obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kana Ty chora jak widzisz malizny?? :) a mnie sie wydaje, że Ty wieksze psy preferujesz :D Quote
Kana Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Bo ja lubie asty i onki ale też malizny ;] W międzyczasie gdy mialam lagodne duże psy lub nie miałam żadnych dużych przewijały się malizny :loveu: M.in. Dona, Teddy i Saba :) Quote
Odi Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Abrakadabra:loveu: i Kana:loveu: dzięki Wam ten wątek wreszcie nabrał rozpędu. Czekamy na powrót Fibi z pracy. Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Kana napisał(a):Bo ja lubie asty i onki ale też malizny ;] W międzyczasie gdy mialam lagodne duże psy lub nie miałam żadnych dużych przewijały się malizny :loveu: M.in. Dona, Teddy i Saba :) :):):) .... Quote
tripti Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 zaraz rozejrzę się za transporterkami, bo transporterek musi już mieć Abrakadarba, bo też będzie sama jechała, więc pożyczanie chyba nie ma sensu, bo później trzeba odsyłać, ale zaraz zobacze ile to to kosztuje:) Quote
Kana Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Sunia się błąkała od miesiąca ... aż strach pomyśleć co musi przeżywać... Szybko ja tu odchuchamy :loveu: Ani się obejrzymy to będzie w łózku spać :loveu: Quote
tripti Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 nie mogę edytować, ale może coś takiego, tyle że tanie to nie znaczy wytrzymałe: http://www.allegro.pl/item1049829141_transporter_dla_psa_i_kota_50x_31_x_33_5_gratis.html firma szybko wysyła kurierem, no właśnie, ale do niedzieli nie dojdzie chyba... Quote
tripti Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 z 6 kg na oko, ale te i inne informacje fibi poda. Quote
Kana Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Nie więcej niż 15 kg na pewno. Nie wiadomo jak sunia się będzie zachowywać w nim, tzn czy rzucać czy coś. Moja sunia którą kiedyś mialam byla identyczna tylko kolorki inne i wazyla 12 kg. Quote
Abrakadabra Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Kana - chylę czoła :) Kochana jesteś! Fibi - odezwij się się. Chciałabym umówić się na transport. Quote
Kana Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Widzę Abrakadabra że Ty też całą noc czekałaś na fibi :) Abrakadabra to znaczy że Ty dasz radę w poniedzialek podrzucić sunię Buellowi do Wawy jak będzie wracal ? Quote
fibi:) Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 no tak tylko ze po 22 wrocilam z pracy a potem mielismy piwnice zalaną.... dopiero teraz mam chwile sunia na moje oko tak około 10 kg waży. brzuch ma coraz większy, sutki również:shake: wczoraj jak wyjezdzałam do pracy wniosłam ja siłą na podwórko. siedziała aż do dzis rana. nawet wczoraj na chwile weszła do kuchni za mamą:crazyeye: jak wróciłam z pracy to sie ze mna cieszyła ;) zaraz przeczytam posty bo nie nadążam Quote
fibi:) Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 co do transporterka- spytam ewusek czy nie ma żadnego w który sunia by sie zmieściła. jak ma to niech da a ja jej odkupie;) kurcze tylko gorzej z tym trnasportem- mówiłam wczoraj tripti przez telefon że mój TZ jedzie w poniedziałek do Lublina. być może bedzie wstepował do firmy- czyli do Wawy na ulice Radzymińską ale jesli w ogóle będzie to około godziny 9-10 Quote
Kana Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Fibi, Abra chce wziąć sunie w piątek i przetrzymać do poniedzialku. Quote
Kana Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Czy sunia klapie zębami jak się ją łapie? Da się wam złapać bez stresu ? Ja jutro pogadam ze znajomą za ile by ciachnęła niuńkę. Quote
Abrakadabra Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Fibi, przecież już kilka razy mówiłam Ci, że mogę przyjechać do Ciebie po sunię. Najlepiej w niedzielę wieczorem. W poniedziałek mogłabym dostarczyć ją do kolegi Kany, ew. on mógłby zboczyć z trasy i odebrać ją ode mnie. Mieszkam w pobliżu Wisłostrady, więc będzie miał po drodze na Gdańsk. Quote
fibi:) Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 ojej wiem ze mowiłaś ale nie czytałam wszystkiego, skad mogłam wiedzieć ze chcesz ja przetrzymać tylko jeszcze sprawa transporterka, gorzej jak ewa nie bedzie miała nic małego a co do odbioru suni to sie jeszcze umówimy jak to bedzie nie,nie wystawia ząbków ani ich nie używa;) to biedna,bardzo wystraszona psinka, zero agresji do czegokolwiek czy kogokolwiek ale też nie zawsze da się nawet pogłaskać, czasem ucieka Quote
Odi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Oby jak najszybciej Abrakadabra:modla: przejęła Sunię od Fibi ... Quote
Abrakadabra Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 tripti napisał(a):transporterek poszukiwany.... Ja mam mały transporerek, w którym podróżuje mój osobisty psiak. Nie bardzo mogę go oddać... Kana - czy Twój kolega nie może przyjechać na szkolenie z pustym kennelem do kórego moglibyśmy przełożyć sunię? A tak między nami... Czas chyba ją jakoś ochrzcić? Fibi? Dałaś jej jakieś imię? Jak się do niej zwracasz? Quote
tripti Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 nie mamy prądu i na dodatek bateria w laptopie już powoli poddaje się:( więc dziś już nie zaczekam pewnie na to co fibi napisze. Może to jest jakieś rozwiązanie z tym transporterkiem przywiezionym? chyba że jeszcze fibi coś załatwi od tej koleżanki... ja już bym chciała żeby fibi umówiła się z Tobą co do godzinki i żeby było pewne, że mała jedzie.... Quote
Recommended Posts