Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, Sylwia naprawdę nie ma czasu, żeby codziennie wejść na dogo. Ja zapomniałam się jej o to zapytać, kiedy ostatnio dzwoniłam do niej.
Zresztą ona ma teraz obronę pracy, więc ze szkołą ma urwanie głowy.

Posted

Dostałam PW od rotek:
"właściciel schroniska mówił że na pierwszy rzut jest brany domek z brzegu, ma jechać go sprawdzić, jesli będzie dobrze karmel tam zostanie...ale to jeszcze wielka niewiadoma. No ite wrocław, dwie osoby już odmówiły mi przeprowadzenia wizyty, odsyłając do kolejnych osób.też chcemy tam pojechać w drodze jak będziemy jechać do brzegu.
Domek z dorosłą osobą, dla której karmel byłby psem z którym mogłaby wychodzić na spacery. Wydaje mi się że najlepszy dla staruszka.
Karmelek ma powięszoną wątrobę, co może być przyczyną chudnięcia, wymaga posiłków kilka razy dziennie w małych ilościach, lekkostrawnych.

dostaje puchy, zjada w sumie 1250g dziennie! przytył niewiele, ale już przynajmniej widać poprawę"

Posted

Doatalam PW od Rotek ze Karmelek jedzie do Wroclawia najprawdopodobniej we wtorek:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Moze rotkowa bedzie miala chwile czasu i sama cos tutaj napisze .

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Doatalam PW od Rotek ze Karmelek jedzie do Wroclawia najprawdopodobniej we wtorek:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Moze rotkowa bedzie miala chwile czasu i sama cos tutaj napisze .

Już na DS? Wspaniale :D

Posted

to najbardziej zawiła adopcja jaką kiedykolwiek miałam
masa telefonów, dużo chętnych...i wielka klapa.
Postanowiliśmy że pojedzie do Wrocławia, osoba była najbardziej zdecydowana na adopcję karmelka

Karmel ostatnio przytył, i tak mu sporo brakuje do prawidłowej wagi, ale jest sporo lepiej...poświęcamy mu najwięcej uwagi.
Przy sprzątaniu kilka dni temu zauważyłam jak w boksie karmelka któryś z psów, może nawet sam karmel wygryzł w kocyku dziurę w kształcie serca!
karmelek dzisiaj został odrobaczony.