Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Zgadnijcie kogo wczoraj spotkałam prawie w centrum Warszawy :razz:?

Otóż Majeczkę, ze swoją Panią !
Stoimy pod Ambasadą Rumuńską, czekamy na rozpoczęcie demonstracji, patrzę a w naszą stronę idzie jakaś śliczna dziewczyna, prowadząc na smyczy małego, grubiutkiego (no... zaokrąglonego) pieska...
Patrzę na psinę, patrzę... i po głowie kołacze mi się myśl: "jakoś znajomo wygląda ten czworonóg..."
Okazało się, że to Maja przyjechała demonstrować ze swoją Panią :loveu:!
Jest przeurocza! W niczym nie przypomina dawnej zastraszonej, zestresowanej i sztywnej ze strachu Mai!

Shhh poprosimy o zdjęcia protestującej Majusi!
Na razie link do fotki z Facebooka:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=159960964068863&set=a.159959850735641.41079.100001648810632&type=1#!/photo.php?fbid=159965290735097&set=a.159959850735641.41079.100001648810632&type=1&pid=383593&id=100001648810632

Posted

[quote name='Kana']Ale ja ich nie mam :)[/QUOTE]

No w zasadzie, to nie masz, ale Shhh ma, więc może ją nakłoń ;), żeby wysłała mi mailem...
Maja tak pięknie wyglądała w tym czerwonym sweterku z naszytymi apelami o pomoc :)

Posted

Dziewczyny,
Majeczka była sterylizowana ze skarbonki sterylkowej, prawda? Maja już pod kołderką, a w skarbonce kolejka oczekiwania na ciachanie coraz bardziej się wydłuuuużaaaaa. Jest 3 razy więcej kandydatek niż kaski, a deklaracji nie przybywa :-(
Próbujemy poprawić płynność finansową skarbonki. Więc przyszłam zachęcać :smile: Jeżeli nie możecie deklarować nawet pięciu złotych, zachęcam do jednorazowego kupna wirtualnego szczeniaczka.
KLIK
a może potrzebujecie plakaciku, banerka, czy czegoś co można ulepić w programie graficznym :smile: ?
KLIK

Przepraszam, że tak agituję prosto z mostu, nie mam innego pomysłu na promowanie sprawy :)

• 4 weeks later...
Posted

Czekałam do końca świata, a nawet dwa tygodnie dłużej na te anonsowane fotki Majeczki i się nie doczekałam:errrr:

Czekam zatem nadal i oby to czekanie nie przedłużyło się do kolejnego końca świata:helo:

Posted

Odi napisał(a):
Czekałam do końca świata, a nawet dwa tygodnie dłużej na te anonsowane fotki Majeczki i się nie doczekałam:errrr:

Czekam zatem nadal i oby to czekanie nie przedłużyło się do kolejnego końca świata:helo:

Odi, chyba się nie doczekasz.. Wyślij mi na PW swój adres mailowy, prześlę Ci tę fotkę :)

Posted

Odi napisał(a):
Abrakadabra, dziękuję, już piszę do Ciebie na PW:smile:

To teraz Ty mi daj chwilkę, muszę rozpracować FB, bo jak kliknełam w link - dostałam wiadomość, że nie można otworzyć strony :(

• 2 weeks later...
Posted

Kana, pięknie Ci dziękuję za pokazanie niezmiennie pięknej Majeczki:loveu: - z rozwianym uszkami, ząbkami, jak perełki, portretowej i czegoś wypatrującej.
Intrygująca jest ta Osoba o którą wspiera się Majeczka ...

Kana - wysłałam do Ciebie proszalne PW:modla::modla:

Abrakadabra, a mogę jeszcze poprosić o to zdjęcie z demonstracji ?

Posted

[quote name='Odi']Kana, pięknie Ci dziękuję za pokazanie niezmiennie pięknej Majeczki:loveu: - z rozwianym uszkami, ząbkami, jak perełki, portretowej i czegoś wypatrującej.
Intrygująca jest ta Osoba o którą wspiera się Majeczka ...

Kana - wysłałam do Ciebie proszalne PW:modla::modla:

Abrakadabra, a mogę jeszcze poprosić o to zdjęcie z demonstracji ?[/QUOTE]
Nie wiem czym Wy się tak zachwycacie :razz:
W/g mnie Kana szkoli psy do walk :mad:...

Odi -pracuję nad zdobyciem tej fotki z pikiety, na FB chyba wygasła.

Posted

[quote name='Abrakadabra']Nie wiem czym Wy się tak zachwycacie :razz:
W/g mnie Kana szkoli psy do walk :mad:... .[/QUOTE]

O matko i córko ! :eek2: Możesz mieć rację - już desant na plaży był mocno podejrzany :hmmmm:

Posted

Abra no wiesz.... takie piękne zdjecia wstawiłam a Ty nawet dobrego słowa o Majeczce nie napiszesz :(

Jak powiem Majeczce... to wiesz... ;(

Posted

[quote name='Kana']Abra no wiesz.... takie piękne zdjecia wstawiłam a Ty nawet dobrego słowa o Majeczce nie napiszesz :(

Jak powiem Majeczce... to wiesz... ;([/QUOTE]

Zdjecia są piękne :)
Majeczka jest piękna :) Pani Majeczki laska "jak to lala" , a na Cioci Kanie też można z lubością oko zawiesić :)
Tyle, że pewne hmmmm... przesłanki... dają do myślenia :evil_lol: