Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mają super imię.Śliczna ta kluseczka nasza kochana. Eeee nie zapeszając ale ja wiedziałam, że ona będzie kochana i wcale nie taka dzikuska. Głaski dla Majeczki

P.S Ukradłam banerek sobie

Posted

Kopiuj obrazek > wklejasz go w ustawieniach gdzie robisz sygnaturkę kolo swoich banerkow > potem na obrazek znowu klikasz "kopiuj adres odnośnika! ( nie obrazka ) > wchodzisz na ustawienia swojej sygnaturki, klikasz na uprzednio skopiowany banerek potem klikasz na globusa ze spinaczem i wklejasz linka i zapisz!!! :)

Atomowka ale jeszcze linka wklej żeby bezpośrednio z banerka można przejść na ten wątek.

Posted

dzięki dzięki... co do zasady to umiem to robić, ale zawsze dziewczyny podawały w poście, a tak z podpisu też się da:)))) coś mi wcześniej musiało się źle zaznaczyć:))) już mam!!!!

Posted

Otworzyłam bramkę i sunię się powąchaly.
Nie jest to miłość ale obie siebie zlewają!
Sunia poszła za mną na balkon i siedziala chyba z 20 minut tam ze mną! Jupi!

Posted

Kano i Majeczko - jesteście kochane :loveu:
Jamnisia jest Twoją osobistą Rodziną czy też na tymczasie?
Jak ma na imię Jamnisia?

A teraz Dziewczyny - wybaczcie - mam ważne info z OTOZ Animals, cytuję:
"W dzisiejszym wydaniu Magazynu Ekspresu Reporterów zostanie poruszony problem łamania Ustawy o ochronie zwierząt i stosunku urzędników państwowych do tematu zwierząt.
8 czerwiec 2010 godz. 21.45 program TVP 2"

Posted

O matko !
Ile tu informacji... Przeczytałam wszystkie posty, które pojawiły się od wczoraj.
Kana - całusy dla Ciebie i Majeczki :)
Jak myslisz? Dużo czasu zajmie nauka chodzenia na smyczy? Bo to chyba jej największy problem.

Posted

Szczerze ? ... DŁUGO...
Tak jak ładnie rano nasiusiała na wyjściu na trawkę tak do tej pory się nie zalatwila.
Pochodzila jedynie chwilę jak bylo spokojnie i chciała się schować pod samochody.
Ale no cóż to dopiero pierwszy dzień.

Teraz malutka chodzi po całym mieszkaniu bardzo ostrożnie i przycupa sobie co chwilę.
Widzę że jej ciężko z tą ciążą.

Zaraz wstawię zdjęcia jak siedziala na balkonie ;)