Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Jak można się domyśleć po moim Nicku jestem Zgredkiem Kany ;)

Na prośbę forumowiczów zarejestrowałem się na forum by donosić jak mija czas u naszych mord ;)
Drogi moderatorze bardzo proszę ( hmm.. ) o nie banowanie mnie i nie podejrzewanie o to, że mogę podszywać się pod Kanę!

A więc dzisiaj dźamnik pojechał do domu do Warszawy, więc Nuna ma tylko za koleżankę Trinity ( Amstaffkę ).
Wczoraj zdjęliśmy jej ubranie a szwy ładnie się goją.
Parówka bardzo przyzwyczaiła się do Kany i jak ja z nią wychodzę to mnie się nie chce sluchać tylko Kany hehe.
Na bieżąco będę informować co u malej Maji.
Poproszę Kane o nowe zdjęcia to przy malej pomocy postaram się je zamieścić.

No dzisiaj to na tyle! Trzymajcie się!

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy za informacje i witamy!!!! Nuna to pojechała do domku, u Was została Majeczka i Trinity;) bardzo się cieszę, że u Waszej wesołej gromadki wszystko w porządku!!! pozdowienia dla Was:)

Posted

jak się wszystkie cioteczki na wieczór zleciały:) fajnie, że jest bezpośredni kontakt z Majeczką;) szkoda, że nie z pierwszej ręki, ale już nie będę wybrzydzać:)

Posted

Witaj Darek_Zgredek na dogo.

Cieszę się, że zdecydowałeś dołączyć do grona tzw. pozytywnie zakręconych na punkcie psów, a radość tym większa, że będziemy mieli na bieżąco podawane informacje z życia Majeczki.

Nunie życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Całej Waszej czwórce kolorowych snów:sleep2::)

Posted

No PIĘKNIE i nam Zgredka ZBANOWALI!!! chyba to już lekka przesada, za co??? za podawanie informacji?? Pewnie myślą, że to Kana! :shake:
już przegięcie to jest... wszyscy czekają na informacje o Majeczce a tu d.....:angryy:

Posted

Matko o co chodzi tym modom? Bo nie rozumiem, za co niby Zgredek dostał bana? Ma ktoś maila do Kany, bo chyba tylko w ten sposób możemy mieć info o Majeczce. Trzeba pisać na maila i dopiero tu wklejać info.

Posted

Kana od jakiegoś czasu jest chora i nie może przezwyciężyć infekcji, która ją dopadła. Prawdopodobnie jest o powód, dla jakiego nie odbiera telefonów.

Majeczka drepcze za nią "krok w krok". Do wczoraj bez smyczy, kórej pojawienie się powoduje u suni opisywane wcześniej objawy.
Od dzisiaj Kana konsekwentnie wdraża w życie program nauki chodzenia w szeleczkach.
Nie ma TO-TAMTO :)

Niedługo ruszamy z ogłoszeniami :)

Posted

Kana oddzwoniła, akurat była na spacerku z Majką, a nie mogłam za długo rozmawiać, a później było już za późno jak sobie przypomniałam:( ale generealnie to dziewczyny sobie radzą:)

Posted

Moja ukochana Kana ma bana na rok :( Prosiła przekazać ,że maile nie doszły, adres Kany : [email protected] W razie jakby były jakieś komplikacje i nie dochodziły maile do Kany to jest mail jej TZ : [email protected]

Kanie przedłużono bana za to ,że jej TZ załozył tu sobie konto.... Jak to śpiewał Pan Niemen "dziwny jest ten świat"...