Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj trafił do nas jamniczy dziadek. Z relacji osoby, która ją przywiozła pies spędził kawałek czasu na chodniku zanim ktoś interweniował. Ponoć został potrącony ale sprawca uciekł pozostawiając psa samemu sobie.:angryy:

Możliwe że pies komuś uciekł albo zaginął,ale jeśli został wyrzucony, już chcę mu szukać domu. Starsze psy najbardziej cierpią w schronisku, nie potrafią odnaleźć się wśród młodych silnych i szalonych psów. Giną z bólu i cierpienia.

Psiak wygląda na ok 10-letniego staruszka.

Pilnie potrzebne ogłoszenia, dzisiaj postaram się zrobić jakieś zdjęcia do ogłoszeń

Kontakt z Ośrodkiem Pomocy dla Zwierząt w Uciechowie
Os. Białe 7
tel. 510 433 322, 889 137 137
[email protected]

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ingrid twoje propozycje są słodkie i to dosłownie. Najpierw był Trufel - Trufek a teraz Karmelek :D
Hmmm ja proponuję coś takiego:
Ditto , Ziko , Frodo i coś w tym stylu :)

Posted

potrzebny jeszcze tekst do ogłoszeń
coś mogę mu tam skrobnąć

robert był wczoraj z psem na długim spacerze...o dziwo pies dorównywał mu cały czas kroku
oczywiście w drodze powrotnej już mocno sapał ale nie znam psa który po takim spacerze wraca wypoczęty
może on nie jest taki stary jak myślimy, ale jedynie mocno zaniedbany

Posted

dziadek upodobał sobie kierownika, piszczy aż na jego widok. Na spacerze pięknie idzie gdyby nie siwizna na pysku raczej nie dałabym mu 10 lat

potrzebne ogłoszenia...zauważyłam że przez karty polubił się z Lucky'm i być może zamieszka razem z nim. Tylko lacky ma zaledwie rok i zamęczy naszego dziadka, tego boję się najabrdziej, on nie nadaje się na schronisko

Posted

rotek_ napisał(a):
dziadek upodobał sobie kierownika, piszczy aż na jego widok. Na spacerze pięknie idzie gdyby nie siwizna na pysku raczej nie dałabym mu 10 lat

potrzebne ogłoszenia...zauważyłam że przez karty polubił się z Lucky'm i być może zamieszka razem z nim. Tylko lacky ma zaledwie rok i zamęczy naszego dziadka, tego boję się najabrdziej, on nie nadaje się na schronisko

Miże podsune w allegro że lubi panów?

Posted

w stosunku do ludzi i psów jest łagodny, nie pamiętam jak do kotów
jest bezproblemowym psem, który został wyrzucony bo zestarzał się-jedyny głupi powód

Posted

rotek_ napisał(a):
w stosunku do ludzi i psów jest łagodny, nie pamiętam jak do kotów
jest bezproblemowym psem, który został wyrzucony bo zestarzał się-jedyny głupi powód

To doprawdy straszne jak ludzie traktuja psiaki. Siwa mordka jeszcze o nniczym nie swiadczy. Mojej kolezanki Dog niemiecki posiwial jak skonczyl poltora roku z powodu choroby.