Ingrid44 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 paulinken napisał(a):A kiedy ta wizyta? Miala byc zeszlym tygodniu . Quote
_ogonek_ Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dziewczyny, Sylwia naprawdę nie ma czasu, żeby codziennie wejść na dogo. Ja zapomniałam się jej o to zapytać, kiedy ostatnio dzwoniłam do niej. Zresztą ona ma teraz obronę pracy, więc ze szkołą ma urwanie głowy. Quote
paulinken Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A kto wie? rotek? Niechże już Karmelek jedzie do swojego domku, albo na miejsce Alpeniska. Quote
Ingrid44 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jedynie rotek wie co sie dzieje a ostatnio mieli miec kontrol w Schronisku i prace podyplomowa na glowie wiec nie ma czasu wchodzic na Dogo. Quote
paulinken Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Co z Karmelkiem? Była ta wizyta czy nie? Quote
paulinken Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dostałam PW od rotek: "właściciel schroniska mówił że na pierwszy rzut jest brany domek z brzegu, ma jechać go sprawdzić, jesli będzie dobrze karmel tam zostanie...ale to jeszcze wielka niewiadoma. No ite wrocław, dwie osoby już odmówiły mi przeprowadzenia wizyty, odsyłając do kolejnych osób.też chcemy tam pojechać w drodze jak będziemy jechać do brzegu. Domek z dorosłą osobą, dla której karmel byłby psem z którym mogłaby wychodzić na spacery. Wydaje mi się że najlepszy dla staruszka. Karmelek ma powięszoną wątrobę, co może być przyczyną chudnięcia, wymaga posiłków kilka razy dziennie w małych ilościach, lekkostrawnych. dostaje puchy, zjada w sumie 1250g dziennie! przytył niewiele, ale już przynajmniej widać poprawę" Quote
Ingrid44 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Trzymam kciuki za dojazd na wizyty przedadopcyjne :) Quote
Ingrid44 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Doatalam PW od Rotek ze Karmelek jedzie do Wroclawia najprawdopodobniej we wtorek:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Moze rotkowa bedzie miala chwile czasu i sama cos tutaj napisze . Quote
paulinken Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ingrid44 napisał(a):Doatalam PW od Rotek ze Karmelek jedzie do Wroclawia najprawdopodobniej we wtorek:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Moze rotkowa bedzie miala chwile czasu i sama cos tutaj napisze . Już na DS? Wspaniale :D Quote
Ingrid44 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 paulinken napisał(a):Już na DS? Wspaniale :D tak na DS :) :) :) Quote
rotek_ Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 to najbardziej zawiła adopcja jaką kiedykolwiek miałam masa telefonów, dużo chętnych...i wielka klapa. Postanowiliśmy że pojedzie do Wrocławia, osoba była najbardziej zdecydowana na adopcję karmelka Karmel ostatnio przytył, i tak mu sporo brakuje do prawidłowej wagi, ale jest sporo lepiej...poświęcamy mu najwięcej uwagi. Przy sprzątaniu kilka dni temu zauważyłam jak w boksie karmelka któryś z psów, może nawet sam karmel wygryzł w kocyku dziurę w kształcie serca! karmelek dzisiaj został odrobaczony. Quote
Recommended Posts