AGA35 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Kana napisał(a):No ta :D Po sterylce super :) cudeńko kochane :-) Quote
Abrakadabra Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Zgadnijcie kogo wczoraj spotkałam prawie w centrum Warszawy :razz:? Otóż Majeczkę, ze swoją Panią ! Stoimy pod Ambasadą Rumuńską, czekamy na rozpoczęcie demonstracji, patrzę a w naszą stronę idzie jakaś śliczna dziewczyna, prowadząc na smyczy małego, grubiutkiego (no... zaokrąglonego) pieska... Patrzę na psinę, patrzę... i po głowie kołacze mi się myśl: "jakoś znajomo wygląda ten czworonóg..." Okazało się, że to Maja przyjechała demonstrować ze swoją Panią :loveu:! Jest przeurocza! W niczym nie przypomina dawnej zastraszonej, zestresowanej i sztywnej ze strachu Mai! Shhh poprosimy o zdjęcia protestującej Majusi! Na razie link do fotki z Facebooka: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=159960964068863&set=a.159959850735641.41079.100001648810632&type=1#!/photo.php?fbid=159965290735097&set=a.159959850735641.41079.100001648810632&type=1&pid=383593&id=100001648810632 Quote
Kana Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Hehe kurczę jak bardzo żałuje że nie mogłam być z wami! Quote
Odi Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 To ja czekam na fotki tu na dogo - nie każdy ma profil na FB:p:razz: Quote
Abrakadabra Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Kana']Hehe kurczę jak bardzo żałuje że nie mogłam być z wami![/QUOTE] Kana, to może chociaż fotki wstaw, skoro Cię Odi ładnie prosi :) Quote
Abrakadabra Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Kana']Ale ja ich nie mam :)[/QUOTE] No w zasadzie, to nie masz, ale Shhh ma, więc może ją nakłoń ;), żeby wysłała mi mailem... Maja tak pięknie wyglądała w tym czerwonym sweterku z naszytymi apelami o pomoc :) Quote
oalela Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dziewczyny, Majeczka była sterylizowana ze skarbonki sterylkowej, prawda? Maja już pod kołderką, a w skarbonce kolejka oczekiwania na ciachanie coraz bardziej się wydłuuuużaaaaa. Jest 3 razy więcej kandydatek niż kaski, a deklaracji nie przybywa :-( Próbujemy poprawić płynność finansową skarbonki. Więc przyszłam zachęcać :smile: Jeżeli nie możecie deklarować nawet pięciu złotych, zachęcam do jednorazowego kupna wirtualnego szczeniaczka. KLIK a może potrzebujecie plakaciku, banerka, czy czegoś co można ulepić w programie graficznym :smile: ? KLIK Przepraszam, że tak agituję prosto z mostu, nie mam innego pomysłu na promowanie sprawy :) Quote
Odi Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Czekałam do końca świata, a nawet dwa tygodnie dłużej na te anonsowane fotki Majeczki i się nie doczekałam:errrr: Czekam zatem nadal i oby to czekanie nie przedłużyło się do kolejnego końca świata:helo: Quote
Abrakadabra Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Odi napisał(a):Czekałam do końca świata, a nawet dwa tygodnie dłużej na te anonsowane fotki Majeczki i się nie doczekałam:errrr: Czekam zatem nadal i oby to czekanie nie przedłużyło się do kolejnego końca świata:helo: Odi, chyba się nie doczekasz.. Wyślij mi na PW swój adres mailowy, prześlę Ci tę fotkę :) Quote
Odi Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Abrakadabra, dziękuję, już piszę do Ciebie na PW:smile: Quote
Abrakadabra Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Odi napisał(a):Abrakadabra, dziękuję, już piszę do Ciebie na PW:smile: To teraz Ty mi daj chwilkę, muszę rozpracować FB, bo jak kliknełam w link - dostałam wiadomość, że nie można otworzyć strony :( Quote
tripti Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 jaka piękna :) a na kim Majeczka się tak wyżywa? Quote
tripti Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kana napisał(a):Z jedną z moich tymczasowiczek :) dobrały się tonacją kolorów z wyjątkiem białych skarpetek :) Quote
Odi Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kana, pięknie Ci dziękuję za pokazanie niezmiennie pięknej Majeczki:loveu: - z rozwianym uszkami, ząbkami, jak perełki, portretowej i czegoś wypatrującej. Intrygująca jest ta Osoba o którą wspiera się Majeczka ... Kana - wysłałam do Ciebie proszalne PW:modla::modla: Abrakadabra, a mogę jeszcze poprosić o to zdjęcie z demonstracji ? Quote
Abrakadabra Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Odi']Kana, pięknie Ci dziękuję za pokazanie niezmiennie pięknej Majeczki:loveu: - z rozwianym uszkami, ząbkami, jak perełki, portretowej i czegoś wypatrującej. Intrygująca jest ta Osoba o którą wspiera się Majeczka ... Kana - wysłałam do Ciebie proszalne PW:modla::modla: Abrakadabra, a mogę jeszcze poprosić o to zdjęcie z demonstracji ?[/QUOTE] Nie wiem czym Wy się tak zachwycacie :razz: W/g mnie Kana szkoli psy do walk :mad:... Odi -pracuję nad zdobyciem tej fotki z pikiety, na FB chyba wygasła. Quote
Odi Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Abrakadabra']Nie wiem czym Wy się tak zachwycacie :razz: W/g mnie Kana szkoli psy do walk :mad:... .[/QUOTE] O matko i córko ! :eek2: Możesz mieć rację - już desant na plaży był mocno podejrzany :hmmmm: Quote
Kana Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Abra no wiesz.... takie piękne zdjecia wstawiłam a Ty nawet dobrego słowa o Majeczce nie napiszesz :( Jak powiem Majeczce... to wiesz... ;( Quote
Abrakadabra Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Kana']Abra no wiesz.... takie piękne zdjecia wstawiłam a Ty nawet dobrego słowa o Majeczce nie napiszesz :( Jak powiem Majeczce... to wiesz... ;([/QUOTE] Zdjecia są piękne :) Majeczka jest piękna :) Pani Majeczki laska "jak to lala" , a na Cioci Kanie też można z lubością oko zawiesić :) Tyle, że pewne hmmmm... przesłanki... dają do myślenia :evil_lol: Quote
Recommended Posts