Ingrid44 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cioteczki. [B]Przeleje 100 zl na konto rotka[/B] (zdaje sie ze gdzies mam) . To juz mamy 140 zl. Jak ktos moze to niech zalozy reszte i niech pieski jada. Mam we Wroclawiu super fanty na bazarek to poprosze Lucyny zeby je wystawila po 13 grudnia. Obecnie Lucyna ma 5 bazarkow na glowie wiec to narazie wystarczy. Quote
KateBono Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cioteczki macie 150 zł bo ja przelałam 40 zł od Alpusia i 10 zł. ode mnie Quote
Ingrid44 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ziarnko do ziarnka .......... Kto jeszcze dolorzy grosik na podroz staruszka do DS ? Quote
taks Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 to tu ktoś zbiera na transport:crazyeye: zaiste tak zakonspirowanej akcji to nawet na dogo szukać ze świecą:shake: 25 stron do wertowania żeby wpaść, że tytuł juz dawno nieaktualny a pies ma szanse jesli dogomaniacy pomogą ech Dziewczyny... poproszę o nr konta choć czarno widzę powodzenie tak nagłaśnianej zbiórki Quote
danka1234 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 podajcie numer konta,Jamnicza Skarpeta wesprze Karmelka kwotą 100zł. Quote
Ingrid44 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Poniewaz mam numer konta rotkowej pozwole sobie podac pytajacym cioteczkom :) :) :) Pieknie Dziekujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Edit: JUZ WYSLALAM ! Quote
Ingrid44 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='taks']poszło i ode mnie 100 zł[/QUOTE] TO razem w tej chwili jest 250 zl na Transport . Jamnicza Skarpera ma przelac 100 zl to bedzie 350zl ! Moze rotek albo ogonek tu zagladnie . Quote
_ogonek_ Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='taks']to tu ktoś zbiera na transport:crazyeye: zaiste tak zakonspirowanej akcji to nawet na dogo szukać ze świecą:shake: 25 stron do wertowania żeby wpaść, że tytuł juz dawno nieaktualny a pies ma szanse jesli dogomaniacy pomogą ech Dziewczyny... poproszę o nr konta choć czarno widzę powodzenie tak nagłaśnianej zbiórki[/QUOTE] Przykro mi, ale nie każdy ma czas spędzać co najmniej 12 h na dogo codziennie. Czasami są ważniejsze sprawy. Dziękuję za wsparcie dla Karmelka wszystkim. Brakuje jeszcze 100 zł. Quote
_ogonek_ Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='danka1234']ze Skarpety wpłata juz poszła.[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję i wszystkim z Jamniczej Skarpety :loveu: Quote
taks Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='_ogonek_']Przykro mi, ale nie każdy ma czas spędzać co najmniej 12 h na dogo codziennie. Czasami są ważniejsze sprawy. [/QUOTE] to do mnie? jesli tak, to dziękuję za cenną uwagę- z pewnością rozważę swoje zaangażowanie na dogo Quote
rotek_ Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 ogonek raczej mówiła o sobie i o mnie..rzadko zaglądamy bo czasowo nie wyrabiamy...ja 14 godzin w pracy a ogonek pilna uczennica nie zaniedbuje obowiązków. Jestem w ogromnym szoku, bo nawet nie spodziewałam się że tak szybko uzbieramy kwotę na trasport. Dzisiaj Przemek z fundacji ma mi dać znać ile wyniosą koszty transportu i kiedy byłby wyjazd....Dzisiaj jeszcze rozmawialiśmy w schronisku o transporcie...mieliśmy wizję, że będziemy musieli się dołożyć, a to niestety było by kosztem psiaków. Majusce chciałabym ogromnie podziękować, bo dziewczyna bez wahania pojechała sprawdzić domek, wy złożyliście się na transport...czasami mam wrażenie że bez Was już dawno straciłabym wiarę w ludzi Quote
majuska Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Dziewczyny ja jestem w Wieliczce w najbliższą niedzielę około południa Quote
koosiek Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Przepraszam za off, ale: [CENTER][B]Bardzo proszę o pomoc :oops:[/B] [B] Max - psiak uratowany przed morbitalem - od pięciu miesięcy mieszka w hotelu, ma tylko 20 zł stałej deklaracji, na koncie została mu już tylko złotówka [/B][B]:([/B] [B] Bardzo proszę o pomoc - nawet nie mogę napisać, że jeśli nie będę miała czym płacić, Max wróci do schroniska... On nie ma gdzie wracać, chyba, że do weta pod strzykawkę [/B][B]:([/B] [/CENTER] Wątek Maksa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url] Quote
_ogonek_ Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 taks, ie chodzilo mi o ciebie ;) majuska, do krk nie udalo i raczej nie uda mi sie nic znalezc. dzisiaj koniec tygodnia, wiec bede miala luz. porozsylam watek innym. Trzeba jeszcze 100 zl uzbierac... Quote
wtatara Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [INDENT][B]dziewczyny prosze pomóżcie-moze znacie kogos z tamtych okolic . Pomózcie tez poogłaszac wątek [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/197837-Kotliny-koło-Kurowic-(łodzkie)piękny-kudłacz-koczuje-w-sniegu-PROSZĘ-POMÓŻMY-MU"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1978...�-POMÓŻMY-MU[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Ingrid44 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Tak jak pisalam do Katowic z Wroclawia transport jest caly czas regularnie , reszte trzeba by pokombinowac . Quote
_ogonek_ Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ingrid, ale Psi Ratownicy (tzn wolontariusz) zabrałby psiaka już chyba z Uciechowa i bezpośrednio do tych domków dla psiaków. Quote
Ingrid44 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='_ogonek_']Ingrid, ale Psi Ratownicy (tzn wolontariusz) zabrałby psiaka już chyba z Uciechowa i bezpośrednio do tych domków dla psiaków.[/QUOTE] To by bylo oczywiscie najlepiej. Co stoi na przeszkodzie ? Jesli te nieszczesne 100 zl to trzeba tytul zmienic i zaczac zebrac po Dogo. Quote
Recommended Posts