Ingrid44 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 paulinken napisał(a):W takim razie potrzebny ktoś z Wrocławia? Zapytalam rotek na PW czy sami chca tam pojechac czy mam kogos szukac. Znam wiele cioteczek z Wroclawia wiec to zaden problem. Czekam na odpowiedz. Quote
Ingrid44 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Cioteczka z Wroclawia -Ulv ma przeprowadzic wizyte przedadopcyjna we Wroclawiu w przyszlym tygodniu. Quote
Isadora7 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 No to czekamy. Allegro u mnie będzie szło cały czas dopóki Karmelek nie znajdzie się w domciu. Quote
EVA2406 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 paulinken napisał(a):W takim razie potrzebny ktoś z Wrocławia? Zaraz będę dzwoniła do Wrocka do niezawodnej Cioteczki Ulvhedinn w sprawie wizyty przed adopcyjnej dla szczniorka znalezionego , więc jak chcecie mogę się narazić i poprosić o dwie ;) Ups, chyba nie doczytałam ostatnich postów ;) Quote
Ingrid44 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Cioteczka Ulv juz jest powiadomiona i wizyta ma byc w tym tygodniu :) :) :) Quote
EVA2406 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Ingrid44 napisał(a):Cioteczka Ulv juz jest powiadomiona i wizyta ma byc w tym tygodniu :) :) :) Dla mojego szczylka też obiecała, że w tym tygodniu zrobi. To czekamy na dobre domki i dziękujemy niezawodnej Ulv. Quote
rotek_ Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 karmel ostatni niewiele przytył, karmy mu nie brakuje bo jeszcze rano przynajmniej 1 z 3 misek jest cała pełna, psy tego nie dojadają:crazyeye: karmel siedzi albo na kocyku w rogu boksu albo gania własny ogon nie podchodzi do nas z taką werwą jak kiedyś myślłam że będzie jeszcze jeden chętny domek n karmelka ale obiecali że przyjadą i na tym się skończyło Quote
Ingrid44 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='rotek_']karmel ostatni niewiele przytył, karmy mu nie brakuje bo jeszcze rano przynajmniej 1 z 3 misek jest cała pełna, psy tego nie dojadają:crazyeye: karmel siedzi albo na kocyku w rogu boksu albo gania własny ogon nie podchodzi do nas z taką werwą jak kiedyś myślłam że będzie jeszcze jeden chętny domek n karmelka ale obiecali że przyjadą i na tym się skończyło[/QUOTE] Bardzo smutne :( :( :( :( Quote
paulinken Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 A mestudio jeszcze ma miejsce dla niego? Quote
Ingrid44 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='paulinken']A mestudio jeszcze ma miejsce dla niego?[/QUOTE] Karmelek ma jechac na miejsce Alpusia do BeaBono gdyby domek nie wypalil. Quote
paulinken Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 No to czekamy na decyzję, czy wypalił :) Quote
skatewujo Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Deklarowałem chęć przyjęcia Karmelka do siebie do mieszkania, ale mimo wiadomości o wizycie, nie dostałem żadnego telefonu :( Quote
Ingrid44 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='skatewujo']Deklarowałem chęć przyjęcia Karmelka do siebie do mieszkania, ale mimo wiadomości o wizycie, nie dostałem żadnego telefonu : ([/QUOTE] A my tu slyszymy ze wizyta juz na dniach.:angryy: Niesamowite ! :shake: Zaraz sied dowiem od opiekunki Karmelka co tu jest grane. Quote
paulinken Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 No właśnie, niech już wyłazi z tego kojca! Quote
Mika31 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 ciocie pomocy staruszek w schronie nikt go nie chce http://www.dogomania.pl/threads/193265-Jamni%C5%9B-14-letni-staruszek-w-schronie!-I-inne-czekaj%C4%85ce-na-pomoc! Quote
Ingrid44 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 paulinken napisał(a):Jak Karmelek? Czekamy na wizyte przedadopcyjna . Quote
Recommended Posts