Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ten domek pomijajac inne sprawy ze wzgledu na wspomnianą informacje ze Pani pomyślała o adopcji Karmelka i jednocześnie o oddaniu go gdzieś na wieś nie jest bezpiecznym domkiem.
Nie wiadomo co Pani z nim zrobi,czy go gdizes nie odda.
Czy Karmelek ma szanse trafic na tymczas po Alpenie?bo chyba nikt nie wspomina o wycofaniu sie z deklaracji by po Alpenie przeszły na Karmelka.

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.Jestem tu nowa.Czytam Was od 3 dni.Bardzo proszę przemyślcie adopcję Karmelka..."warunki bardzo skromne"...a gdy psiunia zachoruje...czy aby na pewno będą pieniądze na lekarstwa czy może "dobrzy ludzie na wsi" ...

Posted

do tego domku na wsi miał trafić karmel pierwotnie...pisałam wcześniej, że miał jechać na gospodarstwo do sopotu co pomyliło mi się właśnie ze słupskiem. Po obejrzeniu zdjęć zrobionych przez Wiwi Pani, która znalazła ten domek zaoferowała że sama go zaadoptuje. To cała historia domku na wsi. o karmelku dużo rozmawialiśmy w schronisku przeanalizowaliśmy wszystkie za i przeciw.

Posted

danka1234 napisał(a):
Jakie decyzje u Karmelka bo ten domek pomijajac inne sprawy ze wzgledu na wspomnianą informacje ze Pani pomyślała o adopcji Karmelka i jednocześnie o oddaniu go gdzieś na wieś nie jest bezpiecznym domkiem.
Czy Karmelek ma szanse trafic na tymczas po Alpenie?bo chyba nikt nie wspomina o wycofaniu sie z deklaracji by po Alpenie przeszły na Karmelka.
Bazarkowe 80zł równiez czeka na potrzeby Karmelka.

O tym samym myślałam pisząc "dobrzy ludzie na wsi".Kobieta myśli o adopcji, a równocześnie wspomina o domu na wsi. Wyczytałam to z postu po wizycie przed adopcyjnej. Wycofuje się z tego potem...ale rozważa taką możliwość w razie trudności. Żyje w skromnych warunkach, w wynajętym mieszkaniu. Nie wie jaka będzie reakcja właściciela mieszkania na psiego lokatora ze schroniska. Nie chcę się wymądrzać, ale coś jest nie tak...to może być kolejna poniewierka Karmelka.

Posted

omi napisał(a):
O tym samym myślałam pisząc "dobrzy ludzie na wsi".Kobieta myśli o adopcji, a równocześnie wspomina o domu na wsi. Wyczytałam to z postu po wizycie przed adopcyjnej. Wycofuje się z tego potem...ale rozważa taką możliwość w razie trudności. Żyje w skromnych warunkach, w wynajętym mieszkaniu. Nie wie jaka będzie reakcja właściciela mieszkania na psiego lokatora ze schroniska. Nie chcę się wymądrzać, ale coś jest nie tak...to może być kolejna poniewierka Karmelka.

Witamu na watku :) :) :)

ja tez bardzo sie obawiam ze moze sie to skonczyc poniewierka Karmelka a on potrzebuje spokoju i milosci ,szczegolnie na starosc.

Posted

Z chęcią przygarnąłbym Karmelka - bardzo mi przypomina mojego psa, który 11 lat temu wyszedł z domu i już nie wrócił... mieszkam we wrocławiu - mam własne mieszkanie - 37m2, studiuję, pracuję, co jakiś czas zjeźdzam do domu na weekedny. W mieszkaniu mieszkam wraz z jedną osobą co u mnie wynajmuje pokój - nie wiem czy warunki odpowiednie dla Niego

Posted

skatewujo napisał(a):
Z chęcią przygarnąłbym Karmelka - bardzo mi przypomina mojego psa, który 11 lat temu wyszedł z domu i już nie wrócił... mieszkam we wrocławiu - mam własne mieszkanie - 37m2, studiuję, pracuję, co jakiś czas zjeźdzam do domu na weekedny. W mieszkaniu mieszkam wraz z jedną osobą co u mnie wynajmuje pokój - nie wiem czy warunki odpowiednie dla Niego

Witamy na watku.
Jeszcze jedna nowa osoba na watku Karmelka:multi:
Bardzo sie ciesze ze jest zaiteresowanie naszym Psinkiem.
Musimy poczekac na Rotke bo ona go zna najlepiej i bedzie wiedziec co jest dla niego dobre :lol::lol::lol:

Posted

skatewujo napisał(a):
Z chęcią przygarnąłbym Karmelka - bardzo mi przypomina mojego psa, który 11 lat temu wyszedł z domu i już nie wrócił...

Jak to pies wyszedł z domu i nie wrócił ????????????????????????? Pies sam wychodzi z domu ???????????????????

Posted

rotek ma urwanie głowy. postaram się dzisiaj z nią skontaktować i się czegoś dowiedzieć.

jeżeli macie jakieś pilne pytania co do Karmelka to po prostu dzwońcie do schroniska.

Posted

Dostalam PW od Rotkowej. Ciagle nie wiedza co robic. Bardzo chcieliby zrobic wizyte przedadopcyjna w domku we Wroclawiu jesli jeszcze jest aktualne.
Karmelek nie jest w najlepszej kondycji bo nawet nie chce jesc. :(
W Schronisku jest przepelnienie i rotek jest zarobiona po uszy, nie ma nawet czasu zajrzec na watki :(