają, że nad tym nie panują, ale przecież on do nie dawna trzymał, tak? to może cos mu dolega... Quote
_ogonek_ Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ingrid44 napisał(a):Decyzja nalezy do WAS czy chcecie zeby zostal w Schronisku czy pojechal do DT. Ja moge pomoc na poczatku finansowo. Ingrid, on mógłby pojechać do DT, ale to musi być cierpliwy DT, tak jak pisałam:-( Asiu, myśleliśmy nad tym... Tylko że nic na to nie wskazuje.... Tak naprawdę nie wiem jak mu już szukać domu... Ale mam nadzieję, że ktoś się znajdzie... Quote
nanet1002 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Może to faktycznie choroba, mój psiak też tak miał , nie kontrolował potrzeb w domu:( Na spacerkach zawsze się załatwiał a w domu i tak się załatwiał:( Moze to faktycznie objaw choroby, mój miał nowotwór chłoniaka:( Jak jego węzły chłonne wyglądają ? są powiekszone czy normalne?? Quote
Wiwi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 no nie... mój Pluti też na samym końcu miał problem z wytrzymywaniem a odszedł na raka prostaty... nie, a może my za bardzo czarno to wszystko widzimy może maluch się po prostu rozleniwił, a my tutaj już w rozpacz popadamy trzymaj się maluszku i nie strasz ciotek Quote
_ogonek_ Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Nie wiem dziewczyny naprawdę... :( Tak pechowego psiaka u nas jeszcze nie bylo Quote
_ogonek_ Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 paulinken napisał(a):U BeaBono nie ma już miejsca? Jak pisałam wcześniej: DT i DS to tylko takie które tolerowałyby ewentualne wpadki z kupą lub siku Karmela. On się chyba faktycznie oduczył trzymania czystośći... Karmel robi kiedy chce. rotek na razie nie ma nic na oku, zresztą tak naprawdę ona nie ma prawie w ogóle czasu, i tak niesamowite że zagląda na dogo. Ingrid, jeżeli byłby DT naprawdę cierpliwy, to myślę że Uciechów zgodziłby się go tam wysłać. Ale tak jak pisałam. Karmel robi kiedy chce i gdzie chce... Quote
paulinken Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Rozumiem. Jeśli znajdzie się DT to ja mogę też opłacić Karmelkowi jeden cały miesiąc, jeśli będzie to cena, taka jak za Alpena u BeaBono... Quote
_ogonek_ Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 paulinken, dziękuję. Teraz skupiłam się trochę na ogłoszeniach. Ale zastanowię się nad DT... Quote
Ingrid44 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Co u Karmelka, szukacie mu jakiegos DT ? Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Tak naprawdę wpadam na dogo z doskoku. Normalny czas będę miała od poniedziałku. Mam jeszcze kilka psów i kotkę do ogłoszenia. No i sprawdziany w przyszłym tygodniu, więc przykro mi, ale na razie "odłożyłam" tą sprawę... Założę mu wątek w dziale DT, rotek zrobiła to z Alpenem, podziałało. Quote
Ingrid44 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 No to bedziemy czekac co sie z tego wykluje . Quote
Recommended Posts