Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki. [B]Przeleje 100 zl na konto rotka[/B] (zdaje sie ze gdzies mam) . To juz mamy 140 zl. Jak ktos moze to niech zalozy reszte i niech pieski jada. Mam we Wroclawiu super fanty na bazarek to poprosze Lucyny zeby je wystawila po 13 grudnia. Obecnie Lucyna ma 5 bazarkow na glowie wiec to narazie wystarczy.

Posted

to tu ktoś zbiera na transport:crazyeye:
zaiste tak zakonspirowanej akcji to nawet na dogo szukać ze świecą:shake:
25 stron do wertowania żeby wpaść, że tytuł juz dawno nieaktualny a pies ma szanse jesli dogomaniacy pomogą
ech Dziewczyny...

poproszę o nr konta choć czarno widzę powodzenie tak nagłaśnianej zbiórki

Posted

[quote name='taks']poszło i ode mnie 100 zł[/QUOTE]

TO razem w tej chwili jest 250 zl na Transport . Jamnicza Skarpera ma przelac 100 zl to bedzie 350zl !

Moze rotek albo ogonek tu zagladnie .

Posted

[quote name='taks']to tu ktoś zbiera na transport:crazyeye:
zaiste tak zakonspirowanej akcji to nawet na dogo szukać ze świecą:shake:
25 stron do wertowania żeby wpaść, że tytuł juz dawno nieaktualny a pies ma szanse jesli dogomaniacy pomogą
ech Dziewczyny...

poproszę o nr konta choć czarno widzę powodzenie tak nagłaśnianej zbiórki[/QUOTE]

Przykro mi, ale nie każdy ma czas spędzać co najmniej 12 h na dogo codziennie.
Czasami są ważniejsze sprawy.

Dziękuję za wsparcie dla Karmelka wszystkim.
Brakuje jeszcze 100 zł.

Posted

[quote name='_ogonek_']Przykro mi, ale nie każdy ma czas spędzać co najmniej 12 h na dogo codziennie.
Czasami są ważniejsze sprawy.

[/QUOTE]
to do mnie?
jesli tak, to dziękuję za cenną uwagę- z pewnością rozważę swoje zaangażowanie na dogo

Posted

ogonek raczej mówiła o sobie i o mnie..rzadko zaglądamy bo czasowo nie wyrabiamy...ja 14 godzin w pracy a ogonek pilna uczennica nie zaniedbuje obowiązków.

Jestem w ogromnym szoku, bo nawet nie spodziewałam się że tak szybko uzbieramy kwotę na trasport.
Dzisiaj Przemek z fundacji ma mi dać znać ile wyniosą koszty transportu i kiedy byłby wyjazd....Dzisiaj jeszcze rozmawialiśmy w schronisku o transporcie...mieliśmy wizję, że będziemy musieli się dołożyć, a to niestety było by kosztem psiaków.

Majusce chciałabym ogromnie podziękować, bo dziewczyna bez wahania pojechała sprawdzić domek, wy złożyliście się na transport...czasami mam wrażenie że bez Was już dawno straciłabym wiarę w ludzi

Posted

Przepraszam za off, ale:

[CENTER][B]Bardzo proszę o pomoc :oops:[/B]

[B] Max - psiak uratowany przed morbitalem - od pięciu miesięcy mieszka w hotelu, ma tylko 20 zł stałej deklaracji, na koncie została mu już tylko złotówka [/B][B]:([/B]

[B] Bardzo proszę o pomoc - nawet nie mogę napisać, że jeśli nie będę miała czym płacić, Max wróci do schroniska... On nie ma gdzie wracać, chyba, że do weta pod strzykawkę [/B][B]:([/B]
[/CENTER]

Wątek Maksa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url]

Posted

taks, ie chodzilo mi o ciebie ;)

majuska, do krk nie udalo i raczej nie uda mi sie nic znalezc.
dzisiaj koniec tygodnia, wiec bede miala luz. porozsylam watek innym.

Trzeba jeszcze 100 zl uzbierac...

Posted

[INDENT][B]dziewczyny prosze pomóżcie-moze znacie kogos z tamtych okolic . Pomózcie tez poogłaszac wątek
[/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/197837-Kotliny-koło-Kurowic-(łodzkie)piękny-kudłacz-koczuje-w-sniegu-PROSZĘ-POMÓŻMY-MU"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1978...�-POMÓŻMY-MU[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='_ogonek_']Ingrid, ale Psi Ratownicy (tzn wolontariusz) zabrałby psiaka już chyba z Uciechowa i bezpośrednio do tych domków dla psiaków.[/QUOTE]

To by bylo oczywiscie najlepiej. Co stoi na przeszkodzie ? Jesli te nieszczesne 100 zl to trzeba tytul zmienic i zaczac zebrac po Dogo.